מתלבט בין NBA LIVE 2010 לבין NBA 2K10

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שיחקתי בשני ה- DEMO של המשחקים ואהבתי את שניהם, עדיין לא החלטתי איזה משחק עדיף לרכוש :roll:
NBA LIVE 2010 או NBA 2K10 ?
אשמח לשמוע את עצתכם מתוך התנסות משני המשחקים

תודה
איציק

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

2K10 טוב בהרבה לטעמי. EA כבר כמה שנים מוציאים משחקי כדורסל בינוניים, אני הרבה יותר נהנתי מ2K10.

avihu666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

LIVE 2010

שליחה #3 

לפי 2009 הייתי מסכים עם הממליץ הראשון... אבל - הNBA LIVE 2010 להפתעתי הרבה התגלה לי כאחד המשחקים הטובים של EA (בקטגורית הספורט) מאז ומעולם !!!
ברשותי מספר משחקים שאת כולם רכשתי פחות או יותר באותו הזמן (כשבוע מרגע קבלת הסוני) ואת רוב הזמן אני מבלה מול הNBA .

אגב שיחקתי בדמו של ה2010 של 2 המשחקים והיה לי אותם גם במחשב ואני יכול להגיד בלב שלם תקנה את הNBA LIVE 2010 ..ללא ספק!

בהצלחה

guychbook
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

שלום רב,
יצא לי לשחק בכל משחקי הכדורסל בPS2 וגם ב-PS3 ומה שאני יכול לומר זה שהLIVE השנה
פשוט מדהים !!!
קצת חסרה לי תחרות השלשות אבל האונליין הנפלא,הקהל והגרפיקה מחפים על הכול.
אני בדרך לקנות את כותר המכללות NCAA שהוא העתק של NBA LIVE 2010 מה שמראה לך כמה המשחק הזה ענק

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

אני חובב גדול של משחקי ספורט בקונסולות, אחת לכמה זמן אני "עובר לצד השני" ומנסה לראות על מה כל המהומה, אם זה ב פרו אבולושין ואם ב 2K בכדורסל, מצטער אבל אני נשאר נאמן ל EA, הם מייצרים משחקים כיפים ומזמינים. אז נכון, הריאליסטיות אצלהם לוקה בחסר, אחרי שקלטת את התבנית של המשחק הוא מפסיק להיות מאתגר ועדיין, חיי המדף של משחקי EA מספיקים בדיוק לשנה וחצי-שנתיים, שזה הזמן שלוקח להם להוציא משחק נוסף עם שיפורים.

2K מוציאה משחקים מאתגרים, "אפורים" מבחינת פיצ'רים ומערכת הניהול לטעמי מסובכת ולא "מזמינה" ועדיין,יש הטוענים כי זה משחק הכדורסל הריאליסטי ביותר שקיים.

EA- אני מאוד אוהב לשחק ב "מוד" השושלת (להרכיב קבוצה ולרוץ איתה במשך כמה עונות) משום מה ב LIVE 2009 החליטו שהשושלת לעולם לא תסתיים וזה פוגם לדעתי בהנאה. לדעתי הגרפיקה, מדד הכיף והממשק עושים את העבודה.

אם יותר חשוב לך אתגר, רצינות, ריאליסטיות-לך על 2K.
אם יותר חשוב לך הנאה, משחק זורם ופיצ'רים-לך על EA

avihu666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
קיבל תודות: 1 פעם

לגבי משחק ברשת

שליחה #6 

האחד על אחד עובד ללא בעיות ... אך מישהו יודע איך מצטרפים לליגה ???? לכל ליגה שניסיתי להיכנס נדרש קוד ...

עזרה תתקבל בברכה
תודה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”