שיחקתי בשני ה- DEMO של המשחקים ואהבתי את שניהם, עדיין לא החלטתי איזה משחק עדיף לרכוש
NBA LIVE 2010 או NBA 2K10 ?
אשמח לשמוע את עצתכם מתוך התנסות משני המשחקים
לפי 2009 הייתי מסכים עם הממליץ הראשון... אבל - הNBA LIVE 2010 להפתעתי הרבה התגלה לי כאחד המשחקים הטובים של EA (בקטגורית הספורט) מאז ומעולם !!!
ברשותי מספר משחקים שאת כולם רכשתי פחות או יותר באותו הזמן (כשבוע מרגע קבלת הסוני) ואת רוב הזמן אני מבלה מול הNBA .
אגב שיחקתי בדמו של ה2010 של 2 המשחקים והיה לי אותם גם במחשב ואני יכול להגיד בלב שלם תקנה את הNBA LIVE 2010 ..ללא ספק!
שלום רב,
יצא לי לשחק בכל משחקי הכדורסל בPS2 וגם ב-PS3 ומה שאני יכול לומר זה שהLIVE השנה
פשוט מדהים !!!
קצת חסרה לי תחרות השלשות אבל האונליין הנפלא,הקהל והגרפיקה מחפים על הכול.
אני בדרך לקנות את כותר המכללות NCAA שהוא העתק של NBA LIVE 2010 מה שמראה לך כמה המשחק הזה ענק
אני חובב גדול של משחקי ספורט בקונסולות, אחת לכמה זמן אני "עובר לצד השני" ומנסה לראות על מה כל המהומה, אם זה ב פרו אבולושין ואם ב 2K בכדורסל, מצטער אבל אני נשאר נאמן ל EA, הם מייצרים משחקים כיפים ומזמינים. אז נכון, הריאליסטיות אצלהם לוקה בחסר, אחרי שקלטת את התבנית של המשחק הוא מפסיק להיות מאתגר ועדיין, חיי המדף של משחקי EA מספיקים בדיוק לשנה וחצי-שנתיים, שזה הזמן שלוקח להם להוציא משחק נוסף עם שיפורים.
2K מוציאה משחקים מאתגרים, "אפורים" מבחינת פיצ'רים ומערכת הניהול לטעמי מסובכת ולא "מזמינה" ועדיין,יש הטוענים כי זה משחק הכדורסל הריאליסטי ביותר שקיים.
EA- אני מאוד אוהב לשחק ב "מוד" השושלת (להרכיב קבוצה ולרוץ איתה במשך כמה עונות) משום מה ב LIVE 2009 החליטו שהשושלת לעולם לא תסתיים וזה פוגם לדעתי בהנאה. לדעתי הגרפיקה, מדד הכיף והממשק עושים את העבודה.
אם יותר חשוב לך אתגר, רצינות, ריאליסטיות-לך על 2K.
אם יותר חשוב לך הנאה, משחק זורם ופיצ'רים-לך על EA