XTREAMER.... מה ההחלטה של מי שקנה? שווה להשקיע?
היי
אני שוקל לקנות XTREAMER ומעניין אותי לשמוע תגובות מאנשים שכבר קנו (אופן עבודה, עבודה ברשת G וכו).
המטרה שלו היא יותר לשמש בתור נגן מדיה נייד שאני אוכל לקחת איתי לחו"ל/מלון/הורים ולא בתור נגן ראשי בבית (יש HTPC).
אודה לכם על תשובות עינייניות.
מוטי
אני שוקל לקנות XTREAMER ומעניין אותי לשמוע תגובות מאנשים שכבר קנו (אופן עבודה, עבודה ברשת G וכו).
המטרה שלו היא יותר לשמש בתור נגן מדיה נייד שאני אוכל לקחת איתי לחו"ל/מלון/הורים ולא בתור נגן ראשי בבית (יש HTPC).
אודה לכם על תשובות עינייניות.
מוטי
המכשיר נותן תמורה מצוינת לכסף:
מנגן כל קובץ שניסיתי, יציב מאוד, ממשק טוב ומהיר.
חסרונות: עושה לי צרות בנסיונות ליצור חיבור אלחוטי (אבל ייתכן שאצלי נקודת הגישה רחוקה מדי), שלט עם סידור כפתורים לא אינטואיטיבי - קשה מאוד לתפעל בחושך.
אני יכול רק להשוות אותו לפופקורן A100 שיש לי - הוא עולה משמעותית פחות, ועובד בצורה טובה יותר.
מנגן כל קובץ שניסיתי, יציב מאוד, ממשק טוב ומהיר.
חסרונות: עושה לי צרות בנסיונות ליצור חיבור אלחוטי (אבל ייתכן שאצלי נקודת הגישה רחוקה מדי), שלט עם סידור כפתורים לא אינטואיטיבי - קשה מאוד לתפעל בחושך.
אני יכול רק להשוות אותו לפופקורן A100 שיש לי - הוא עולה משמעותית פחות, ועובד בצורה טובה יותר.
- shayv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- שם מלא: shayv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
קיבלתי אותו רק בראשון בערב, וממה שהספקתי להזרים, אני מאוד מרוצה.
איכות תמונה טובה מאוד, ממשק נוח לטעמי, קורא כתוביות בעברית.
באופן מפתיע גם הצלחתי להתחבר אלחוטית לשיתוף על המחשב שלי שרץ על windows 7 (השיתוף מצריך הזדהות) בלי שום התערבות מיוחדת.
הראוטר שלי הוא בתקן G, הצלחתי להזרים 720 בצורה טובה.
הדבר היחיד שהפריע לי עד עכשיו זה התגובה של המכשיר לפעולות מהשלט, לא תמיד יש חיווי על הפעולה, ואי אפשר לדעת אם היא בוצעה או לא נקלטה במכשיר (כמו שזיו ציין בביקורת).
אני חייב לציין שלא ניסיתי שום סטרימר מסוג אחר...
זה הראשון שלי
איכות תמונה טובה מאוד, ממשק נוח לטעמי, קורא כתוביות בעברית.
באופן מפתיע גם הצלחתי להתחבר אלחוטית לשיתוף על המחשב שלי שרץ על windows 7 (השיתוף מצריך הזדהות) בלי שום התערבות מיוחדת.
הראוטר שלי הוא בתקן G, הצלחתי להזרים 720 בצורה טובה.
הדבר היחיד שהפריע לי עד עכשיו זה התגובה של המכשיר לפעולות מהשלט, לא תמיד יש חיווי על הפעולה, ואי אפשר לדעת אם היא בוצעה או לא נקלטה במכשיר (כמו שזיו ציין בביקורת).
אני חייב לציין שלא ניסיתי שום סטרימר מסוג אחר...
זה הראשון שלי
shayv, אם יש לך הוט אז אפשר ללמד את השלט של הוט לבצע את הפעולות של שלט האסקטרימר וזה פועל הרבה יותר טוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מכל המזרימי מדיה שעברו דרך ידי, יש אחד שהוא אולטימטיבי כמכשיר נייד, זהו ה Bollo NMP-MOB.
http://www.hdhorizon.com/en/product02.php
הוא מגיע עם תיק נסיעה איכותי, מתאם עבור רשת חוטית וכל הכבלים הדרושים על מנת לתפעל אותו.
הוא מגיע עם תיק נסיעה איכותי, מתאם עבור רשת חוטית וכל הכבלים הדרושים על מנת לתפעל אותו.
pargit,
אם אתה מתכוון להתנייד איתו קח גם בחשבון שכרגע הממשק של האקסטרימר הוא זוועתי למדי על מסכי CRT (בחיבור קומפוזיט לפחות) - אצלי (גירסא 2.02) כל העסק טיפה מרצד\לא בפוקוס והפונטים קטנים ובעייתים.
מקריאה בפורומים אני מבין שהפונטים הוגדלו מעט בגירסאות הקשוחה האחרונות אבל הבעיה לא נפתרה לחלוטין.
סרטים מתנגנים בסדר גמור עד כה. אני עדיין עסוק בהתרשמות ראשונית.
אם אתה מתכוון להתנייד איתו קח גם בחשבון שכרגע הממשק של האקסטרימר הוא זוועתי למדי על מסכי CRT (בחיבור קומפוזיט לפחות) - אצלי (גירסא 2.02) כל העסק טיפה מרצד\לא בפוקוס והפונטים קטנים ובעייתים.
מקריאה בפורומים אני מבין שהפונטים הוגדלו מעט בגירסאות הקשוחה האחרונות אבל הבעיה לא נפתרה לחלוטין.
סרטים מתנגנים בסדר גמור עד כה. אני עדיין עסוק בהתרשמות ראשונית.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
המכשיר אצלי כבר מספר חודשים ואני חייב לציין שעד הנה אני מופתע לטובה מביצועיו.
כאמור, יש בעיה מסויימת עם השלט, אך ניתן לפותרה בעזרת שלט "לומד". את בעית הרעש מהמאוורר (שהיא לא קריטית במיוחד למי שלא רגיש.) פתרתי בעזרת קירור פאסיבי שהזמנתי מאתר זה.
http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatal ... .html#a124
ועתה הכל דומם ושקט והמכשיר קריר.
ביי
כאמור, יש בעיה מסויימת עם השלט, אך ניתן לפותרה בעזרת שלט "לומד". את בעית הרעש מהמאוורר (שהיא לא קריטית במיוחד למי שלא רגיש.) פתרתי בעזרת קירור פאסיבי שהזמנתי מאתר זה.
http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatal ... .html#a124
ועתה הכל דומם ושקט והמכשיר קריר.
ביי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

SagiHatan & Irus,
כיום אין יבואן בארץ ל Bollo NMP-MOB. הוא אמור לעלות פחות מ $200. מבוסס SMP8635 ובעל תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
שימו לב כי הכונן הקשיח הפנימי בגודל של 2.5
זהו בהחלט המכשיר האולטימטיבי לנסיעות בשל גודלו וכל האקסטרות שהיצרן מביא עם המוצר על מנת לייעד אותו כמוצר נייד.
כיום אין יבואן בארץ ל Bollo NMP-MOB. הוא אמור לעלות פחות מ $200. מבוסס SMP8635 ובעל תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
שימו לב כי הכונן הקשיח הפנימי בגודל של 2.5
זהו בהחלט המכשיר האולטימטיבי לנסיעות בשל גודלו וכל האקסטרות שהיצרן מביא עם המוצר על מנת לייעד אותו כמוצר נייד.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
http://www.hometheater.co.il/vt101044.% ... 8-Xtreamershlox כתב:זה מסקרן מאוד - איך עושים זאת? אשמח ללמוד ולעשות,ds123 כתב:shayv, אם יש לך הוט אז אפשר ללמד את השלט של הוט לבצע את הפעולות של שלט האסקטרימר וזה פועל הרבה יותר טוב....
מפני שהשלט של האקסטרימר מוציא אותי מדעתי....
עובד מעולה!
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לגבי המכשיר:
יש לי אותו כמה ימים והוא עובד טוב מאוד בהזרמה מרשת חוטית.
נתתי אותו לשני חברים ליום (כ"א), כי הם רצו לבדוק אותו דרך רשת אלחוטית והם לא הצליחו למצוא את ה SHARES
במכשיר כאשר הוא היה מחובר באלחוטי, אז הם יצאו מאוכזבים.
אני מניח שזה עניין לא משחקים ויותר הגדרות עם המכשיר.
בכל מקרה,
אצלי זה עובד טוב ואני מרוצה.
לגבי המאוורר:
אני כיוונתי אותו לרמה של 25 (באופציה ידנית)
ואי אפשר לשמוע אותו בכלל בלילה בחדר שינה כשהטלוויזיה על MUTE.
יש לי אותו כמה ימים והוא עובד טוב מאוד בהזרמה מרשת חוטית.
נתתי אותו לשני חברים ליום (כ"א), כי הם רצו לבדוק אותו דרך רשת אלחוטית והם לא הצליחו למצוא את ה SHARES
במכשיר כאשר הוא היה מחובר באלחוטי, אז הם יצאו מאוכזבים.
אני מניח שזה עניין לא משחקים ויותר הגדרות עם המכשיר.
בכל מקרה,
אצלי זה עובד טוב ואני מרוצה.
לגבי המאוורר:
אני כיוונתי אותו לרמה של 25 (באופציה ידנית)
ואי אפשר לשמוע אותו בכלל בלילה בחדר שינה כשהטלוויזיה על MUTE.
ראיתי את זה בחיפושים אבל הוא לא תומך עברית, כבלים כבר נשפכים אצלי מכל פינה ומתאם אלחוטי מגיע גם עם האקסטרימר. הנוחות היא באמת הגודל המזערי שלו.ziv_r כתב:מכל המזרימי מדיה שעברו דרך ידי, יש אחד שהוא אולטימטיבי כמכשיר נייד, זהו ה Bollo NMP-MOB.
הוא מגיע עם תיק נסיעה איכותי, מתאם עבור רשת חוטית וכל הכבלים הדרושים על מנת לתפעל אותו....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

pargit,
ה Bollo NMP-MOB קטן יותר ועבור שימוש כמזרימדיה נייד, הוא מוצלח יותר.
לגבי תמיכה בעברית, כיום יש צורך להפוך את התרגום. בשאיפה בעתיד הקרוב הדבר יתוקן.
ה Bollo NMP-MOB קטן יותר ועבור שימוש כמזרימדיה נייד, הוא מוצלח יותר.
לגבי תמיכה בעברית, כיום יש צורך להפוך את התרגום. בשאיפה בעתיד הקרוב הדבר יתוקן.