שאלה למזמינים מ dealextreme ובכלל מאתרים
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
הזמנתי כמה מוצרים Dealextreme ואתמול שלחו לי מייל שהמשלוח יצא מאצלם.
פתאום שמתי לב ששכחתי לרשום מספר בית ומספר דירה וככל הנראה גם לא מספר טלפון לפרטים.
אומנם הרחוב שלי יחסית קטן (סה"כ 13 בנינים).
האם יש סיכוי שהמשלוח ילך לאיבוד בגלל זה?
פתאום שמתי לב ששכחתי לרשום מספר בית ומספר דירה וככל הנראה גם לא מספר טלפון לפרטים.
אומנם הרחוב שלי יחסית קטן (סה"כ 13 בנינים).
האם יש סיכוי שהמשלוח ילך לאיבוד בגלל זה?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי בסניף הדואר המקומי שלך.
החבילות מ DX מגיעות לשם, והדוור מעביר את החבילה הביתה (אם היא קטנה) או שם בתיבה פתק "החבילה הגיעה - בוא לאסוף"
אם יש לך מס' מעקב, תוך כמה ימים הוא יופיע באתר דואר ישראל, ותוכל לדעת מתי החבילה הועברה לסניף המקומי.
אם תראה שזה הגיע לשם פשוט תקפוץ מראש ותראה מה אפשר לעשות - לדעתי הם יחזיקו את זה אצלם (אלא אם הדוור זוכר את השם שלך ויידע איפה לשים את החבילה).
החבילות מ DX מגיעות לשם, והדוור מעביר את החבילה הביתה (אם היא קטנה) או שם בתיבה פתק "החבילה הגיעה - בוא לאסוף"
אם יש לך מס' מעקב, תוך כמה ימים הוא יופיע באתר דואר ישראל, ותוכל לדעת מתי החבילה הועברה לסניף המקומי.
אם תראה שזה הגיע לשם פשוט תקפוץ מראש ותראה מה אפשר לעשות - לדעתי הם יחזיקו את זה אצלם (אלא אם הדוור זוכר את השם שלך ויידע איפה לשים את החבילה).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן.
כרגע הוא לא יראה לך כלום שם (רק באתר דואר הונג קונג הוא יראה שהחפץ נשלח לישראל).
עוד יומיים בערך תראה אותו באתר דואר ישראל, כאשר בהתחלה הוא יועבר למרכז מיון (נדמה לי תל אביב), אחרי זה למרכז עירוני / איזורי, ולבסוף לסניף המקומי.
כרגע הוא לא יראה לך כלום שם (רק באתר דואר הונג קונג הוא יראה שהחפץ נשלח לישראל).
עוד יומיים בערך תראה אותו באתר דואר ישראל, כאשר בהתחלה הוא יועבר למרכז מיון (נדמה לי תל אביב), אחרי זה למרכז עירוני / איזורי, ולבסוף לסניף המקומי.