לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים
זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזמקרן ONKYO בן 4 ורמקולים JAMO
קניתי Xtreamer כדי להתחיל לראות תוכן HD במקרן, חיברתי את היציאה האופטית לכניסה האופטית במקרן, בחרתי ב Xreamer יציאה דיגיטלית DTS\DOLBY DIGITAL 5.1 ואני לא שומע כלום משני הרמקולים האחוריים (גם כשהסרט הוא ב DTS), כשאני לוחץ על מקש TEST ברסיבר, שומעים מכל הרמקולים.
מה הבעיה, למה אני לא שומע DTS אמיתי?
קניתי Xtreamer כדי להתחיל לראות תוכן HD במקרן, חיברתי את היציאה האופטית לכניסה האופטית במקרן, בחרתי ב Xreamer יציאה דיגיטלית DTS\DOLBY DIGITAL 5.1 ואני לא שומע כלום משני הרמקולים האחוריים (גם כשהסרט הוא ב DTS), כשאני לוחץ על מקש TEST ברסיבר, שומעים מכל הרמקולים.
מה הבעיה, למה אני לא שומע DTS אמיתי?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
שים לב גם שהרמקולים האחוריים לא עובדים כל הזמן..הם רק לאפקטים מסויימים
עדיין בבעיה,
שמתי ב DVD סרט מקורי (לא צרוב) ושומעים יופי סראונד בכל הרמקולים, הוצאתי את הכבל האופטי מה DVD וחיברתי ל Xtreamer ולא שומעים מהרמקולים האחוריים.
ההבדל היחיד הוא שהסרט ב DVD היה dolby digital והסרט מה Xtreamer היה DTS (הרסיבר זיהה את הפורמט בשני המקרים).
רעיון למישהו?
הרבה תודה
שמתי ב DVD סרט מקורי (לא צרוב) ושומעים יופי סראונד בכל הרמקולים, הוצאתי את הכבל האופטי מה DVD וחיברתי ל Xtreamer ולא שומעים מהרמקולים האחוריים.
ההבדל היחיד הוא שהסרט ב DVD היה dolby digital והסרט מה Xtreamer היה DTS (הרסיבר זיהה את הפורמט בשני המקרים).
רעיון למישהו?
הרבה תודה
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בתור אחד שגם נאלץ לחודשיים (עד שקניתי רסיבר) להמנע מסרטי DTS, זה די מכה.Dor007 כתב:בעיה כנראה בסרט Dts
אצלי נפוץ בסרטי DTS ולכן אינני בוחר באופצית השמע הזאת....
ה-xtreamer לא תומך ב-DTS downmix?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הבעיה אצלך היא דוקא בצד של ה PS3..Dor007 כתב:אורי לי יש אונקיו 607.
אני מפעיל סרט שתומך בDTS אבל לרסיבר אין אופציה להפעיל אותו כך.
אני מפעיל בעזרת PS3...
הגדרת שם DTS On ושהסיגנל ייצא כ Bitstream ולא PCM?