רכישת Hauppauge PVR150
שלום לכולם,
אני חדש כאן.
ראיתי שבחו"ל ניתן להשיג את הHauppauge PVR 150 גם במחירים של 60-70$, זאת אומרת 300-400 ש"ח.
מה קורה עם השוק שלהם בארץ?
ראיתי רק מחירים בסדר גודל של 650 ש"ח.
האם יש חנויות יותר זולות?
אגב,
האם יש PVRים מומלצים שהם לא של Hauppauge?
Pinnacle ידועים לי גם כאיכותיים.
תודה לעוזרים,
איציק.
אני חדש כאן.
ראיתי שבחו"ל ניתן להשיג את הHauppauge PVR 150 גם במחירים של 60-70$, זאת אומרת 300-400 ש"ח.
מה קורה עם השוק שלהם בארץ?
ראיתי רק מחירים בסדר גודל של 650 ש"ח.
האם יש חנויות יותר זולות?
אגב,
האם יש PVRים מומלצים שהם לא של Hauppauge?
Pinnacle ידועים לי גם כאיכותיים.
תודה לעוזרים,
איציק.
סתם מבצע PROMOTION למוצר ישראלי
זה המקום לשאול שאלות של ראשי תיבות טכנולוגי וכולי: ראה הגדרה לHTPC למשל
http://www.answers.com/topic/htpc?method=22
http://www.answers.com/topic/htpc?method=22
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
א. זה מבצע קצת ישן...הוא עדיין רלוונטי?tzotz כתב:ב-"מבצעים" (ראה למעלה) יש מבצע על הכרטיס ב-499 ש"ח...
ב. אני נחשב לחבר מועדון כדי לממש את ההטבה?
AdiLev,
מה כוונתך בPROMOTION למוצר ישראלי?
בקשר למושגים, תודה, אבל אני כבר דיי מוכר איתם
תגידו לי,
האם יש כרטיסים משתלמים שגם יודעים לעבוד עם שידור דיגיטלי מוצפן, זאת אומרת כדי ממש לפענח את הערוצים הדיגיטליים של HOT/YES?
(אני יודע שאפשר לעבוד עם הOUTPUT של הממיר ואז מחברים לכניסת וידאו של הPVR, זה לא הרעיון בשאלה
אין בארץ כרטיסים שמסוגלים לפענח את האות הדיגיטלי של הכבלים ושל יס - בחו"ל קיימים כרטיסים מיוחדים שמסוגלים לפענח את האותות שמשודרים אצלם.
אין טעם לקנות את גרסת הMCE - אין הבדל טכני משמעותי ואפילו מומלץ יותר על הגרסה הרגילה (יותר מזה - בארץ מוכרים את גרסת הMCE במחיר יקר יותר וללא שלט ובחו"ל מוכרים את גרסת הMCE ביותר זול.
קח את הPVR150עם השלט מדיגיטייז ב500ש"ח לאחר שתצטרף למועדון האתר וזהו.
אין טעם לקנות את גרסת הMCE - אין הבדל טכני משמעותי ואפילו מומלץ יותר על הגרסה הרגילה (יותר מזה - בארץ מוכרים את גרסת הMCE במחיר יקר יותר וללא שלט ובחו"ל מוכרים את גרסת הMCE ביותר זול.
קח את הPVR150עם השלט מדיגיטייז ב500ש"ח לאחר שתצטרף למועדון האתר וזהו.
itzikD,
אם אתה לקוח של כבלים/YES ואתה מתכוון להשתמש ב-windows media center edition לא יהיה לך שימוש בשלט של hauppauge משום שמערכת ההפעלה שולטת על הכרטיס ועל תפעולו ובמילא תצטרך לקנות שלט ומקלט של מיקרוסופט. כל שהדיל של הכרטיס שווה - לדעתי
אם אתה לקוח של כבלים/YES ואתה מתכוון להשתמש ב-windows media center edition לא יהיה לך שימוש בשלט של hauppauge משום שמערכת ההפעלה שולטת על הכרטיס ועל תפעולו ובמילא תצטרך לקנות שלט ומקלט של מיקרוסופט. כל שהדיל של הכרטיס שווה - לדעתי