בלגאן אטומי בהקלטות ב- MaxHD בעקבות מעבר ערוצי ה- HD
מסתבר שערוצי ה- HD עברו לסביבות ה- 500 במקום ה- 900. הקלטות מוזמנות ב- MaxHD עדיין על הערוצים הישנים. כרגע אמורות להיות לי 2 הקלטות, אחת בערוץ HD, והאחרת בערוץ אחר. המקס "חושב" שהוא מקליט בערוץ הישן, לא נותן לעבור לערוץ ה- HD במיקום החדש, למרות שביטלתי את ההקלטה שלכאורה היתה אמורה להתבצע בערוץ הישן.
פשוט חובבנות שלא ביצעו את המעבר בצורה שקופה ל- Max HD!
פשוט חובבנות שלא ביצעו את המעבר בצורה שקופה ל- Max HD!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כבר בבוקר כשראיתי שמס' הערוצים של התוכניות המוזמנות להקלטה מערוצי ה- HD לא התעדכנו, ביטלתי את ההקלטות הקודמות והחלפתי אותן בהקלטה מהערוצים החדשים והכל עובד פיקס.
אם אתה לא מצליח לעבור לערוצי ה- HD החדשים, בטל את כל ההקלטות. נתק את הממיר מהחשמל ואתחל אותו. אחרי שה- EPG יטען מחדש, אם הוא לא יטען את ההקלטות מהערוצים החדשים, בטל את הזמנת ההקלטות הקיימות מערוצים אלה וסמן אותן להקלטה ידנית מהערוצים החדשים. החל ממחר ה- MaxHD כבר ישאב אוטומטית את הנתונים מהערוצים החדשים.
אולי אם הם היו מסירים את הערוצים הישנים הוא היה מתעדכן אוטומטית, הבעיה היא שהשאירו את אותם הערוצים באותם שמות רק עם שקופית שמבהירה על מעבר הערוצים.
אם אתה לא מצליח לעבור לערוצי ה- HD החדשים, בטל את כל ההקלטות. נתק את הממיר מהחשמל ואתחל אותו. אחרי שה- EPG יטען מחדש, אם הוא לא יטען את ההקלטות מהערוצים החדשים, בטל את הזמנת ההקלטות הקיימות מערוצים אלה וסמן אותן להקלטה ידנית מהערוצים החדשים. החל ממחר ה- MaxHD כבר ישאב אוטומטית את הנתונים מהערוצים החדשים.
אולי אם הם היו מסירים את הערוצים הישנים הוא היה מתעדכן אוטומטית, הבעיה היא שהשאירו את אותם הערוצים באותם שמות רק עם שקופית שמבהירה על מעבר הערוצים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני גם לא עשיתי שום דבר אקטיבי וגיבורים הוקלט לי באופן תקין