הכשלונות ההוליוודיים של העשור
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כמה מהם שראיתי הם באמת סרטים נוראיים.
Grindhouse, Bulletproof, Invasion היו סרטים משעממים ומיותרים לחלוטין. הייתי מוסיף לרשימה גם את No Country For Old Men ו Crash שלדעתי היו הסרטים הכי גרועים שקיבלו אי פעם אוסקר. Crash היה סוג של "תגובת ברך" של הוליווד לגזענות בארה"ב ו No Country For Old Men היה כנראה הסרט שאיתו האחים כהן החליטו להשתין על הוליווד ולראות אם אולי יצא מזה אוסקר. כל הסרטים שהאחים כהן עשו לפני ואחרי Old Men היו הרבה הרבה יותר מוצלחים ממנו.
Grindhouse, Bulletproof, Invasion היו סרטים משעממים ומיותרים לחלוטין. הייתי מוסיף לרשימה גם את No Country For Old Men ו Crash שלדעתי היו הסרטים הכי גרועים שקיבלו אי פעם אוסקר. Crash היה סוג של "תגובת ברך" של הוליווד לגזענות בארה"ב ו No Country For Old Men היה כנראה הסרט שאיתו האחים כהן החליטו להשתין על הוליווד ולראות אם אולי יצא מזה אוסקר. כל הסרטים שהאחים כהן עשו לפני ואחרי Old Men היו הרבה הרבה יותר מוצלחים ממנו.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הסרטים ברשימה הנ"ל באמת סרטים גרועים, אבל לקשר אוטומטית הצלחה קופתית של סרט לאיכות שלו זו טעות לדעתי. אם תסתכלו כיום על עשרת השחקנים המצליחים (כספית, שכר פר סרט) בהוליווד תגלו שרובם המכריע שחקנים בינוניים במקרה הטוב. בהוליווד סוגדים לכסף ולא לאיכות/כישרון. בהוליווד מאמינים שאם יזרקו מספיק כסף על הסרט הוא יהיה ברט טוב, חבל שהמציאות שמוכיחה להם אחרת פעם אחרי פעם לא מעירה אותם ובזכות זה אנחנו מקבלים סרטים כמו הסרטים של מייקל ביי
דוגמא נוספת היא גריינד האוס שלטעמי האישי היה אחד הפרויקטים היותר מרתקים ויחודיים בקולנוע האמריקאי בשנם האחרונות.
דוגמא נוספת היא גריינד האוס שלטעמי האישי היה אחד הפרויקטים היותר מרתקים ויחודיים בקולנוע האמריקאי בשנם האחרונות.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
רשימת הכשלונות מדברת על כשלונות קופתיים. לגבי טעם אישי זה סיפור אחר. אני מאוד אהבתי את ארץ קשוחה, כך שזה עניין של טעם אישי.
בנוסף, אהבתי מאוד את פרויקט הגרינדהאוס של טרנטינו ורודריגז, אבל הוא נכשל קופתית ועם זה אין ויכוח.
אני חושב שהפרויקט הזה נעשה כמן "בדיחה קולנועית". הכל שם בנוי על מחוות וקריצות ולא כולם יכולים להיות מסופקים מסרט שהוא בעצם על "סרטים על אחרים".
אני מסכים שהסרט Crash הוא סרט לא טוב, מיותר, לא באמת מרגש ומנופח באופן בוטה.
בנוסף, אהבתי מאוד את פרויקט הגרינדהאוס של טרנטינו ורודריגז, אבל הוא נכשל קופתית ועם זה אין ויכוח.
אני חושב שהפרויקט הזה נעשה כמן "בדיחה קולנועית". הכל שם בנוי על מחוות וקריצות ולא כולם יכולים להיות מסופקים מסרט שהוא בעצם על "סרטים על אחרים".
אני מסכים שהסרט Crash הוא סרט לא טוב, מיותר, לא באמת מרגש ומנופח באופן בוטה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
כנ"ל.oferlaor כתב:NO COUNTRY זכור לי דווקא כסרט שהרשים אותי מאוד ונהנתי ממנו....