השוואה בין מסך פיליפס 7404 לסמסונג B550
-
tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום,
היום הייתי בשקם אלקטריק וניסיתי לבחון מספר מסכים שהיו בתצוגה.
במיוחד השוותי בין הסמסונג לפיליפס (7404 - B550).
באותו זמן שודר במסכים סרט מYESHD - המלאכיות של צ'ארלי.
מבחינת תמונה עומק השחורים של הסמסונג טוב יותר מאשר של פיליפס. פשוט תמונה יותר טובה ומלאה פרטים.
מה שמעניין זה שבסיום הסרט, כאשר רצו הכתוביות של הסרט (שמות המשתתפים וכדומה) על גבי מסך שחור לחלוטין ראו הבדל משמעותי בין הפיליפס לסמסונג. ההבדל התבטא בכך שהכתוביות בסמסונג ריצדו תוך כדי תנועה ואילו בפיליפס הכתוביות נעו ללא כל ריצוד. כנראה שזה המנגנון החלקת תנועה של פיליפס שמשפר משמעותית את אופן הצגת הכתוביות. כך שבמצב זה הפיליפס הראתה עליונות על הסמסונג.
מה שמעניין שאחר כך שונה השידור לערץ יורוספורט HD. שם היתה תחרות קפיצות סקי. פה התמונה בשני המסכים היתה משגעת - בלי שום הבדל ניכר לעין.
היום הייתי בשקם אלקטריק וניסיתי לבחון מספר מסכים שהיו בתצוגה.
במיוחד השוותי בין הסמסונג לפיליפס (7404 - B550).
באותו זמן שודר במסכים סרט מYESHD - המלאכיות של צ'ארלי.
מבחינת תמונה עומק השחורים של הסמסונג טוב יותר מאשר של פיליפס. פשוט תמונה יותר טובה ומלאה פרטים.
מה שמעניין זה שבסיום הסרט, כאשר רצו הכתוביות של הסרט (שמות המשתתפים וכדומה) על גבי מסך שחור לחלוטין ראו הבדל משמעותי בין הפיליפס לסמסונג. ההבדל התבטא בכך שהכתוביות בסמסונג ריצדו תוך כדי תנועה ואילו בפיליפס הכתוביות נעו ללא כל ריצוד. כנראה שזה המנגנון החלקת תנועה של פיליפס שמשפר משמעותית את אופן הצגת הכתוביות. כך שבמצב זה הפיליפס הראתה עליונות על הסמסונג.
מה שמעניין שאחר כך שונה השידור לערץ יורוספורט HD. שם היתה תחרות קפיצות סקי. פה התמונה בשני המסכים היתה משגעת - בלי שום הבדל ניכר לעין.
dodi88 כתב:התמונה בסמסונג ריצדה כי כנראה בגלל זה שהממיר שהיה מחובר אלייה עבר בדרך איזה עשרה מפצלים ואף יותר.[/quote
תשובה הזויה,שני המסכים כמו שאר המסכים בחנות מחוברים לאותו המימיר!
סתם שאלה עם ה-7404 מעניית אותך למה לא ללכת כבר על ה-8404 הרי אין כמעט הבדל במחיר....
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
NK כתב:יש הבדל של לפחות 1500-2000 שקל בין ה 7404 ל 8404. ה 8404 היא מעבר לתקציב שלי שעומד על 8Kdodi88 כתב:התמונה בסמסונג ריצדה כי כנראה בגלל זה שהממיר שהיה מחובר אלייה עבר בדרך איזה עשרה מפצלים ואף יותר.[/quote
סתם שאלה עם ה-7404 מעניית אותך למה לא ללכת כבר על ה-8404 הרי אין כמעט הבדל במחיר.......
אם אתה מדבר על B550 בגודל 40 אז בתקציב שלך של 8K אתה יכול לקנות אותו + עוד מסך לא רע בכלל כמו פיליפס 5404 32"...
ב8K אני הייתי מסתכל על סדרה גבוהה יותר של סמסונג... לא שיש לי משהו להגיד לרעה על B550 כאחד שיש לו מסך כזה בבית מזה 3 חודשים. אבל אם אתה מוכן להוציא 8K על מסך תבדוק סדרות גבוהות יותר של סמסונג (LED? לא סגור על המחיר...)
מנסיון אישי, B550 אחלה בחירה אם אתה בכ"ז רוצה לחסוך קצת.
ב8K אני הייתי מסתכל על סדרה גבוהה יותר של סמסונג... לא שיש לי משהו להגיד לרעה על B550 כאחד שיש לו מסך כזה בבית מזה 3 חודשים. אבל אם אתה מוכן להוציא 8K על מסך תבדוק סדרות גבוהות יותר של סמסונג (LED? לא סגור על המחיר...)
מנסיון אישי, B550 אחלה בחירה אם אתה בכ"ז רוצה לחסוך קצת.
-
tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מדבר על גודל "46-47 לא "40.orib כתב:אם אתה מדבר על B550 בגודל 40 אז בתקציב שלך של 8K אתה יכול לקנות אותו + עוד מסך לא רע בכלל כמו פיליפס 5404 32"...
מנסיון אישי, B550 אחלה בחירה אם אתה בכ"ז רוצה לחסוך קצת....
-
tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

היום הייתי בביג סנסור ושוב עשיתי השוואה בין הסמסונג B550 לפיליפס 7404.
הפעם ביקשתי שישימו את ערוץ הספורט בשידור SD.
האיכות של השידור הייתה ממש גרועה (שידור של משחק טניס) והיה מעניין איך כל מסך מתמודד עם שידור SD לא טוב.
בגדול הסמסונג ניצחה את הפיליפס.
הכתוביות (של התוצאה) היו הרבה יותר ברורות בסמסונג. בפיליפס לא ראו טוב את הפנים של השחקניות היה מאוד מטושטש, כאילו מפוקסל.
בסמסונג ראו את הפנים קצת פחות בפירוט אבל יותר חלק ויותר טוב.
הפעם ביקשתי שישימו את ערוץ הספורט בשידור SD.
האיכות של השידור הייתה ממש גרועה (שידור של משחק טניס) והיה מעניין איך כל מסך מתמודד עם שידור SD לא טוב.
בגדול הסמסונג ניצחה את הפיליפס.
הכתוביות (של התוצאה) היו הרבה יותר ברורות בסמסונג. בפיליפס לא ראו טוב את הפנים של השחקניות היה מאוד מטושטש, כאילו מפוקסל.
בסמסונג ראו את הפנים קצת פחות בפירוט אבל יותר חלק ויותר טוב.
-
tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מדבר על הLCD.ariel-ro כתב:אתה מדבר על הLCD?
או הפלאזמה? כי בסדרת הB550 יש המון מסכים.
לי יש את ה40' B550 ואני מרוצה ממנה, השחור עמוק, הצבעים מצויינים(לאחר כיול נכון כמובן)
אריאל...