מנכ"ל HOT בתחזית קודרת: נפסיד השנה 55 מיליון שקל
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 83&fid=585
הרצל עוזר בוועדת הכלכלה: "כל יום אני פותח עיתון וקורא איזו גזירה שהולכת לאיים על קיומנו" ■ יו"ר ועדת הכלכלה, אופיר אקוניס: יש להוציא את ערוץ 33 מחבילת ה-DTT ולהכניס במקומו את ערוצים 9 ו-23
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 83&fid=585
הרצל עוזר בוועדת הכלכלה: "כל יום אני פותח עיתון וקורא איזו גזירה שהולכת לאיים על קיומנו" ■ יו"ר ועדת הכלכלה, אופיר אקוניס: יש להוציא את ערוץ 33 מחבילת ה-DTT ולהכניס במקומו את ערוצים 9 ו-23
אכן , אכן !!
ישנם לקוחות שמנויים ב"אנלוגי" שרובם מה שניקרא "גיל הזהב" שמשלים 170-180 שקלים לחודש על כלום ! וזה עוד בהתחייבות לשנתיים.
פשוט גועל נפש !
אם באמת המגזר הרוסי המבוגר יצא מידם בנדידת ערוץ 9 ל DTT .....אז... no yes hot[/code]
ישנם לקוחות שמנויים ב"אנלוגי" שרובם מה שניקרא "גיל הזהב" שמשלים 170-180 שקלים לחודש על כלום ! וזה עוד בהתחייבות לשנתיים.
פשוט גועל נפש !
אם באמת המגזר הרוסי המבוגר יצא מידם בנדידת ערוץ 9 ל DTT .....אז... no yes hot[/code]
נערך לאחרונה על ידי madror ב 21/12/2009 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגיד לי , למה בדיוק זה מזכיר לי את חברות הISP ?sam22 כתב:עם נקודת ההתחלה שהיתה להם מול YES
אז אין להם זכות קיום
הם היו עם תרנגולת שמטילה ביצי זהב
רק מה...
זילזלו שנים בתכנים... בשרות... בתמחור
ואנשים חיכו בפינה...
אנילא יודע מה בנוגע ליס
אבל חברת הוט בהתנהלותה הלא משוכללת לדעתי גם מבחינת שרות ללקוח וגם כאשר היא סוגרת ערוצי חינם ללקוחות ומביאה על חשבון זה ערוצים בתשלום קוברת לעצמה קבר מאוד עמוק מול הצרכנים. משהוא מוזר קורה בחברת הכבלים עוד מלפני האיחוד היו בעיות תזרימיות והפסדים וגם לאחר האיחוד הוט לא מצליחה לשמור על עליונות
אני תוהה הייכן בעלי המניות בסיפור שלא רואים את תמונת המצב.
אני תוהה הייכן בעלי המניות בסיפור שלא רואים את תמונת המצב.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לדברי עוזר, הסכנה ב-DTT היא בכך שהוא "מתרחב לאט-לאט ומאפשר להתחבר לשלל תכני אינטרנט, וחברות שונות שיתווספו וינצלו את הפלטפורמה - וזה יהיה סופה של הטלוויזיה הרב-ערוצית. אם הנושא חשוב בעיניכם (פנה עוזר לחברי הכנסת, ל.א), תשקלו את העניין הזה. אם 50 אלף מנויים יעזבו אותנו לטובת ערוץ 9, זה יכול להיות הסוף של HOT ו-yes".
"הסכנה" .איזה יציאה מטומטמת. אפשר לחשוב שהוא מדבר על נגיף האבולה .
"הסכנה בחמצן חינם היא בכך שאנשים יוכלו לנשום. זה עלול להתרחב לנשימות עמוקות וזה יהיה הסוף של המונופול להספקת אויר .
אם הנושא חשוב בעיניכם פנו בבקשה למישהו ותאפשרו לו לחנוק אתכם .
"הסכנה" .איזה יציאה מטומטמת. אפשר לחשוב שהוא מדבר על נגיף האבולה .
"הסכנה בחמצן חינם היא בכך שאנשים יוכלו לנשום. זה עלול להתרחב לנשימות עמוקות וזה יהיה הסוף של המונופול להספקת אויר .
אם הנושא חשוב בעיניכם פנו בבקשה למישהו ותאפשרו לו לחנוק אתכם .