The Legend Of The Seeker - עונה שנייה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
התלבטתי קשות אם לראות את העונה הראשונה, אבל אחרי ביקורות די פושרות באתר ויתרתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
עופר, העונה הראשונה מרגישה כמו סידרת נוער לטעמי ולכן לא המשכתי לעונה השנייה. אם מישהו יאמר לי שיש שינוי מהותי בעונה השנייה אשקול לנסות שוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
העונה הראשונה באמת מרגישה כמו חסמבה והנבל באמת מזכיר את אלימלך זורקין גנב הסוסים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא רע, פשוט לא מספיק טוב. יש כ"כ הרבה סדרות איכותיות שחייבים להקריב סדרות "סבירות" לטובת מיעוט הזמן הפנוי.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בשעה טובה ואחרי שהוד מעלתו הבן שלי הסכים סוף סוף לפנות מזמנו היקר שמוקדש בעיקר למנגה ראינו בשבת 5 פרקים ברצף.
הייתי אומר שאחרי שני פרקים ראשונים קצת מבולבלים בהחלט יש עלייה ברמה.
היו פרקים לא רעים בכלל, הרבה מאוד קרבות חרבות ומוות.
נהניתי, ואני מקווה שהיות ויורש העצר רצה להמשיך לצפות אתמול, נספיק לראות את העונה השנייה, ולראות את החצי השני של סטארגייט יוניברס לפני תחילת העונה השנייה.
הייתי אומר שאחרי שני פרקים ראשונים קצת מבולבלים בהחלט יש עלייה ברמה.
היו פרקים לא רעים בכלל, הרבה מאוד קרבות חרבות ומוות.
נהניתי, ואני מקווה שהיות ויורש העצר רצה להמשיך לצפות אתמול, נספיק לראות את העונה השנייה, ולראות את החצי השני של סטארגייט יוניברס לפני תחילת העונה השנייה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אנחנו הפסקנו אי שם באמצע העונה הראשונה. השילוב של העלילה המטופשת והמשחק הגרוע היה יותר מדי אפילו בשביל סדרה שזכתה בביתה לכינוי "ציצים וחרבות" (ממש ככה. בערב היינו אומרים "שנראה עוד פרק של ציצים וחרבות?"). במיוחד שמכיוון שמדובר בסדרת נוער, הציצים תמיד מכוסים.
למי שכן אהב, נראה לי שגם מרלין יכולה להתאים. הסדרה שעושה למלך ארתור את מה שסמולוויל עשתה לסופרמן.
למי שכן אהב, נראה לי שגם מרלין יכולה להתאים. הסדרה שעושה למלך ארתור את מה שסמולוויל עשתה לסופרמן.
- Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. ללא דם, ללא אלימות מציאותית, ללא שום אירוטיקה ברמה סבירה - בהחלט סידרת נעורים כפי שציינתי בעבר. איכשהו שרדתי עונה שלמה, החלטתי להשקיע את הזמן הפנוי המועט שלי בסדרות יותר "בוגרות".Malcontent כתב:אנחנו הפסקנו אי שם באמצע העונה הראשונה. השילוב של העלילה המטופשת והמשחק הגרוע היה יותר מדי אפילו בשביל סדרה שזכתה בביתה לכינוי "ציצים וחרבות" (ממש ככה. בערב היינו אומרים "שנראה עוד פרק של ציצים וחרבות?"). במיוחד שמכיוון שמדובר בסדרת נוער, הציצים תמיד מכוסים....
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
דווקא בפרק 20 קיבלנו קצת XXX בין שני גברות לובשות בגדי עור צמודים...
עם סיום הסידרה, אני יכול לסכם שאני מבין את המתלוננים, העלילה התקדמה בצורה בעייתית משהו, אם כי כמו שציינתי, העונה השנייה אלימה בהרבה.
לחובבי סיומי סדרות, אז העונה השנייה נסגרה לחלוטין, ופתחו חלון קטן לעונה שלישית וחבל שלא ממשיכים, אין הרבה סדרות פנטזיה מהסוג הזה.
עם סיום הסידרה, אני יכול לסכם שאני מבין את המתלוננים, העלילה התקדמה בצורה בעייתית משהו, אם כי כמו שציינתי, העונה השנייה אלימה בהרבה.
לחובבי סיומי סדרות, אז העונה השנייה נסגרה לחלוטין, ופתחו חלון קטן לעונה שלישית וחבל שלא ממשיכים, אין הרבה סדרות פנטזיה מהסוג הזה.