אפליקציית ניווט חדשה לאייפון- amAze GPS
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תוכנת ניווט ישראלית חדשה לאייפון - amAze של LocatioNet
תוכנת ניווט חדשה מבית היוצר של חברת LocatioNet הישראלי, amAze שמה.
התוכנה מביאה איתה שיטת תמחור חדשה, שלא נראתה בעבר.
הלקוח מוריד את התוכנה (תוכנה לא כבדה, המפות לא נמצאות על המכשיר ולכן נדרשת חבילת גלישה), החודש ראשון יהיה בחינם, ולאחר מכן יהיה תשלום חודשי on demand.
מה זאת אומרת?
זה אומר שאם נגמרה לי תקופת החודש שהגדרתי לעצמי, אני לא אוכל לנווט באמצעות התוכנה (אני כן אוכל להשתמש בה כמאגר מפות שכולל גם מפות חו"ל), כשאני מחליט שוב שברצוני לנווט עם התוכנה, אני נכנס דרך התוכנה לחנות ורוכש חבילה (יש חבילה לחודש וחבילה לשנה).
התוכנה תומכת בחיפוש כתובות (גם כאשר אין חבילת ניווט), ישנה תמיכה בדיווחי תנועה, מזג אוויר, נקודות עניין כולל קישור לדפי זהב ולשירותים זהים במדינות נוספות, עם חיוג מתוך התוכנה עצמה.
המפות הן של חברת מפה ומתעדכנות אחת ל-3 חודשים בשרת, כך שבקליינט שלנו (האייפון) המפות תמיד יהיו מעודכנות - כמובן ללא תשלום.
מלבד מפות רגילות יש אפשרות לתצ"א של חברת אופק ולתצוגה היברידית (תצ"א + מפה עם שמות רחובות) וגם למפות שבילים של החברה להגנת הטבע.
כדי לחסוך בדאטה, יש אפשרות לניווט ללא מפה, ורק ע"י חצים.
כרגע התוכנה תומכת רק במכשירי 3Gs, החברה מבטיחה עדכון ותמיכה גם ל-3G.
מקור וסקירה מלאה ומקיפה:
http://mobilezoneinfo.blogspot.com/2009 ... ionet.html
התוכנה מביאה איתה שיטת תמחור חדשה, שלא נראתה בעבר.
הלקוח מוריד את התוכנה (תוכנה לא כבדה, המפות לא נמצאות על המכשיר ולכן נדרשת חבילת גלישה), החודש ראשון יהיה בחינם, ולאחר מכן יהיה תשלום חודשי on demand.
מה זאת אומרת?
זה אומר שאם נגמרה לי תקופת החודש שהגדרתי לעצמי, אני לא אוכל לנווט באמצעות התוכנה (אני כן אוכל להשתמש בה כמאגר מפות שכולל גם מפות חו"ל), כשאני מחליט שוב שברצוני לנווט עם התוכנה, אני נכנס דרך התוכנה לחנות ורוכש חבילה (יש חבילה לחודש וחבילה לשנה).
התוכנה תומכת בחיפוש כתובות (גם כאשר אין חבילת ניווט), ישנה תמיכה בדיווחי תנועה, מזג אוויר, נקודות עניין כולל קישור לדפי זהב ולשירותים זהים במדינות נוספות, עם חיוג מתוך התוכנה עצמה.
המפות הן של חברת מפה ומתעדכנות אחת ל-3 חודשים בשרת, כך שבקליינט שלנו (האייפון) המפות תמיד יהיו מעודכנות - כמובן ללא תשלום.
מלבד מפות רגילות יש אפשרות לתצ"א של חברת אופק ולתצוגה היברידית (תצ"א + מפה עם שמות רחובות) וגם למפות שבילים של החברה להגנת הטבע.
כדי לחסוך בדאטה, יש אפשרות לניווט ללא מפה, ורק ע"י חצים.
כרגע התוכנה תומכת רק במכשירי 3Gs, החברה מבטיחה עדכון ותמיכה גם ל-3G.
מקור וסקירה מלאה ומקיפה:
http://mobilezoneinfo.blogspot.com/2009 ... ionet.html
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

בשביל מה המציאו את ה- Link..?theAman כתב:אחחח גילי, זה כואב.
![]()
זה מה שקורה כשאני משקיע ומנסה לסכם מאמר, אתה בא ובמחטף לוקח לי את תהילת העולם
...
לא נורא, אצלך הכל בא מכוונה טובה..
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
גם אצלך ידידי.Giliboy כתב:בשביל מה המציאו את ה- Link..?theAman כתב:אחחח גילי, זה כואב.
![]()
זה מה שקורה כשאני משקיע ומנסה לסכם מאמר, אתה בא ובמחטף לוקח לי את תהילת העולם
...
לא נורא, אצלך הכל בא מכוונה טובה.....