תגובות לביקורת: רסיבר Onkyo TX-SR607

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
nimrodl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #81 

ארז_וחני כתב:
yarino כתב:אני לא חושב שבמקרה הזה אונקיו הלכו יותר לכיוון של ק"ב מאשר לסטריאו, ככל הנראה השילוב בין הרסיבר לרמקולים שנבדקו לא הכי מתאים, דבר חשוב נוסף שצריך לציין, שהבוחן מודה שהוא לא חובב מוזיקה גדול.

אני לא שמעתי את הרסיבר הזה אבל מהכרותי עם הרסיברים של אונקיו והיו לי לא מעט, זה שהם עושים דברים נפלאים גם בסאונד הדו ערוצי בלי כל קשר למחיר.
...
לא יכול לסתור את דבריך - יתכן שרמקולים אחרים יישמעו איתם הרבה יותר טוב.
היה מעניין לבחון אותו ראש בראש מול רסיבר ק"ב אחר באותה רמת מחיר עם הרמקולים האלה ועם רמקולים אחרים.

לא מובן לי מדוע ההצהרה של הבוחן שהוא לא חובב מוזיקה גדול רלוונטית לחוות דעתו על ביצועי הסטראו של הרסיבר (כפי שהוא שמע אותם בסטאפ שלו). יש לו רסיבר ימהה ויש לו נקודת ייחוס להשוואה.
אפשר לקבל שזו התרשמות סוביקטיבית שלו ויתכן שאחרים יתרשמו אחרת,
לטעמי זה בדיוק ההיפך - אם חובב מוזיקה לא גדול מעיד על איכות שמיעה בינונית, אני מתאר לעצמי שאודיופיל כבד היה קוטל אותו לגמרי....

ארז
...
אז זהו שלא :)

"Rock, jazz, and classical CDs were auditioned in stereo, and the soundstage was impressively deep and wide. Even without the subwoofer's help, the Aperion Intimus 4T tower speakers produced a full, rich sound. Treble detail was delicate and natural, without the edgy glare we've heard from some receivers."
http://reviews.cnet.com/av-receivers/o ... g=txt;page

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #82 

nimrod,
ויש סיבה ספציפית לסמוך על סיקור של cnet יותר מאשר הסיקור הזה?

מעבר לזה, מה בדיוק בתגובה שלך מהווה "אז זהו שלא" למה שכתב "ארז וחני" - יכול להיות שמדובר בחוסר התאמה של הרמקולים לרסיבר, יכול להיות שיש קשר פיזי לחדר, ויכול להיות שההתרשמות הייתה שונה...

nimrodl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #83 

כמו ש"ארז_וחני" כתב
אפשר לקבל שזו התרשמות סוביקטיבית שלו ויתכן שאחרים יתרשמו אחרת
...
אז לפי זה לא, אין סיבה ספציפית לסמוך על CNET יותר מאשר על הסקירה באתר.

והכוונה המקורית שלי היתה לענות למשפט הזה של "ארז_וחני"
לטעמי זה בדיוק ההיפך - אם חובב מוזיקה לא גדול מעיד על איכות שמיעה בינונית, אני מתאר לעצמי שאודיופיל כבד היה קוטל אותו לגמרי....
...
אז אני לא יודע עם ב CNET יש אודיופילים כבדים, אבל ברור שתחום הסטראו במגבר לא בהכרח גרוע,
גם oben750 כתב שלדעתו השמע בתחום הסטראו טוב.

מקווה שזה יותר מובן (זה מה שקורה כשכותבים תגובה של משפט אחד ולא מסבירים :) )

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #84 

nimrodl - הפתעת אותי . (Y) .
אם כך אז כנראה שאכן מדובר בהתאמה לסטאפ ולסטנדרטים/ציפיות של הבוחן....
שוב הוכח (למי שהיה צריך הוכחה) שאין תחליף לשמיעה עצמאית.

ארז

rune7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
קיבל תודות: 8 פעמים

מחירים בארץ לאונקיו

שליחה #85 

במהלך חיפושי אחר רסיבר חדש למערכת הביתית שלי, בדקתי את מחירי האונקיו 607 שמצא חן בעיני בהשמעה באחת מהחנויות המתמחות. בארץ אי אפשר למצוא אותו בפחות מ-4000שח. לעומת זאת באמזון למשל אפשר להשיג אותו ב-400$ היום. גם אם נוסיף דמי משלוח מכס ומעמ נגיע למחיר שהוא כמעט מחצית מהמחיר המבוקש כאן.
הרי הנציג בארץ קונה אותו מהיצרן בהרבה פחות (שווה ערך למחיר הקניה של החנות בחו"ל) והעלויות דומות.
יש סיבה להתפרעות הזו במחיר או שעדיף להזמין פשוט מחנות בחו"ל? האם יש חסרונות בהזמנה מחו"ל של רסיבר (יש לי נסיון טוב בהזמנת משחקים ודברים קטנים אבל לא יצא לי עדיין להביא מכשירי אלקטרוניקה)

תודה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #86 

האפסקל שעושה הרסיבר מתבצעת רק לוידאו או גם לאודיו?
יש אופציה לכבות תאפסקל?

elicbelic
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: מחירים בארץ לאונקיו

שליחה #87 

rune7 כתב:במהלך חיפושי אחר רסיבר חדש למערכת הביתית שלי, בדקתי את מחירי האונקיו 607 שמצא חן בעיני בהשמעה באחת מהחנויות המתמחות. בארץ אי אפשר למצוא אותו בפחות מ-4000שח. לעומת זאת באמזון למשל אפשר להשיג אותו ב-400$ היום. גם אם נוסיף דמי משלוח מכס ומעמ נגיע למחיר שהוא כמעט מחצית מהמחיר המבוקש כאן.
הרי הנציג בארץ קונה אותו מהיצרן בהרבה פחות (שווה ערך למחיר הקניה של החנות בחו"ל) והעלויות דומות.
יש סיבה להתפרעות הזו במחיר או שעדיף להזמין פשוט מחנות בחו"ל? האם יש חסרונות בהזמנה מחו"ל של רסיבר (יש לי נסיון טוב בהזמנת משחקים ודברים קטנים אבל לא יצא לי עדיין להביא מכשירי אלקטרוניקה)

תודה
...
מניסיון של רכישת מספר מוצרים בסדר גודל של המחיר הזה, לרוב עדיף להזמין מחו"ל, אם אין מגבלה טכנית למכשיר לפעול בארץ כמובן (בד"כ עניין המתח/תדירות). החסכון מגיע לפעמים עד 60-70%. בנוסף ישנן חברות שמוכנות לתת אחריות בארץ למוצר שנקנה בחו"ל. תמיד ישנו סיכון אבל אפילו אם המכשיר יהיה טוטאל לוס - תזמין אחד חדש או דגם אחר וברוב המקרים לא תשלם יותר ממה שהיית משלם בארץ.
לגבי המכשיר הספציפי, מחישוב מהיר הגעתי למחיר של כ-2300 ש"ח כולל משלוח ומכס, אבל ממפרט אחד שאני ראיתי המכשיר מתאים רק ל-120V/60HZ. דבר ראשון אתה צריך לוודא אם אכן הוא לא מתאים למתח בארץ. אם הוא לא, אתה צריך לוודא עם המומחים בתחום האם ממיר מתח יפגע בתפקוד מכשיר מסוג זה, ואז בטח שאין לך מה להזמין אותו מחו"ל. אם ממיר מתח יתאים, תצטרך ממיר של לפחות 1000W לדעתי (צריכה של 550W) וממיר כזה מתחיל מ-500-600 ש"ח. אם אין כאן בעיה טכנית עדיין תגיע לחסכון של 2K שזה לא רע לדעתי...

בהזדמנות זו אני אציע שוב לחברי האתר המקצוענים בתחום לתת מענה לתחום הייבוא האישי של מוצרי HomeTheater , אפילו בצורת פורום נפרד, מבחינה טכנית, אפשרויות קניה ומשלוח, ענייני מכס, אחריות, ציוד משלים וכו'. כולנו נצא נשכרים.

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #88 

האם לסדרת 60X יש מצב Standby Pass Through?
כלומר מעבר של אות HDMI דרך הרסיבר גם כשהוא כבוי לחיסכון בחשמל?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #89 

וואו, מרשים. באמת הצלחת להוציא את הפוסט מהנפטלין. סידרת ה-600 זו שאלה גורפת מאוד. ה-608, למיטב זכרוני, כן כולל תמיכה בפונקציה הזו.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #90 

יהיה מעניין לראות השוואה בין ה607 ל608 ועל הדרך סיקור על ה608 כמו שנעשה עם ה607.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”