אז זהו שלאארז_וחני כתב:לא יכול לסתור את דבריך - יתכן שרמקולים אחרים יישמעו איתם הרבה יותר טוב.yarino כתב:אני לא חושב שבמקרה הזה אונקיו הלכו יותר לכיוון של ק"ב מאשר לסטריאו, ככל הנראה השילוב בין הרסיבר לרמקולים שנבדקו לא הכי מתאים, דבר חשוב נוסף שצריך לציין, שהבוחן מודה שהוא לא חובב מוזיקה גדול.
אני לא שמעתי את הרסיבר הזה אבל מהכרותי עם הרסיברים של אונקיו והיו לי לא מעט, זה שהם עושים דברים נפלאים גם בסאונד הדו ערוצי בלי כל קשר למחיר....
היה מעניין לבחון אותו ראש בראש מול רסיבר ק"ב אחר באותה רמת מחיר עם הרמקולים האלה ועם רמקולים אחרים.
לא מובן לי מדוע ההצהרה של הבוחן שהוא לא חובב מוזיקה גדול רלוונטית לחוות דעתו על ביצועי הסטראו של הרסיבר (כפי שהוא שמע אותם בסטאפ שלו). יש לו רסיבר ימהה ויש לו נקודת ייחוס להשוואה.
אפשר לקבל שזו התרשמות סוביקטיבית שלו ויתכן שאחרים יתרשמו אחרת,
לטעמי זה בדיוק ההיפך - אם חובב מוזיקה לא גדול מעיד על איכות שמיעה בינונית, אני מתאר לעצמי שאודיופיל כבד היה קוטל אותו לגמרי....
ארז...
"Rock, jazz, and classical CDs were auditioned in stereo, and the soundstage was impressively deep and wide. Even without the subwoofer's help, the Aperion Intimus 4T tower speakers produced a full, rich sound. Treble detail was delicate and natural, without the edgy glare we've heard from some receivers."
http://reviews.cnet.com/av-receivers/o ... g=txt;page