תגובות לביקורת: רסיבר Onkyo TX-SR607
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהביקורת הוא נראה כרסיבר ששווה לבחון אותו עבור כל מי שרכש בעבר משהו entry level ורוצה לשדרג למשהו טוב יותר. דרך אגב, ההסתבכות עם כניסת ה HDMI השישית היא בגלל שזו בכלל אמורה להיות יציאה HDMI OUT
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זו הייתה כניסת HDMI IN ולפי ההוראות היא החמישית (השישית נמצאת בקדמת המכשיר).Catskinner כתב:מהביקורת הוא נראה כרסיבר ששווה לבחון אותו עבור כל מי שרכש בעבר משהו entry level ורוצה לשדרג למשהו טוב יותר. דרך אגב, ההסתבכות עם כניסת ה HDMI השישית היא בגלל שזו בכלל אמורה להיות יציאה HDMI OUT...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אוקיי, טעות שלי!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודה על ביקורת מצויינת!
חבל שהביצועים שלו במוסיקה מאכזבים.
חבל שהביצועים שלו במוסיקה מאכזבים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
רסיבר 607
היי,
יש לי את הרסיבר (משולב מקרן קול) במשך כמה חודשים. הרסיבר מעולה בעיקר אם מבטלים לו את יכולות ה-UPSCALE שלו. בשימוש בתוכנת הUPSCALE מ-SD (מקור ממיר של HOT) לא ניתן לכייל את הצבעים כראוי, ואיכות התמונה לא ממש טובה (בגלל בעיות של קונטרסט במוד הזה יש בעיה של הבחנה). אם משהו צריך רסיבר בתחום ה-MIDRANGE והוא יכול להתשמש בממיר שמוציא UPSCALE כמו ה-YESMAXD אז מעולה .
רפי
יש לי את הרסיבר (משולב מקרן קול) במשך כמה חודשים. הרסיבר מעולה בעיקר אם מבטלים לו את יכולות ה-UPSCALE שלו. בשימוש בתוכנת הUPSCALE מ-SD (מקור ממיר של HOT) לא ניתן לכייל את הצבעים כראוי, ואיכות התמונה לא ממש טובה (בגלל בעיות של קונטרסט במוד הזה יש בעיה של הבחנה). אם משהו צריך רסיבר בתחום ה-MIDRANGE והוא יכול להתשמש בממיר שמוציא UPSCALE כמו ה-YESMAXD אז מעולה .
רפי
כל הכבוד על ההשקעה והיכולת לעשות ביקורות כאלו מקצועיות לרסיוורים
גאה שיש אנשים כאלו בפורום
אך רסיוור כזה ויסלח לי קהל הצרכנים ללא יציאות פרה לפאוור לקדמיים כתנאי בל יעבור ואלמנטרי(לשידרוג עתידי)
לא הייתי מתקרב ויהי מה
אך רסיוור כזה ויסלח לי קהל הצרכנים ללא יציאות פרה לפאוור לקדמיים כתנאי בל יעבור ואלמנטרי(לשידרוג עתידי)
לא הייתי מתקרב ויהי מה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אחלה ביקורת 
הרסיבר מרשים, ונראה לי שהוא מתחרה באותה הנישה אליה שייך ה Denon 1910 שסיקרתי לאחרונה - רסיבר כניסה גבוה / רסיבר שני לבעלי רסיבר כניסה ישן שלא רוצים להשקיע הרבה יותר מדי.
הרסיבר מרשים, ונראה לי שהוא מתחרה באותה הנישה אליה שייך ה Denon 1910 שסיקרתי לאחרונה - רסיבר כניסה גבוה / רסיבר שני לבעלי רסיבר כניסה ישן שלא רוצים להשקיע הרבה יותר מדי.
תודה, שי, על הסקירה המהנה.
ברשותך מספר שאלות:
- איך הרסיבר הזה ביחס לימהה 663 שאתה מכיר היטב?
- איך הוא ביחס לאלטרנטיבות אחרות בשוק באותה רמת מחיר?
- כתבת יש 2 יציאות לסאב אך הן מונו. למה הכוונה? האם ברסיבר שיש בו יציאת סאב אחת היא לא מונו?
- אפשר להוסיף התיחסות לגבי יכולות UPSCALE/UPCONVERSION של המכשיר?
- התרשמתי שהרסיבר מיועד לק"ב . מי שמחפש מוזיקליות עדיף שיחפש במקום אחר....האם הוא אכן נחות בתחום הזה מרסיברים ק"ב מקבילים ?
מקווה שהסנטר החדש עומד בציפיות...
ארז
ברשותך מספר שאלות:
- איך הרסיבר הזה ביחס לימהה 663 שאתה מכיר היטב?
- איך הוא ביחס לאלטרנטיבות אחרות בשוק באותה רמת מחיר?
- כתבת יש 2 יציאות לסאב אך הן מונו. למה הכוונה? האם ברסיבר שיש בו יציאת סאב אחת היא לא מונו?
- אפשר להוסיף התיחסות לגבי יכולות UPSCALE/UPCONVERSION של המכשיר?
- התרשמתי שהרסיבר מיועד לק"ב . מי שמחפש מוזיקליות עדיף שיחפש במקום אחר....האם הוא אכן נחות בתחום הזה מרסיברים ק"ב מקבילים ?
מקווה שהסנטר החדש עומד בציפיות...
ארז
עד שכתבתי את התגובה הקודמת, חברים התיחסו לנושא ה UPSCALE ולנושא של חוסר ביציאות PRE-OUT .
גם בעיני זה מינוס די משמעותי....זה אומר שחובב מוזיקה לא ייגע ברסיבר כזה משום שאין לו אפשרות לשרשר מגבר אינטגרייטד (במיוחד לאור הרמה הלא גבוהה שהוא מפגין במוזיקה).
ארז
גם בעיני זה מינוס די משמעותי....זה אומר שחובב מוזיקה לא ייגע ברסיבר כזה משום שאין לו אפשרות לשרשר מגבר אינטגרייטד (במיוחד לאור הרמה הלא גבוהה שהוא מפגין במוזיקה).
ארז
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
ADICT,
רוב האנשים לא משתמשים בהגברה מעבר לזאת אשר קיימת מובנית ברסיברים. בנוסף, ככה היצרן יכול להוציא לאור רסיבר במחיר נמוך שכזה. בנוסף, במידה וכן מציבים יציאות Pre, יש חשיבות גדולה לאיכותן. הרחבתי במקצת על הדבר כאן.
לפעמים עדיף ללא יציאות מאשר יציאות אשר יפגינו ביצועים נמוכים.
ארז_וחני,
יש רסיברים בעלי זוג יציאות סטריאופוניות לסאב, לכן האזכור ליציאת המונו הכפולה.
ביקורת עיניינית ומצויינת
רוב האנשים לא משתמשים בהגברה מעבר לזאת אשר קיימת מובנית ברסיברים. בנוסף, ככה היצרן יכול להוציא לאור רסיבר במחיר נמוך שכזה. בנוסף, במידה וכן מציבים יציאות Pre, יש חשיבות גדולה לאיכותן. הרחבתי במקצת על הדבר כאן.
לפעמים עדיף ללא יציאות מאשר יציאות אשר יפגינו ביצועים נמוכים.
ארז_וחני,
יש רסיברים בעלי זוג יציאות סטריאופוניות לסאב, לכן האזכור ליציאת המונו הכפולה.
ביקורת עיניינית ומצויינת
- mta194
- חבר ותיק

ארז_וחני,
לצערי עדיין לא הגעתי ללחבר את הסנטר. יעשה היום.
לגבי השוואה מול הימאהה 663 שברשותי -
במוסיקה הימאהה לדעתי נותן צליל נקי יותר, זה בלט במיוחד בקטע הבדיקה ל-TrueHD.
מבחינת סרטים, לא שמתי לב להבדל ביניהם - גם ב-BDRip וגם בסרטי בלוריי מלאים.
יש הבדל במקרה שעובדים דרך סטרימר ואז יש דיליי גדול יותר ב-Onkyo כאשר מפעילים סרט עד שרואים אותו, בהשוואה לימאהה.
לצערי עדיין לא הגעתי ללחבר את הסנטר. יעשה היום.
לגבי השוואה מול הימאהה 663 שברשותי -
במוסיקה הימאהה לדעתי נותן צליל נקי יותר, זה בלט במיוחד בקטע הבדיקה ל-TrueHD.
מבחינת סרטים, לא שמתי לב להבדל ביניהם - גם ב-BDRip וגם בסרטי בלוריי מלאים.
יש הבדל במקרה שעובדים דרך סטרימר ואז יש דיליי גדול יותר ב-Onkyo כאשר מפעילים סרט עד שרואים אותו, בהשוואה לימאהה.
- mta194
- חבר ותיק

לימאהה יש 2 כניסות HDMI, לאונקיו יש 6 - זה הבדל אדיר. אתה לא יכול להשוות את הימאהה 663 לאונקיו 607, אם כבר תשווה את ה-607 לימאהה 665 שעולה כבר באותו תחום המחירים.ארז_וחני כתב:שי,
אז במה עדיף האונקיו 607 מהימהה 663 במיוחד לאור העובדה שהוא יקר מהימהה בכ 1500 ש"ח?
תודה
ארז...
ה-RC של האונקיו משמעותית יותר טוב מזה של הימאהה (הכיול של הימאהה לקח לי לא מעט זמן על פני מספר שבועות בעוד של-Onkyo לקח 10 דקות להגיע לרמה דומה).
הממשק של ה-Onkyo יותר טוב.
אני חושב שלמשתמש שמעוניין בעיקר בסרטים לאונקיו יש יתרונות משמעותיים על הימאהה.
השאלה היא אישית - האם אתה מעדיף סאונד במוזיקה יותר טוב או כיול אוטומטי שיחסוך לך הרבה עבודה.
לא כל המשתמשים רוצים ו/או יכולים להשקיע זמן רב בכיול (כמו עם הימאהה).
זו באמת תשובה על רגל אחת כי אני לא יכול להתחיל לעשות השוואה מלאה בין שני הרסיברים בתגובה.
אפילו שאין לי רסיבר מצאתי את הסקירה מעניינת. תודה 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ADICTADICT כתב:כל הכבוד על ההשקעה והיכולת לעשות ביקורות כאלו מקצועיות לרסיוורים![]()
לא הייתי מתקרב ויהי מה...
גם אני בדעה שרסיבר בלי יציאת פרה יש לו פיספוס גדול . וגם מראה על ההשקעה באיכות הרסיבר .
אני אישית לא רוכש רסיבר בלי יציאת פרה . וכמובן שתהיה עם הספק יציאה של 100 אחוז .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"