פלזמה ומחשב - פיצול התכנים למסך המחשב ולמסך הפלזמה
שלום רב.
ייתכן ושאלתי בנאלית , ואם כן - מה טוב! (זה אומר שהתשובה פשוטה).
ובכן, ברצוני לחבר למחשב שברשותי מסך פלזמה בנוסף למסך ה-LCD שכבר מחובר (שניהם לאותו מסך גרפי). הדבר נחוץ לי לשם ניהול פרוייקט אמנותי, ז"א שבמהלך עבודתי השוטפת על המחשב (לדוגמא: שיטוט באינטרנט ועבודה על מעבד תמלילים), המחשב גם ישדר איזה-שהוא קליפ, כאשר העבודה השוטפת מוקרנת על מסך ה-LCD בלבד, ומאידך על הפלזמה יוקרן אותו הקליפ ותו לא. האם הדבר אפשרי? אם כן איך עושים את זה?
אלי.
ייתכן ושאלתי בנאלית , ואם כן - מה טוב! (זה אומר שהתשובה פשוטה).
ובכן, ברצוני לחבר למחשב שברשותי מסך פלזמה בנוסף למסך ה-LCD שכבר מחובר (שניהם לאותו מסך גרפי). הדבר נחוץ לי לשם ניהול פרוייקט אמנותי, ז"א שבמהלך עבודתי השוטפת על המחשב (לדוגמא: שיטוט באינטרנט ועבודה על מעבד תמלילים), המחשב גם ישדר איזה-שהוא קליפ, כאשר העבודה השוטפת מוקרנת על מסך ה-LCD בלבד, ומאידך על הפלזמה יוקרן אותו הקליפ ותו לא. האם הדבר אפשרי? אם כן איך עושים את זה?
אלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
elicheli,
אין קל מזה. באפשרויות המסך תראה שני מסכים ואתה יכול להזיז אותם כך שהמסך פלאזמה יהיה (וירטואלית) מימין או מעל או מתחת לשני.
גרירת מסך לאיזור בו נמצא המסך השני יגרום לוידאו להופיע שם. אני עובד ככה כבר זמן מה (מסך אחד לסוג אחד של עבודה, מסך אחר לדברים אחרים).
אין קל מזה. באפשרויות המסך תראה שני מסכים ואתה יכול להזיז אותם כך שהמסך פלאזמה יהיה (וירטואלית) מימין או מעל או מתחת לשני.
גרירת מסך לאיזור בו נמצא המסך השני יגרום לוידאו להופיע שם. אני עובד ככה כבר זמן מה (מסך אחד לסוג אחד של עבודה, מסך אחר לדברים אחרים).
Sorry to ruin the party
אבל מניסיון זה לא כ"כ עובד חלק -
אם חברה שלך צופה בקליפ ואתה משוטט באינטרנט ברגע שהיא או אתה תבצעו פעולת INPUT של עכבר, שלט או מקלדת הפוקוס יבוא לצד שלכם ולא יאפשר שליטה בשני.
זה הבעיה עם EXTENDED DESKTOP
אבל מניסיון זה לא כ"כ עובד חלק -
אם חברה שלך צופה בקליפ ואתה משוטט באינטרנט ברגע שהיא או אתה תבצעו פעולת INPUT של עכבר, שלט או מקלדת הפוקוס יבוא לצד שלכם ולא יאפשר שליטה בשני.
זה הבעיה עם EXTENDED DESKTOP
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני נתקלתי בבעייה אחרת שכאשר הסרט מתנגן לו בטלוויזייה אז ברגע שאני מנסה לעבוד על המחשב ועושה קליק בעכבר או במקלדת אז המסך המלא של הסרט בטלוויזיה מוקטן למסך קטן או שבתוכנה אחרת יש בעיות אחרות שנובעות בכל מקרה מהתערבות שלי ומהניסיון לעבוד כרגיל על המחשב..
- oferlaor
- מנהל

:roll: :roll: :roll: :roll:
חברים
אני לא אומר שכולכם טועים אבלבהחלט לא נתתם לו את הפתרון הכי מתאים ואוליי גם אתם בעצמכם לא עובדים בשיטה הכי
טובה למקרה מהסוג הזה
לי יש כרטיס פשוט (ATI9200) שמחובר בSVIDEO לTV ובנוסך בVGA למסך LCD 17
ואני עובד במקרים שאני צריך בצורה מושלמת כשעל הטלביזיה רואים את הסרת.מצגת במסך מלא ללא כול הפרעה תוך כדי שאני עובד
על הLCD עם אפליקציות אחרות (לא וידאו {ואפילו אפשר גם וידאו}) על מסך הLCD .
הסרט לא נתקע ולא משנה רזולוציה ואפילו אין לי אפשרות להיכנס לתוך המך השני עם העכבר.
ממש משודר לTV רק וידאו כשכול השליטה היא מתוך המסך הLCD ואני יכול למזער את התוכנה של הניגון מבלי שזה ישפיע על הצגת הסרט בTV - כנסו לתמונה שהעלתי בכדי להבין פחות או יותר (זה התוכנה של ATI כמובן)
http://www.hometheater.co.il/logo.php?p ... /11111.JPG
מה אתם אומרים על זה?
אני לא מאמין שאתם לא מכירים אבל בכול אופן יש אופציה כזו גם בכרטיסי GF5200וה4 והNVIDIA הישנים (צריך רק לחפש)
נ.ב - כאשר לא מוקרן סרט המסך של הטלביזיה מתפקד כמו שהגדרתם אותו (מורחב או מוכפל)
הקרנת הסרט על מסך מלא בTV מתחילה ברגע שמפעילים אותו ללא שום שינו או פעולה
הזזת העכבר לא משפיעה על הצגת הסרט ולא רואים את העכבר בתמונה
אני לא אומר שכולכם טועים אבלבהחלט לא נתתם לו את הפתרון הכי מתאים ואוליי גם אתם בעצמכם לא עובדים בשיטה הכי
טובה למקרה מהסוג הזה
לי יש כרטיס פשוט (ATI9200) שמחובר בSVIDEO לTV ובנוסך בVGA למסך LCD 17
ואני עובד במקרים שאני צריך בצורה מושלמת כשעל הטלביזיה רואים את הסרת.מצגת במסך מלא ללא כול הפרעה תוך כדי שאני עובד
על הLCD עם אפליקציות אחרות (לא וידאו {ואפילו אפשר גם וידאו}) על מסך הLCD .
הסרט לא נתקע ולא משנה רזולוציה ואפילו אין לי אפשרות להיכנס לתוך המך השני עם העכבר.
ממש משודר לTV רק וידאו כשכול השליטה היא מתוך המסך הLCD ואני יכול למזער את התוכנה של הניגון מבלי שזה ישפיע על הצגת הסרט בTV - כנסו לתמונה שהעלתי בכדי להבין פחות או יותר (זה התוכנה של ATI כמובן)
http://www.hometheater.co.il/logo.php?p ... /11111.JPG
מה אתם אומרים על זה?
אני לא מאמין שאתם לא מכירים אבל בכול אופן יש אופציה כזו גם בכרטיסי GF5200וה4 והNVIDIA הישנים (צריך רק לחפש)
נ.ב - כאשר לא מוקרן סרט המסך של הטלביזיה מתפקד כמו שהגדרתם אותו (מורחב או מוכפל)
הקרנת הסרט על מסך מלא בTV מתחילה ברגע שמפעילים אותו ללא שום שינו או פעולה
הזזת העכבר לא משפיעה על הצגת הסרט ולא רואים את העכבר בתמונה
- oferlaor
- מנהל

לא מכיר את האופציה הזו. ב-NVIDIA שלי יש אופציה "PLAY ON MY TV" שנשמע דומה...
בכול מקרה האופציה הזו הכי תתאים לו והיא באמת יעילה מאוד במקרים בהם ההנהלה לא מוכנה לוותר על צפיה בTV\סרט מהמחשב ואתה רוצה בס"ה לבדוק משהו קטן באינטרנטoferlaor כתב:לא מכיר את האופציה הזו. ב-NVIDIA שלי יש אופציה "PLAY ON MY TV" שנשמע דומה......
ובחדר הילדים הם כבר הגיעו לשיא חדש בMYST (משחק קווסט)