:הל: הרשות השניה - עדכון קליטה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #1 

[pressrelease]
שלום רב,

בהמשך לעדכונים השוטפים בנושא מערך שידורי הטלוויזיה הדיגיטלית, "עידן +" אנו מעוניינים להביא לידיעתכם כי אנו בעיצומו של תהליך הצבת משדרים נוספים, הנדרשים להשלמת המערך וכן ננקטים צעדים לשיפור הקליטה באזורים שונים. המשדרים ממוקמים על בסיס מדידות הארציות אותן אנו מבצעים לשיפור הקליטה.
לאחרונה הוצב משדר באזור גוש-דן. לאור בדיקות שערכנו נמצא כי המשדר משפר את הקליטה הפנים-דירתית באזור ת"א והערים השכנות. במהלך החודש הקרוב אנו עתידים להציב משדר נוסף באזור השרון.
כחלק מהתהליך, נרכשים בימים אלה גם משדרונים, אשר יתמכו בקליטה, במקומות בהן תידרש תמיכה.
הרשות השנייה ממשיכה לערוך בדיקות ומדידות, לטפל בפניות הציבור ולספק פתרונות לשיפור הקליטה בכל רחבי הארץ. נמשיך ונבצע את ההתאמות הנדרשות במהלך שידורי הנסיון.

אנו מבקשים להדגיש כי כפי שציינו בעבר, אנטנה אקטיבית הינה חלק מערכת הקליטה בנוסף לממיר הדיגיטלי ויש חשיבות שהיא תשווק עם הממיר. מניסיוננו ניתן לאמר שבעיות קליטה אשר טופלו על ידי הטכנאים שלנו בשטח נפתרו באמצעות חיבור אנטנה אקטיבית לממיר. במקרים רבים, חיבור אנטנה אקטיבית מסייע לפתרון בעיות שמגיעות אלינו בגין "חוסר קליטה", מותיר לקוח מרוצה וממילא מונע החזרת ממירים לחנות.

במערך "עידן +" מתבצע בימים אלו גם פיילוט של לוח השידורים האלקטרוני (EPG) על מנת לוודא את התאמת המכשירים לשידור. ניתן לשלוח אלינו ציוד לקליטה דיגיטלית לצורך בחינתו לקליטת לוח השידורים האלקטרוני (בתיאום מראש). במקביל, בימים אלו מתבצעת הרצה ניסיונית של כתוביות סמויות לכבדי שמיעה בערוצים 2 ו-10. למיטב ידיעתנו, שירות זה פועל באופן מסודר בכל סוגי המכשירים.

בתום תקופת ההרצה של המערך כולו, אנו עתידים לצאת בקמפיין הסברתי נרחב לציבור אשר יעלה את המודעות לשירות זה. עד אז נביא לידיעת הציבור מידע זה באמצעות מודעות, מנשרים ומידע באתרי האינטרנט.

נשמח להמשיך לעמוד איתכם בקשר ולספק פתרונות ומענים לפניותיכם.

בברכה,

צוות הדוברות
הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו

[/pressrelease]

קובי_ג
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

האמת שבעניין הזה אני חייב לפרגן, אני גר בשכונת נחלת יצחק בת"א על גבול גבעתיים, קניתי דונגל של APEX לפני חצי שנה בערך, בהתחלה באמת לא היה קליטה והייתי צריך לוותר על הרעיון ולפני שבועיים בערך סרקתי שוב וקולטים את כל התחנות באיכות מעולה למרות מזג אוויר נוראי בשבועות האחרונים וכל זאת באמצעות אנטנה פאסיבית בלבד שמגיעה עם הדונגל.
הדבר היחידי שעדיין לא עובד כראוי הוא הEPG, השעות שם לא נכונות בכלל וגם נעצרים בחצות של אותו יום שידור אני מקווה שזה ייפתר בקרוב, הייתי סקפטי לגבי הטיפול בבעיות הקליטה אבל אני חייב לומר לרשות השנייה - שאפו

בועזפז
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

רק חבל שבמודיעין אין קליטה :cry: .
אם הם היו משארים טלפון להיתקשרות או לתלונות, השירות היה יותר טוב.
חובב סטריאו

naftuly
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בזמן האחרון קראתי לא מעט על האיכות המעולה של השידורים בעידן+ .נראה שהאיכות עדיפה באופן ברור על זו של yes .

מישהו יודע למה ? ,yes מבצעת כיווץ נוסף ?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

בועזפז,

אני במודיעין (קרוב לעיריה).

יש קליטה, אבל צריך אנטנה אקטיבית (ראה מאמר על אנטנות אקטיביות באתר).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

מצויין. אני בונה על המשדר בשרון (גר בפ"ת על המשולש עם גבעת שמואל וקרית אונו). :)
המשדר בגבעתיים לא שיפר באזור הזה כלום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

pixies,

הוא לא היה אמור, לשרון אמור להיות משדר יעודי.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #8 

מישהו יודע מה קורה באיזור מערב ראשון לציון, בדקתי שבוע שעבר וגם לפני כמה חודשים ואין קליטה בכלל.

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

עדכון לגבי כפר סבא:
קליטה 0 באיזור המרכז...
מקווה שהאנטנה בשרון תעזור, רק שישימו אותה בהוד השרון שהם יקבלו את הקרינה   :lol:

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274
נתן תודות: 0

שליחה #10 

CRAZYDIAMOND כתב:מישהו יודע מה קורה באיזור מערב ראשון לציון, בדקתי שבוע שעבר וגם לפני כמה חודשים ואין קליטה בכלל.
...
אני גר במערב (קריית ראשון), לפני כחודש רכשתי ממיר של קונקה והקליטה מצויינת 99.5% מהזמן (יש פה ושם בעיות באיזור 6-7 בערב אבל זה לא נמשך יותר ממספר שניות)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #11 

לגבי האנטנה לאזור השרון - מדובר בנתניה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #12 

אני גר מערבה יותר צמוד למכללה למנהל, ואין קליטה אצלי בכלל, ניסיתי גם עם ממיר של קונקה דגם 980 וגם עם דונגל USB. כלום לא עבד.
את הדונגל התקנתי אחר כך אצל חבר באור יהודה וזה עובד אצלו טוב מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”