בעיה בחיבור הממיר לטלויזיה בחיבור סקארט
שלום, יש לי טלויזיה 32' של חברת HAIER שמחוברת בחיבור סקארט לסקארט.
הטלויזיה מוגדרת על פנורמה והבעיה היא שכשאני מעביר לערוץ או סרט שהוא 16:9 הטלויזיה משנה את תצוגת הפנורמה לFULL וזה בסדר, הבעיה היא שכשאני מעביר בחזרה לערוץ שהוא 4:3 אז הטלויזיה עוברת לתצוגת 4:3 עם שוליים בצדדים וכל פעם שזה קורה אני צריך עוד פעם להגדיר אותה מחדש.
זאת אומרת שאם עכשיו אני רואה ערוץ 10 ומעביר לערוץ הסרטים והסרט הוא 16:9 ואז שוב חוזר לערוץ 10 אז המסך הופך למרובע עם שוליים בצדדים ואני צריך להגדיר אותו כל פעם מחדש.
היום בא אליי טכנאי ו"פתר" את הבעיה ע"י כך שהוא חיבר לטלויזיה כבל סקארט שיוצא ממנו קומפוזיט שמחובר לממיר, ככה שבעצם האיכות ירדה באופן שנראה לעין בבירור, זאת אומרת שכדי שהטלויזיה לא תקפוץ כל שנייה אני צריך לחבר אותה באיכות ירודה.
זאת הטלויזיה שלי:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2529452
יש למישהו פתרון אחר?
תודה.
הטלויזיה מוגדרת על פנורמה והבעיה היא שכשאני מעביר לערוץ או סרט שהוא 16:9 הטלויזיה משנה את תצוגת הפנורמה לFULL וזה בסדר, הבעיה היא שכשאני מעביר בחזרה לערוץ שהוא 4:3 אז הטלויזיה עוברת לתצוגת 4:3 עם שוליים בצדדים וכל פעם שזה קורה אני צריך עוד פעם להגדיר אותה מחדש.
זאת אומרת שאם עכשיו אני רואה ערוץ 10 ומעביר לערוץ הסרטים והסרט הוא 16:9 ואז שוב חוזר לערוץ 10 אז המסך הופך למרובע עם שוליים בצדדים ואני צריך להגדיר אותו כל פעם מחדש.
היום בא אליי טכנאי ו"פתר" את הבעיה ע"י כך שהוא חיבר לטלויזיה כבל סקארט שיוצא ממנו קומפוזיט שמחובר לממיר, ככה שבעצם האיכות ירדה באופן שנראה לעין בבירור, זאת אומרת שכדי שהטלויזיה לא תקפוץ כל שנייה אני צריך לחבר אותה באיכות ירודה.
זאת הטלויזיה שלי:
יש למישהו פתרון אחר?
תודה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
פין 8 אחראי במחבר הסקארט על המיתוג .
כדיי להנות מכבל שיתמוך בסקארט ארגיבי ולראות את הראש של עודד בן עמי מעוות צריך לנטרל את פין 8.
Pin 8 Status & Aspect Ratio up3)
0–0.4V → off
5–8V → 16:9
9.5–12V-3;4ON →
מה שעשה הטכנאי חיבר אותך בקומפוזיט שזה החיבור הכי נחות בוידיאו.
כדיי להנות מכבל שיתמוך בסקארט ארגיבי ולראות את הראש של עודד בן עמי מעוות צריך לנטרל את פין 8.
Pin 8 Status & Aspect Ratio up3)
0–0.4V → off
5–8V → 16:9
9.5–12V-3;4ON →
מה שעשה הטכנאי חיבר אותך בקומפוזיט שזה החיבור הכי נחות בוידיאו.
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז תסביר לטכנאי שהפתרון שהוא נתן לא מספק.ortori כתב:שלום, יש לי טלויזיה 32' של חברת HAIER שמחוברת בחיבור סקארט לסקארט.
זאת הטלויזיה שלי:
יש למישהו פתרון אחר?
תודה....
והוא מוריד לך את איכות הצפייה.
שניופאן (זה הם לא?) יבואו עם פתרון.
מזל שלא ביקשו שתתחבר בRF.......
לפעמים אפשר להשתגע מ"השרות" שמקבלים כאן
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
האייר היא לא בדיוק חברת מדבקה ובכל מקרה יש לך אחריות של ניופאן והיא יבואן רשמי.ortori כתב:אין פתרון אחר, חברת המדבקה האייר עשתה פאק במכשיר, פניתי לתמיכה של ניופאן והם יחזרו אליי מחר.
ו-זורו44 אני ישמח אם יש לך פתרון שלא כולל השמדת כבל או חלקים ממנו....
תסביר להם שאתה חבר באתר ועוד כמה אנשים ברשת שומעים על ה"פתרון" הנחות שלהם.
אני בטוח שהם ימצאו דרך ללכת לקראתך (אולי שדרוג כלשהו
והכי חשוב
אל תתעצבן.
אני יודע שזה קשה אבל אסור לקחת ללב.
בסוף הוא נשבר
בא אליי טכנאי עם כיפה וזקן והתחיל לבלבל לי את המוח על זה שהאייר 10 רמות מעל טושיבה ומעל כל חברה אחרת ושבארה"ב כל טלויזיה של האייר עולה כמו מכונית וכל מיני שטויות.
אני לא מבין איזו חברה חוץ מחברת מדבקה עושה פאק כזה במכשיר., בכל מקרה אני ידבר איתם מחר ונראה מה הם יגידו.
אני לא מבין איזו חברה חוץ מחברת מדבקה עושה פאק כזה במכשיר., בכל מקרה אני ידבר איתם מחר ונראה מה הם יגידו.