מקרן PICO לבית
היי,
ברצוני לרכוש מקרן PICO לדירת חדר. המקרן ישמש את המחשב לצפייה בסרטים וכו'
כמובן שלקחתי לתשומת ליבי את החסרונות במיני-מקרן (חדר חייב להיות חשוך, רזולוציה נמוכה וכו') אך בכל זאת אני מעוניין בקנייתו שכן הדירה קטנה ולא בא לי מסך LCD. וגם יעזור לי שהוא יהיה נייד.
האופציות שעלו הן: 3M MPRO120- שהוא מקרן ממש קטן (169 גרם), 50 אינץ', במחיר של 300$
בנוסף יש את M1 AAXA , טיפה יותר גדול, ברזולוציה של 600X800 שיכולה להגיע עד ל-100 אינץ' במחיר זהה של 300$
אני לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו להכריע ו/או להציע עוד מוצרים דומים בתקציב של עד 400$.
תודה רבה
ברצוני לרכוש מקרן PICO לדירת חדר. המקרן ישמש את המחשב לצפייה בסרטים וכו'
כמובן שלקחתי לתשומת ליבי את החסרונות במיני-מקרן (חדר חייב להיות חשוך, רזולוציה נמוכה וכו') אך בכל זאת אני מעוניין בקנייתו שכן הדירה קטנה ולא בא לי מסך LCD. וגם יעזור לי שהוא יהיה נייד.
האופציות שעלו הן: 3M MPRO120- שהוא מקרן ממש קטן (169 גרם), 50 אינץ', במחיר של 300$
בנוסף יש את M1 AAXA , טיפה יותר גדול, ברזולוציה של 600X800 שיכולה להגיע עד ל-100 אינץ' במחיר זהה של 300$
אני לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו להכריע ו/או להציע עוד מוצרים דומים בתקציב של עד 400$.
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי yochze ב 20/12/2009 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא משנה - pico projector - מקרן אולטרה קטן 
אתה בטוח שאתה רוצה מיני מקרן? התחושה שלי היא שהם מתאימים יותר למי שצריך להציג תכנים במקומות משתנים (והניידות היא הגורם העיקרי), ואילו לך הניידות היא נושא משני יותר - במיוחד שאתה רוצה שהוא יחליף מסך...
אתה בטוח שאתה רוצה מיני מקרן? התחושה שלי היא שהם מתאימים יותר למי שצריך להציג תכנים במקומות משתנים (והניידות היא הגורם העיקרי), ואילו לך הניידות היא נושא משני יותר - במיוחד שאתה רוצה שהוא יחליף מסך...
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 20/12/2009 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
PICO זה מקרן אולטרה קטן שמיועד בד"כ לשימוש עם אייפון או נגנים ניידים.
אתה בטוח שאתה לא צריך פשוט מקרן ביתי פשוט?
אתה בטוח שאתה לא צריך פשוט מקרן ביתי פשוט?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא מתאים.
יש מקרנים קטנים שהם לא PICO ויהיו יותר מתאימים, משהו כמו זה למשל:
http://www.techgadgets.in/displays/2009 ... -in-india/
שמתאים לתכנים ברזולוציה נמוכה.
יש מקרנים קטנים שהם לא PICO ויהיו יותר מתאימים, משהו כמו זה למשל: