שאלת מוסר במכירת ציוד יד שנייה - מחיר מוסכם או מכירה פומבית?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #41 

bossgt6 כתב:מילה של גבר ?

איך זה שבמדינה של 7 מליון איש יש 8 מליון עורכי דין ולכולם יש עבודה ?

זה כמובן בזכות היושר והמוסר הגבוה של האנשים ......... עם יושרה כזו מי צריך בכלל מילה של גבר ? מילה של אשה זה מספיק !
...
תראה, אני בין האחרונים שאטען שהמצב בארץ טוב ....אני דווקא מזכיר לכל מי ששכח שבשנת 1977 היה לנו ראש ממשלה שהתפטר בגלל חשבון דולרים של אשתו...היום זה נשמע הזוי לגמרי ולא היה תופס כותרת בעמוד פנימי...מקסימום אשת ראש הממשלה הייתה מקבלת קנס וראש הממשלה היה טוען שהוא עסוק בעיניני המדינה ולא עוסק בפרטים קטנים ולא חשובים....הרי ראש הממשלה שרון "לא ידע" שהבן שלו מקבל מיליונים תמורת גלישה באינטרנט להביא לקוחות למיזם "האי היווני"...

אני גם יכול להזכיר את השר עופר (שהיה שר השיכון) שהתאבד רק בגלל שלא היה יכול לשאת את הבושה שהוא נחקר בפלילים....היום תראה לי אם יש חבר כנסת/שר/ראש ממשלה/נשיא שלא נחקר....אין דבר כזה היום "שר בלי תיק" - יש תיק במשטרה....

אז הנורמה פעם היתה גבוהה יותר והנורמה היום זה המשפט הפלילי ולכן התחושה הקשה של איבוד ערכים. אבל זה לא הופך כל אזרח במדינה לפושע אלא אם יוכיח אחרת.

יחד עם זאת, ההצהרה שלך (7 מ' תושבים עם 8 מ' עורכי דין) היא דמגוגיה זולה וגם סתם זריקת מספרים לא מבוססים.
כנראה שבאירן יש פחות עורכי דין...אז המצב שם יותר טוב?

ארז

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #42 

יחד עם זאת, ההצהרה שלך (7 מ' תושבים עם 8 מ' עורכי דין) היא דמגוגיה זולה וגם סתם זריקת מספרים לא מבוססים.
...

מה באמת ? הייתי בטוח שהמספרים מדוייקים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #43 

truejoker כתב:
zeev78 כתב:אני לא מאמין שהדבר יגיע עד בתי המשפט אבל בסופו של יום צריך להיות בן אדם. לדעתי מילה של גבר צריכה להיות חזקה כמו עץ אלון ואני אישית מוכן להפסיד כסף מאשר לאבד את הכבוד העצמי שלי. אתה צריך לשאול את עצמך כמה שווה הכבוד שלך ולהחליט אם שווה לך לאבד אותו תמורת כמה שקלים (אלא אם מדובר פה על מיליונים, במקרה זה פנה אלי בפרטי כדי שנוכל לדון באיזושהי קומבינה :wink: )..
...
מסקרן באמת לדעת מה המחיר שלך ? , זו פעם ראשונה שמישהו אשכרה מודה שיש לו מחיר (כולם מתרצים את זה בכול מיני תירוצים , ולא מודים באמת :lol: ), אז פשוט מסקרן כמה אתה חושב שאתה שווה ? :lol:
...
אני צדיק גדול, מי אמר שיש לי מחיר :מלאך:

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #44 

bossgt6 כתב:
...

מה באמת ? הייתי בטוח שהמספרים מדוייקים
...
אהה, ומזה הסקת כבר מסקנה "זה כמובן בזכות היושר והמוסר הגבוה של האנשים" ...

אכן לוגיקה מסוג חדש.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”