תראה, אני בין האחרונים שאטען שהמצב בארץ טוב ....אני דווקא מזכיר לכל מי ששכח שבשנת 1977 היה לנו ראש ממשלה שהתפטר בגלל חשבון דולרים של אשתו...היום זה נשמע הזוי לגמרי ולא היה תופס כותרת בעמוד פנימי...מקסימום אשת ראש הממשלה הייתה מקבלת קנס וראש הממשלה היה טוען שהוא עסוק בעיניני המדינה ולא עוסק בפרטים קטנים ולא חשובים....הרי ראש הממשלה שרון "לא ידע" שהבן שלו מקבל מיליונים תמורת גלישה באינטרנט להביא לקוחות למיזם "האי היווני"...bossgt6 כתב:מילה של גבר ?
איך זה שבמדינה של 7 מליון איש יש 8 מליון עורכי דין ולכולם יש עבודה ?
זה כמובן בזכות היושר והמוסר הגבוה של האנשים ......... עם יושרה כזו מי צריך בכלל מילה של גבר ? מילה של אשה זה מספיק !...
אני גם יכול להזכיר את השר עופר (שהיה שר השיכון) שהתאבד רק בגלל שלא היה יכול לשאת את הבושה שהוא נחקר בפלילים....היום תראה לי אם יש חבר כנסת/שר/ראש ממשלה/נשיא שלא נחקר....אין דבר כזה היום "שר בלי תיק" - יש תיק במשטרה....
אז הנורמה פעם היתה גבוהה יותר והנורמה היום זה המשפט הפלילי ולכן התחושה הקשה של איבוד ערכים. אבל זה לא הופך כל אזרח במדינה לפושע אלא אם יוכיח אחרת.
יחד עם זאת, ההצהרה שלך (7 מ' תושבים עם 8 מ' עורכי דין) היא דמגוגיה זולה וגם סתם זריקת מספרים לא מבוססים.
כנראה שבאירן יש פחות עורכי דין...אז המצב שם יותר טוב?
ארז