חויה נאמנה למקור..
חזרנו מסופ"ש חפוז בחיפה....מקסים...מומלץ בעונה זו...העיר התחתית...המושבה הגרמנית...ואדי ניסנאס...כולם לובשים חג ובני שלושת הדתות חוגגים יחדיו את "חג החגים"...חנוכה + חג מולד + איד אל אתחה...
הקשר לדו ערוצי...
אתמול בצהריים..אנסנבל ווקאלי נשי "נעמה" בכנסיית סיינט ג'ון שבואדי ניסנאס...קוולות של מלאכים...ההידהודים...הדעיכה של הצליל....בקצור מדהים...כמובן שהתברווזתי מייד...
תוך כדי ההתענגות מהחויה חודרת ההבנה שלעולם...לעולם...בשום מערכת טובה ויקרה ככל שתהא לא ניתן לשחזר את הצליל והחויה האלו בבית...חויה אחרת מהנה בצורה אחרת כן...את המקור לעולם לא....
הקשר לדו ערוצי...
אתמול בצהריים..אנסנבל ווקאלי נשי "נעמה" בכנסיית סיינט ג'ון שבואדי ניסנאס...קוולות של מלאכים...ההידהודים...הדעיכה של הצליל....בקצור מדהים...כמובן שהתברווזתי מייד...
תוך כדי ההתענגות מהחויה חודרת ההבנה שלעולם...לעולם...בשום מערכת טובה ויקרה ככל שתהא לא ניתן לשחזר את הצליל והחויה האלו בבית...חויה אחרת מהנה בצורה אחרת כן...את המקור לעולם לא....
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שלמה-אין ספק,חיפה עיר מיוחדת במינה ובכלל בשביל זקני צפת חיפה היא העיר הגדולה והעולם הגדול ורק אליה
הם נוסעים,ובקשר לנאמנות למקור גם אני מנסה להיצמד למקוריות שלי שהיתה בגיל 30 אז הייתי לבן לגמרי ואני משחיר עם השנים
הם נוסעים,ובקשר לנאמנות למקור גם אני מנסה להיצמד למקוריות שלי שהיתה בגיל 30 אז הייתי לבן לגמרי ואני משחיר עם השנים
אמן מייסר
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
הם דוחפים הרבה יותר אוויר מהרמקולים שלך, וכנראה גם האולם גדול מהחדר שלך, אקוסטיקה שונה.
בקיצור זה לא כוחות על טבעיים ...
בקיצור זה לא כוחות על טבעיים ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
חוויה של "אנסנבל" באמת קשה לשחזר, כי אין דבר כזה.
חוץ מזה, דווקא מצב ה DSP בשם Hall או Church שיש בדרך כלל ברסיברים של ימהה בשילוב הגדרות ידניות של ה Atmosphere וה V/H Balance, עושה עבודה טובה בהדמיית חללים גדולים בעלי החזרים רבים.
dodi88,
על איזה אקוסטיקה "מדהימה" אתה מדבר? כנסיות זה חלל עם הרבה הד. לא סתם רוב היצירות שמנוגנות בחללים כאלו הינם ווקאל עם מעט כלי נגינה ולא עמוסים מבחינת היצירה.
חוץ מזה, דווקא מצב ה DSP בשם Hall או Church שיש בדרך כלל ברסיברים של ימהה בשילוב הגדרות ידניות של ה Atmosphere וה V/H Balance, עושה עבודה טובה בהדמיית חללים גדולים בעלי החזרים רבים.
dodi88,
על איזה אקוסטיקה "מדהימה" אתה מדבר? כנסיות זה חלל עם הרבה הד. לא סתם רוב היצירות שמנוגנות בחללים כאלו הינם ווקאל עם מעט כלי נגינה ולא עמוסים מבחינת היצירה.