איפה ניתן לרכוש את ה 6600 ב US?
מה שהרתיע אותי זו הביקורת של זיו (http://www.hometheater.co.il/vt101449)
שהוא כתב:
" C200 אינו מוציא את פורמטי הקול HD ומוציא רק את ה Core של הקול, ולכן האיכות נמוכה. "
ובתחשב בזה שאני רוכש גם רסיבר שתומך בכל הפורמטים החדשים (יאמהה Z11) אני לא מוכן להתפשר ולא יודע מה לעשות...
שוב תודה
שהוא כתב:
" C200 אינו מוציא את פורמטי הקול HD ומוציא רק את ה Core של הקול, ולכן האיכות נמוכה. "
ובתחשב בזה שאני רוכש גם רסיבר שתומך בכל הפורמטים החדשים (יאמהה Z11) אני לא מוכן להתפשר ולא יודע מה לעשות...
שוב תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתך...
תקרא את הסקירה הקצרה של זיו, ה-A110 מצטיין בקריאת פורמטים מתקדמים.
ועדיין בעל הציונים הגבוהים ביותר ברוב הסקירות.
וזה מבלי להזכיר את נושא ההזרמה, שם כל מכשירי ה-NMT נמצאים בכמה דרגות מעל האחרים...
ולגבי ה-C200, הוא הולך ומשתפר, ובלי שום קשר כבר עכשיו הוא המוביל.
תקרא את הסקירה הקצרה של זיו, ה-A110 מצטיין בקריאת פורמטים מתקדמים.
ועדיין בעל הציונים הגבוהים ביותר ברוב הסקירות.
וזה מבלי להזכיר את נושא ההזרמה, שם כל מכשירי ה-NMT נמצאים בכמה דרגות מעל האחרים...
ולגבי ה-C200, הוא הולך ומשתפר, ובלי שום קשר כבר עכשיו הוא המוביל.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אכן לדעתי,
אין טעם להכנס לויכוח
אני פשוט ראיתי כמה פופקורנים הולכים לעולמם אצל אנשים שהמלצתי להם.
בעוד אלו שקנו 4100 ו6500 עדיין נהנים מהם
הC200 אכן מגניב
מקווה שאמין מקודמיו
אין טעם להכנס לויכוח
אני פשוט ראיתי כמה פופקורנים הולכים לעולמם אצל אנשים שהמלצתי להם.
בעוד אלו שקנו 4100 ו6500 עדיין נהנים מהם
הC200 אכן מגניב
מקווה שאמין מקודמיו
העם דורש..... כל מיני דברים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
קודם כל שים לב בשרשור ההוא מי אומר מה.lior9 כתב:מה שהרתיע אותי זו הביקורת של זיו (http://www.hometheater.co.il/vt101449)
שהוא כתב:
" C200 אינו מוציא את פורמטי הקול HD ומוציא רק את ה Core של הקול, ולכן האיכות נמוכה. "...
הבעיה של Bistream לפורמטי האודיו המתקדמים קיימת כיום רק עבור קבצי m2ts, זה מוזכר בשרשור ממנו צוטטת את המשפט וגם בביקורת. במידה ואתה מתכוון לנגן כותרי Blu-ray מלאים, לא תתקיים שום בעיה עם ה Bitstream עבור ה Main Title.
רצוי להכניס למשוואה גם את ה HDi 3.0 אשר מגיע בתקציב דומה ל C-200 ול TViX 6600.
שים לב כי רק ל C-200 & HD 3.0 יש כיום תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים והצגת תפריטי Blu-ray מלאים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זיו, אתה באמת מאמין של-6600 לא תהיה תמיכה בפורמטים המתקדמים ובתפריטי BD?...ziv_r כתב:קודם כל שים לב בשרשור ההוא מי אומר מה.lior9 כתב:מה שהרתיע אותי זו הביקורת של זיו (http://www.hometheater.co.il/vt101449)
שהוא כתב:
" C200 אינו מוציא את פורמטי הקול HD ומוציא רק את ה Core של הקול, ולכן האיכות נמוכה. "...
הבעיה של Bistream לפורמטי האודיו המתקדמים קיימת כיום רק עבור קבצי m2ts, זה מוזכר בשרשור ממנו צוטטת את המשפט וגם בביקורת. במידה ואתה מתכוון לנגן כותרי Blu-ray מלאים, לא תתקיים שום בעיה עם ה Bitstream עבור ה Main Title.
רצוי להכניס למשוואה גם את ה HDi 3.0 אשר מגיע בתקציב דומה ל C-200 ול TViX 6600.
שים לב כי רק ל C-200 & HD 3.0 יש כיום תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים והצגת תפריטי Blu-ray מלאים....
לא נראה לי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
טלHD,
בעתיד סביר להניח כי תהיה תמיכת Bitstream בפורמטי האודיו המתקדמים. כיום היא לא קיימת - וזה בדיוק מה שרשמתי.
זהו לא עניין של אמונה, אלא עובדות.
לגבי תפריטים מלאים של Blu-ray, סביר להניח כי לא תהיה תמיכה כזאת. חברת DViCO איננה רשומה כיצרן נתמך ב BDA ולכן לא יכולה להציג כאלו. יכולת ה BD-lite אשר קיימת ב TViX 6600 הינה רק עבור תפריטים פשוטים, ללא אפקטים ואינטרקטיביות. בכותרי Blu-ray שכן מכילים תפריטים מעבר לפשוטים, ניתן לראות את התפריט עם הבועות הירוקות. כמובן שגם BD Live & BD-J כנראה שלעולם לא יתמכו.
בעתיד סביר להניח כי תהיה תמיכת Bitstream בפורמטי האודיו המתקדמים. כיום היא לא קיימת - וזה בדיוק מה שרשמתי.
זהו לא עניין של אמונה, אלא עובדות.
לגבי תפריטים מלאים של Blu-ray, סביר להניח כי לא תהיה תמיכה כזאת. חברת DViCO איננה רשומה כיצרן נתמך ב BDA ולכן לא יכולה להציג כאלו. יכולת ה BD-lite אשר קיימת ב TViX 6600 הינה רק עבור תפריטים פשוטים, ללא אפקטים ואינטרקטיביות. בכותרי Blu-ray שכן מכילים תפריטים מעבר לפשוטים, ניתן לראות את התפריט עם הבועות הירוקות. כמובן שגם BD Live & BD-J כנראה שלעולם לא יתמכו.