האם אני יכול לצפות בסרטי 3D בפלאזמה שלי ?
שלום רב,
לאחר חוויה מרגשת מהסרט Avatar 3D
שאלתי את עצמי האם אני יכול לצפות בסרטי 3D בפלאזמה שלי PANASONIC 50PY800 ?
כלומר האם אני יכול להוריד סרטים בפורמט מסויים ( דוג': MKV ) לרכוש משקפיים פשוטות ולחוות חווית 3D אולטימטיבית?
או שזו טכנולוגיה שמצריכה מסכים מסויימים שתומכים בפורמט 3D
תודה
איציק
לאחר חוויה מרגשת מהסרט Avatar 3D
שאלתי את עצמי האם אני יכול לצפות בסרטי 3D בפלאזמה שלי PANASONIC 50PY800 ?
כלומר האם אני יכול להוריד סרטים בפורמט מסויים ( דוג': MKV ) לרכוש משקפיים פשוטות ולחוות חווית 3D אולטימטיבית?
או שזו טכנולוגיה שמצריכה מסכים מסויימים שתומכים בפורמט 3D
תודה
איציק
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אחרי שחזרתי מאואטאר, גם אני רציתי לבדוק את זה.
לא יצא לי עדיין לבדוק סרטים ששוחררו ב - 3D בבלוריי, אבל הסרט - Sea Monsters A Prehistoric Adventure, בגרסת ה - 3D אכן נצפה בתלת מימד על הפלזמה וגם על המקרן שלי, עם משקפי התלת מימד שצורפו לגיליון שישי של ידיעות אחרונות.
לא יצא לי עדיין לבדוק סרטים ששוחררו ב - 3D בבלוריי, אבל הסרט - Sea Monsters A Prehistoric Adventure, בגרסת ה - 3D אכן נצפה בתלת מימד על הפלזמה וגם על המקרן שלי, עם משקפי התלת מימד שצורפו לגיליון שישי של ידיעות אחרונות.
תאמר לי בבקשה עם מדובר על הקישורית הזאת:creed כתב:אחרי שחזרתי מאואטאר, גם אני רציתי לבדוק את זה.
לא יצא לי עדיין לבדוק סרטים ששוחררו ב - 3D בבלוריי, אבל הסרט - Sea Monsters A Prehistoric Adventure, בגרסת ה - 3D אכן נצפה בתלת מימד על הפלזמה וגם על המקרן שלי, עם משקפי התלת מימד שצורפו לגיליון שישי של ידיעות אחרונות....
sea monsters a prehistoric adventure sea.monsters.a.prehistoric.adventure.2007.720p.bluray.x264-cinefile
חווית ה- 3D טובה, מרגישים את העומק בתמונה, וכשכריש שוחה לכיוונך, אכן מרגישים שהוא באמת בא לקראתך.itzik_vip כתב:creed אז אתה אומר שצפית בסרט Sea Monsters A Prehistoric בפורמט 3D בעזרת המשקפיים?! מעניין...
השאלה היא האם חווית ה- 3D דומה לחוויה שבסרט Avatar
איזה סרטים נוספים אפשר להוריד / לרכוש שתומכים בפורמט 3D ?...
עם זאת, צפייה במשקפיים אלו (עין אחת אדומה והשנייה ורוד בהיר/סגלגל) היא לא אידיאלית, אחרי זמן קצר יש תחושת אי נוחות, דבר שלא חשתי ב - imax שבו צפיתי באואטאר.
ישנם עוד סרטים עם סיומת 3D, אבל מכיוון שלא ניסיתי אותם, אני לא יודע אם הם עובדים עם המשקפיים האלו, או בטכנולוגיה אחרת.
eyk77, מדובר בסרט שרשמת, אבל אצלי רשום בפרוש 3D.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר בחוויות 3D שונות לחלוטין. במשקפיים הביתיים יש פילטר בצבע שונה לכל עין (יש כל מיני סוגי משקפיים כאלה). הצבעים בסרט לא נראים טבעיים ובכלל חווית התלת מימד היא לא מדהימה
בקולנוע מדובר במשקפיים המסונכרנים עם הסרט, ולמעשה בכל רגע נתון אנחנו למעשה רואים רק בעין אחת - מכיוון שזה נעשה כל כך מהר אנחנו לא מבחינים בזה. האפקט הוא הרבה יותר ריאלסטי, הצבעים טבעיים.
טלוויזיות ה 3D שיצאו במהלך 2010 יתמכו ביכולת הזו
בקולנוע מדובר במשקפיים המסונכרנים עם הסרט, ולמעשה בכל רגע נתון אנחנו למעשה רואים רק בעין אחת - מכיוון שזה נעשה כל כך מהר אנחנו לא מבחינים בזה. האפקט הוא הרבה יותר ריאלסטי, הצבעים טבעיים.
טלוויזיות ה 3D שיצאו במהלך 2010 יתמכו ביכולת הזו
האמת שדווקא בקולנוע לרוב זה לא משקפיים מסונכרנים אלא מקוטבים מה שאומר שאור שונה נכנס לכל עין.ride כתב:מדובר בחוויות 3D שונות לחלוטין. במשקפיים הביתיים יש פילטר בצבע שונה לכל עין (יש כל מיני סוגי משקפיים כאלה). הצבעים בסרט לא נראים טבעיים ובכלל חווית התלת מימד היא לא מדהימה
טלוויזיות ה 3D שיצאו במהלך 2010 יתמכו ביכולת הזו...
בשיטה הישנה לכל עין היה צבע שונה וגם התמונה על המסך היתה מורכבת משתי תמונות בגוונים שונים. היום השיטה היא שכל מקרן מציג תמונה עם קיטוב שונה וככה נוצר אפקט התלת מימד.
משקפיים מסונכרנות יהיו כנראה הטכנולוגיה שאיתה יכנס 3D לטלויזיות ביתיות.