האם אני יכול לצפות בסרטי 3D בפלאזמה שלי ?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
לאחר חוויה מרגשת מהסרט Avatar 3D
שאלתי את עצמי האם אני יכול לצפות בסרטי 3D בפלאזמה שלי PANASONIC 50PY800 ?
כלומר האם אני יכול להוריד סרטים בפורמט מסויים ( דוג': MKV ) לרכוש משקפיים פשוטות ולחוות חווית 3D אולטימטיבית?

או שזו טכנולוגיה שמצריכה מסכים מסויימים שתומכים בפורמט 3D

תודה
איציק

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #2 

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

אחרי שחזרתי מאואטאר, גם אני רציתי לבדוק את זה.
לא יצא לי עדיין לבדוק סרטים ששוחררו ב - 3D בבלוריי, אבל הסרט - Sea Monsters A Prehistoric Adventure, בגרסת ה - 3D אכן נצפה בתלת מימד על הפלזמה וגם על המקרן שלי, עם משקפי התלת מימד שצורפו לגיליון שישי של ידיעות אחרונות.

itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

creed אז אתה אומר שצפית בסרט Sea Monsters A Prehistoric בפורמט 3D בעזרת המשקפיים?! מעניין...
השאלה היא האם חווית ה- 3D דומה לחוויה שבסרט Avatar
איזה סרטים נוספים אפשר להוריד / לרכוש שתומכים בפורמט 3D ?

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #5 

creed כתב:אחרי שחזרתי מאואטאר, גם אני רציתי לבדוק את זה.
לא יצא לי עדיין לבדוק סרטים ששוחררו ב - 3D בבלוריי, אבל הסרט - Sea Monsters A Prehistoric Adventure, בגרסת ה - 3D אכן נצפה בתלת מימד על הפלזמה וגם על המקרן שלי, עם משקפי התלת מימד שצורפו לגיליון שישי של ידיעות אחרונות.
...
תאמר לי בבקשה עם מדובר על הקישורית הזאת:

sea monsters a prehistoric adventure sea.monsters.a.prehistoric.adventure.2007.720p.bluray.x264-cinefile

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #6 

itzik_vip כתב:creed אז אתה אומר שצפית בסרט Sea Monsters A Prehistoric בפורמט 3D בעזרת המשקפיים?! מעניין...
השאלה היא האם חווית ה- 3D דומה לחוויה שבסרט Avatar
איזה סרטים נוספים אפשר להוריד / לרכוש שתומכים בפורמט 3D ?
...
חווית ה- 3D טובה, מרגישים את העומק בתמונה, וכשכריש שוחה לכיוונך, אכן מרגישים שהוא באמת בא לקראתך.
עם זאת, צפייה במשקפיים אלו (עין אחת אדומה והשנייה ורוד בהיר/סגלגל) היא לא אידיאלית, אחרי זמן קצר יש תחושת אי נוחות, דבר שלא חשתי ב - imax שבו צפיתי באואטאר.
ישנם עוד סרטים עם סיומת 3D, אבל מכיוון שלא ניסיתי אותם, אני לא יודע אם הם עובדים עם המשקפיים האלו, או בטכנולוגיה אחרת.

eyk77, מדובר בסרט שרשמת, אבל אצלי רשום בפרוש 3D.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

מדובר בחוויות 3D שונות לחלוטין. במשקפיים הביתיים יש פילטר בצבע שונה לכל עין (יש כל מיני סוגי משקפיים כאלה). הצבעים בסרט לא נראים טבעיים ובכלל חווית התלת מימד היא לא מדהימה

בקולנוע מדובר במשקפיים המסונכרנים עם הסרט, ולמעשה בכל רגע נתון אנחנו למעשה רואים רק בעין אחת - מכיוון שזה נעשה כל כך מהר אנחנו לא מבחינים בזה. האפקט הוא הרבה יותר ריאלסטי, הצבעים טבעיים.

טלוויזיות ה 3D שיצאו במהלך 2010 יתמכו ביכולת הזו

elan22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

ride כתב:מדובר בחוויות 3D שונות לחלוטין. במשקפיים הביתיים יש פילטר בצבע שונה לכל עין (יש כל מיני סוגי משקפיים כאלה). הצבעים בסרט לא נראים טבעיים ובכלל חווית התלת מימד היא לא מדהימה

בקולנוע מדובר במשקפיים המסונכרנים עם הסרט, ולמעשה בכל רגע נתון אנחנו למעשה רואים רק בעין אחת - מכיוון שזה נעשה כל כך מהר אנחנו לא מבחינים בזה. האפקט הוא הרבה יותר ריאלסטי, הצבעים טבעיים.

טלוויזיות ה 3D שיצאו במהלך 2010 יתמכו ביכולת הזו
...
האמת שדווקא בקולנוע לרוב זה לא משקפיים מסונכרנים אלא מקוטבים מה שאומר שאור שונה נכנס לכל עין.
בשיטה הישנה לכל עין היה צבע שונה וגם התמונה על המסך היתה מורכבת משתי תמונות בגוונים שונים. היום השיטה היא שכל מקרן מציג תמונה עם קיטוב שונה וככה נוצר אפקט התלת מימד.

משקפיים מסונכרנות יהיו כנראה הטכנולוגיה שאיתה יכנס 3D לטלויזיות ביתיות.

shmil_y
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

אני מנסה לצפות בגרסת התלת מימד של The Final Destination עם המשקפי 3D שחולקו בידיעות ולא רואים כ"כ טוב. מישהו הצליח לראות את הסרט הזה עם משקפי 3D?

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”