אני לפני קניית ממיר DVB-T, ואני מתלבט בין ממירי ה-HD השונים: KONKA 630 ו-APEX 269/270 (ל-NOWCOM באתר מופיע ממיר HD דגם 8309, אבל לא ראיתי שהוא משווק איפשהו...)
לגבי ממיר הקונקה, יש מספיק חוות דעת של גולשים, כולל סקירה כאן באתר, כך שאפשר לקבל תמונה די ברורה לגבי היכולות הנוכחיות שלו. לגבי ממירי ה-APEX, לא ממש...
אז לכל מי שיש לו אחד מממירי ה-APEX הללו, אשמח לקבל חוות דעת, בעיקר מבחינת היכולות שלו בהקלטות ו-Time Shifting:
- כמה תחנות הוא יכול להקליט בו זמנית?
- ניתן לצפות בערוץ אחר בזמן ההקלטה?
- ניתן לצפות בתוכנית מוקלטת תוך כדי הקלטתה?
- האם ה-EPG מופיע כפי שצריך, והאם הקלטה דרכו אפשרית?
- האם Time Shifting פעיל באופן אוטומטי, או שצריך להפעילו באופן יזום?
- האם היבואן תומך בממיר באופן סביר מבחינת הוצאת עדכונים?
- אלו דברים אחרים התרשמתם עליו לטובה או רעה?
תודה לכל העונים.
ממירי אפקס 269 ו-270 - חוות דעת
-
oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
- israeleib
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
אין לי את הדגמים הנ"ל אבל יש לי כן את ה 266.
דבר ראשון לגבי הממיר עצמו, הממיר לא משהו, יש לו באגים רציניים והוא פשוט לא איכותי.
אני אומר את זה פשוט בהשוואה לממירים האחרים שיש בשוק.
דבר נוסף שצריך לשקול טוב מאוד זה את התמיכה של טלראן ו-nowcom לעומת התמיכה של brimag.
טלראן ו- nowcom מוציאות עדכונים, nowcom אפילו מוציאה עדכונים בהתאם לפידבקים של הלקוחות, לעומת brimag שהוציאו עדכון שהוא בעצמו בעייתי וזה רק מעביר רושם של חוסר מקצועיות יחסית לשתי החברות האחרות.
אני אישית את הממיר הנוסף שאני מתכוון לקנות אקנה מתוצרת nowcom כי פשוט תענוג לראות את היחס שלהם, ולדעת שגם אם יש בממיר בעיה אז סביר להניח שהיא תיפתר בעדכון עתידי.
דבר ראשון לגבי הממיר עצמו, הממיר לא משהו, יש לו באגים רציניים והוא פשוט לא איכותי.
אני אומר את זה פשוט בהשוואה לממירים האחרים שיש בשוק.
דבר נוסף שצריך לשקול טוב מאוד זה את התמיכה של טלראן ו-nowcom לעומת התמיכה של brimag.
טלראן ו- nowcom מוציאות עדכונים, nowcom אפילו מוציאה עדכונים בהתאם לפידבקים של הלקוחות, לעומת brimag שהוציאו עדכון שהוא בעצמו בעייתי וזה רק מעביר רושם של חוסר מקצועיות יחסית לשתי החברות האחרות.
אני אישית את הממיר הנוסף שאני מתכוון לקנות אקנה מתוצרת nowcom כי פשוט תענוג לראות את היחס שלהם, ולדעת שגם אם יש בממיר בעיה אז סביר להניח שהיא תיפתר בעדכון עתידי.
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
לצערי איני שותף ל"תענוג" שאתה מציין. שתי פניות שלי אליהם במייל נותרו ללא מענה כלשהו.
- dvdrw1024
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
Apex 270
קניתי את האפקס 270 לפני כשלושה חודשים ואני מאד מאוכזב.
אמנם לא ניסיתי להקליט איתו אבל דברים הרבה יותר בסיסיים לא עובדים.
1. התפריטים והתצוגה על המסך ממש גרועים. משפטים כתובים הפוך.
2. נוטה לאתחל את עצמו מידיי פעם ללא סיבה מוסברת.
3. חיבור composite מציג תמונה גרועה למדי. HDMI לא עובד בכלל. לבסוף חיברתי ב component ורואים סביר.
4. חיברתי דיסק און קי והמכשיר השתתק לחלוטין. פעם שנייה הוא הצליח לקרוא כמה תמונות אבל באיטיות מזעזעת.
כמו שכבר נאמר כאן, אין שום תמיכה או עידכונים מברימג. ניכר שהן הזמינו אותו מאיזה קבלן סיני ולאחר מכן לא טרחו לבדוק האם הוא עובד בצורה סבירה.
לקחתי מחבר את הממיר של קונקה וללא ספק הוא יותר טוב בכל התחומים שציינתי. אמנם גם לו יש בעיות אבל הן קטנות יותר ממה שאני הבחנתי. דרך אגב את הקונקה ניסיתי ללא עידכונים כלשהם (והוא נקנה די מזמן)
לשיקולך
אמנם לא ניסיתי להקליט איתו אבל דברים הרבה יותר בסיסיים לא עובדים.
1. התפריטים והתצוגה על המסך ממש גרועים. משפטים כתובים הפוך.
2. נוטה לאתחל את עצמו מידיי פעם ללא סיבה מוסברת.
3. חיבור composite מציג תמונה גרועה למדי. HDMI לא עובד בכלל. לבסוף חיברתי ב component ורואים סביר.
4. חיברתי דיסק און קי והמכשיר השתתק לחלוטין. פעם שנייה הוא הצליח לקרוא כמה תמונות אבל באיטיות מזעזעת.
כמו שכבר נאמר כאן, אין שום תמיכה או עידכונים מברימג. ניכר שהן הזמינו אותו מאיזה קבלן סיני ולאחר מכן לא טרחו לבדוק האם הוא עובד בצורה סבירה.
לקחתי מחבר את הממיר של קונקה וללא ספק הוא יותר טוב בכל התחומים שציינתי. אמנם גם לו יש בעיות אבל הן קטנות יותר ממה שאני הבחנתי. דרך אגב את הקונקה ניסיתי ללא עידכונים כלשהם (והוא נקנה די מזמן)
לשיקולך
-
oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
תודה לכם על התשובות.
אני בכל אופן כבר החלטתי, וקניתי את ה-KONKA 630, שכרגע נראה שייתן את התמורה הטובה ביותר מבין האפשרויות.
אני בכל אופן כבר החלטתי, וקניתי את ה-KONKA 630, שכרגע נראה שייתן את התמורה הטובה ביותר מבין האפשרויות.