בקשר לחרם על בריטניה
מותר . יהיה לך מותר לקנות מוצרים מברטיניה . העניין הוא האם אתה חושב לתת כסף למישהו שמשת**ן עליך בקשת ? אם כן שיבושם לך
האמת הפשוטה היא שכול מה שהם עושים לא יעבוד כי הישראלי המצוי הוא או עם דימוי עצמי כ"כ שלילי , שהוא חושב שכול העולם טוב ממנו , או שהוא מזוכיסט שרוצה שיכאיבו לו , או שהוא כ"כ עצלן ועלוב שהוא לא מוכן להחרים כלום
בנקודה הזו , בטוח שכולם צריכים להיות כמו החרדים , אבל לכולם אין את החוט שידרה שיש להם , ולכן מגיע לכם שתשאל השאלה הזו
האמת הפשוטה היא שכול מה שהם עושים לא יעבוד כי הישראלי המצוי הוא או עם דימוי עצמי כ"כ שלילי , שהוא חושב שכול העולם טוב ממנו , או שהוא מזוכיסט שרוצה שיכאיבו לו , או שהוא כ"כ עצלן ועלוב שהוא לא מוכן להחרים כלום
בנקודה הזו , בטוח שכולם צריכים להיות כמו החרדים , אבל לכולם אין את החוט שידרה שיש להם , ולכן מגיע לכם שתשאל השאלה הזו
קורנפלקס?
הקורנפלקס לארץ מיובא מבריטניה?
קלוגס היא חברה אמריקאית, קורנפלקס זו המצאה אמריקאית וזה גם סמל אמריקאי כמו קוקה קולה וביג מאק. כמובן מייצרים אותו בהמון מדינות.
אולי גם נפסיק להשתמש בשפה האנגלית ?
גם לא הבנתי לגבי משחת השיניים.
הצריכה הנראית לעין בארץ של מוצרים בריטיים היא בעיקר של מוצרי תרבות: BBC Prime (ששינה את שמו ל BBC Entertainment), הEPL, שלל להקות וזמרים, תיירות בממלכה.
קלוגס היא חברה אמריקאית, קורנפלקס זו המצאה אמריקאית וזה גם סמל אמריקאי כמו קוקה קולה וביג מאק. כמובן מייצרים אותו בהמון מדינות.
אולי גם נפסיק להשתמש בשפה האנגלית ?
הצריכה הנראית לעין בארץ של מוצרים בריטיים היא בעיקר של מוצרי תרבות: BBC Prime (ששינה את שמו ל BBC Entertainment), הEPL, שלל להקות וזמרים, תיירות בממלכה.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שלא כל החברות בבריטניה הן נגד התנחלות במדינת ישראל.truejoker כתב:מותר . יהיה לך מותר לקנות מוצרים מברטיניה . העניין הוא האם אתה חושב לתת כסף למישהו שמשת**ן עליך בקשת ? אם כן שיבושם לך
בנקודה הזו , בטוח שכולם צריכים להיות כמו החרדים , אבל לכולם אין את החוט שידרה שיש להם , ולכן מגיע לכם שתשאל השאלה הזו...
דבר שני זה יכול להכאיב לך אבל אני חושב אחרת
אני עושה הפרדה בין אומנות לחברות,ולכן אם יהיה אומן שאני אוהב שיכריז שהוא שונא את מדינת ישראל,אני אמשיך להנות מהיצירות שלו,אלא רק אם ממשלת ישראל תחוקק חוק מיוחד נגדו.
נכון,כמו למשל הרמקולים האיכותיים של חברת הרבץ.MartinHSabag כתב:דווקא התחום שלנו (אודיו בעיקר) משופע במותגים בריטיים....
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא יודע...moco כתב:קורנפלקס?
אולי גם נפסיק להשתמש בשפה האנגלית ?![]()
הצריכה הנראית לעין בארץ של מוצרים בריטיים היא בעיקר של מוצרי תרבות: BBC Prime (ששינה את שמו ל BBC Entertainment), הEPL, שלל להקות וזמרים, תיירות בממלכה....
היה לי בראש קלוגס זה אנגלי.
אההה... אני יודע מה נחרים.
ניצולים
ולי זה נראה מוזר שבחרם הזה,גם חברי כנסת ישראל ממפלגת השמאל תמכו בחרם הזה.moco כתב:ומצד שני, לא כל הישראלים, וזה בלשון המעטה, הם בעד ההתנחלויות...אני חושב שלא כל החברות בבריטניה הן נגד התנחלות במדינת ישראל.......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
zovirax,
קלוגס אמריקאי לחלוטין (כל הרעיון של קורן פלקס הומצא בארה"ב על ידי רופא פסיכי בשם קלוג שהיה עליו איזה סרט משעשע לפני כמה שנים ששמו ברח לי מהראש)
חברים,
חרם על הבריטיים זה די בדיחה. יש להם שם הפרדת רשויות (לא כמו כאן), מי שצריך להתערב כאן זו המלכה.
אגב, אם אני הייתי ליבני, הייתי נרשם לטיסה הראשונה לאנגליה. אם מאסר בכלא בריטי לא יקפיץ אותה לראשות ממשלה (אסירת המנדט...) אין לי מושג מה כן...
קלוגס אמריקאי לחלוטין (כל הרעיון של קורן פלקס הומצא בארה"ב על ידי רופא פסיכי בשם קלוג שהיה עליו איזה סרט משעשע לפני כמה שנים ששמו ברח לי מהראש)
חברים,
חרם על הבריטיים זה די בדיחה. יש להם שם הפרדת רשויות (לא כמו כאן), מי שצריך להתערב כאן זו המלכה.
אגב, אם אני הייתי ליבני, הייתי נרשם לטיסה הראשונה לאנגליה. אם מאסר בכלא בריטי לא יקפיץ אותה לראשות ממשלה (אסירת המנדט...) אין לי מושג מה כן...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אולי גם היא תברח. המדינה צריכה ראש ממשלה שישב בכלא הבריטי ואף הצליח לברוח ממנו.oferlaor כתב:zovirax,
חברים,
אגב, אם אני הייתי ליבני, הייתי נרשם לטיסה הראשונה לאנגליה. אם מאסר בכלא בריטי לא יקפיץ אותה לראשות ממשלה (אסירת המנדט...) אין לי מושג מה כן......
משום שאפילו להם כבר נפל האסימון שמהדיבורים שלהם הם עוררו את השד האנטישמי בכול העולם והם מנסים לצמצם נזקים .רמקולים כתב: ולי זה נראה מוזר שבחרם הזה,גם חברי כנסת ישראל ממפלגת השמאל תמכו בחרם הזה....
בריטניה עשתה באירלנד דברים הרבה יותר גרועים נגד אוכלוסיה אזרחית , מאשר אנחנו נגד החמאס , אבל הם מעיזים לומר שההתנחלויות (ואני לא ממש בעדם ), הם המכשול לשלום ולכן לעשות חרם ?
אם לא נקלט לך שזה אנטישמיות לשמה , אזי בסדר
ולגבי אומנות , אני בטוח שרצוי שתראה את אדם בן כלב , ואח"כ תגיד לי שאתה מפריד בין אומנות לאנטישמיות
גילוי נאות , לא ראיתי את הסרט . הנושא עצמו מידי טעון עבורי מכדי שאוכל לצפות בו
וכן אתם רשאים כולכם לצחוק על זה או לעבור על זה לסדר היום , רק שאם תהיה שואה שניה , אני בטוח שאתם תזכרו היטב את ההערות שלכם , ואם לא האומה שתעשה לכם את השואה , תדאג להזכיר לכם
אף סרט לא ישנה את הדעה שלי,ואני אמשיך לאהוב אנשים מבחינה אמנותית בלי קשר לזה שהם גם אנטישמים.truejoker כתב:משום שאפילו להם כבר נפל האסימון שמהדיבורים שלהם הם עוררו את השד האנטישמי בכול העולם והם מנסים לצמצם נזקים .רמקולים כתב: ולי זה נראה מוזר שבחרם הזה,גם חברי כנסת ישראל ממפלגת השמאל תמכו בחרם הזה....
בריטניה עשתה באירלנד דברים הרבה יותר גרועים נגד אוכלוסיה אזרחית , מאשר אנחנו נגד החמאס , אבל הם מעיזים לומר שההתנחלויות (ואני לא ממש בעדם ), הם המכשול לשלום ולכן לעשות חרם ?
ולגבי אומנות , אני בטוח שרצוי שתראה את אדם בן כלב , ואח"כ תגיד לי שאתה מפריד בין אומנות לאנטישמיות
וכן אתם רשאים כולכם לצחוק על זה או לעבור על זה לסדר היום , רק שאם תהיה שואה שניה , אני בטוח שאתם תזכרו היטב את ההערות שלכם , ואם לא האומה שתעשה לכם את השואה , תדאג להזכיר לכם...
ואני מכיר את הסרט הזה ולא מוצא קשר בין הדעה שלי לבין מה שיש בסרט,
זה שטוענים בסרט הזה על אדם שעסק בבידור ואחר כך היה מעורב בשואה,אם זה נכון אז זה קשור לשואה ולא לתחום האומנותי של הסרט הזה.אז אני כן מפריד בין אומנות לבין חברות,גם אם לך זה לא מתאים.
בנוסף לזה שאני חושב שלא כל החברות בבריטניה הן נגד ההתנחלות במדינת ישראל,רמקולים כתב:אף סרט לא ישנה את הדעה שלי,ואני אמשיך לאהוב אנשים מבחינה אמנותית בלי קשר לזה שהם גם אנטישמים.truejoker כתב:משום שאפילו להם כבר נפל האסימון שמהדיבורים שלהם הם עוררו את השד האנטישמי בכול העולם והם מנסים לצמצם נזקים .רמקולים כתב: ולי זה נראה מוזר שבחרם הזה,גם חברי כנסת ישראל ממפלגת השמאל תמכו בחרם הזה....
וכן אתם רשאים כולכם לצחוק על זה או לעבור על זה לסדר היום , רק שאם תהיה שואה שניה , אני בטוח שאתם תזכרו היטב את ההערות שלכם , ואם לא האומה שתעשה לכם את השואה , תדאג להזכיר לכם...
זה שטוענים בסרט הזה על אדם שעסק בבידור ואחר כך היה מעורב בשואה,אם זה נכון אז זה קשור לשואה ולא לתחום האומנותי של הסרט הזה.אז אני כן מפריד בין אומנות לבין חברות,גם אם לך זה לא מתאים....
אני לא חושב שהצעד של חלק מאנשי בריטניה זה צעד אנטישמי,כי ההגדרה של אנטישמי זה לשנוא אדם כי הוא יהודי ולא רק כי הוא מתנחל,אם בריטניה הייתה מטילה על כל היהודים שבמדינת ישראל אז זה היה נקרא מעשה אנטישמי,
אז אני חושב שזה שאתה טוען שזה מעשה אנטישמי זאת הגמה,הכי הרבה זה מעשה שמפלה לרעה.
רמקולים כתב:בנוסף לזה שאני חושב שלא כל החברות בבריטניה הן נגד ההתנחלות במדינת ישראל,רמקולים כתב:אף סרט לא ישנה את הדעה שלי,ואני אמשיך לאהוב אנשים מבחינה אמנותית בלי קשר לזה שהם גם אנטישמים.truejoker כתב:משום שאפילו להם כבר נפל האסימון שמהדיבורים שלהם הם עוררו את השד האנטישמי בכול העולם והם מנסים לצמצם נזקים .רמקולים כתב: ולי זה נראה מוזר שבחרם הזה,גם חברי כנסת ישראל ממפלגת השמאל תמכו בחרם הזה....
זה שטוענים בסרט הזה על אדם שעסק בבידור ואחר כך היה מעורב בשואה,אם זה נכון אז זה קשור לשואה ולא לתחום האומנותי של הסרט הזה.אז אני כן מפריד בין אומנות לבין חברות,גם אם לך זה לא מתאים....
אני לא חושב שהצעד של חלק מאנשי בריטניה זה צעד אנטישמי,כי ההגדרה של אנטישמי זה לשנוא אדם כי הוא יהודי ולא רק כי הוא מתנחל,אם בריטניה הייתה מטילה על כל המוצרים שבאו מערים יהודיות,אז זה היה נקרא מעשה אנטישמי,
אז אני חושב שזה שאתה טוען שזה מעשה אנטישמי זאת הגזמה,הכי הרבה זה מעשה שמפלה לרעה....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה עם גרמניה?
איטליה?
ספרד?
קישקוש מוחלט.
ישראל עושה עסקים בהקיף של מיליארדי שקלים עם בריטניה בשנה!
הלקוח הכי גדול של החברה שלי נמצא שם.
זה מפרנס מאות משפחות משפחות בארץ..
אל תעשו יותר נזק ממה שכבר נעשה
איטליה?
ספרד?
קישקוש מוחלט.
ישראל עושה עסקים בהקיף של מיליארדי שקלים עם בריטניה בשנה!
הלקוח הכי גדול של החברה שלי נמצא שם.
זה מפרנס מאות משפחות משפחות בארץ..
אל תעשו יותר נזק ממה שכבר נעשה
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 20/12/2009 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מבין מה הבעיה עם מה שהאנגלים עשו. הם לא אוסרים על מכירה של מוצרים ישראלים, לא משנה היכן הם יוצרו. הם בסך הכל ממליצים לסוחרים לסמן אם המוצר הישראלי הוא משטח שאנגליה והאיחוד האירופי מכירים בו כישראל (ישראל ללא הגדה וללא הגולן) או משטחים שהם מגדירים כשטחים כבושים.
מבחינתי צעד הרבה יותר נכון של הממשלה הוא להשתמש במומנטום הזה להשגת מסקנות בנוגע לשלום, ולא בנוגע למשחקי אגו מטומטמים. אין לנו שום דבר להרוויח מחרם על אנגליה, הרי מי שיפגע בסוף הוא לא הפוליטיקאים שהמליצו על הסימון, ולא הסוחרים שמוכרים לבריטים, אלא בדיוק האנשים שמייצרים את המוצרים והאנשים שמוכרים אותם לישראל.
זה מכעיס אותי שפוליטיקאים ממפלגות השמאל חותמים על העצומה הזאת. אני מתחיל להרגיש שבאמת אין לי כבר למי להצביע במדינה הזאת
מבחינתי צעד הרבה יותר נכון של הממשלה הוא להשתמש במומנטום הזה להשגת מסקנות בנוגע לשלום, ולא בנוגע למשחקי אגו מטומטמים. אין לנו שום דבר להרוויח מחרם על אנגליה, הרי מי שיפגע בסוף הוא לא הפוליטיקאים שהמליצו על הסימון, ולא הסוחרים שמוכרים לבריטים, אלא בדיוק האנשים שמייצרים את המוצרים והאנשים שמוכרים אותם לישראל.
זה מכעיס אותי שפוליטיקאים ממפלגות השמאל חותמים על העצומה הזאת. אני מתחיל להרגיש שבאמת אין לי כבר למי להצביע במדינה הזאת