התלבטות בין 2 מסכים
לאחר חיפושים רבים ופתיחת שרשורים בנושא , הגיעו לקו הגמר 2 מסכים
1. סמסונג 55B7000
2. פנאסוניק 58V10
אם לוקחים את כל הפרמטרים: גודל מסך,מחיר (הבדל של כ 5.5K ש"ח),חשש מצריבה (הילדות יכולות לראות אותו ערוץ במשך שעות בכל יום),איכות תמונה ב SD,איכות תמונה ב HD,צריכת חשמל (הפלזמה צורכת פי 3),פיצ'רים,
אמינות המסך וכו' , איזה מסך מבין השניים הייתם בוחרים ?
1. סמסונג 55B7000
2. פנאסוניק 58V10
אם לוקחים את כל הפרמטרים: גודל מסך,מחיר (הבדל של כ 5.5K ש"ח),חשש מצריבה (הילדות יכולות לראות אותו ערוץ במשך שעות בכל יום),איכות תמונה ב SD,איכות תמונה ב HD,צריכת חשמל (הפלזמה צורכת פי 3),פיצ'רים,
אמינות המסך וכו' , איזה מסך מבין השניים הייתם בוחרים ?
הייתי הולך על הפנסוניק:
מנצחת מבחינתי בתחום הצבעים (יותר ריאליסטים), יותר גדולה, מתיחת תמונה טובה יותר ב-SD, וכמובן איכות תמונה טובה יותר בHD, ואיך לא - מסך יותר גדול...
כמו כן טכנולוגיית הLED לא כל כך מושכת אותי..
שאלה: האם המסך אמור להיות מוצב בסמוך מאוד לקיר? (אם לא אז גם ככה לא יהיה לו שום אפקט)
אני לא חושב שבמסך כזה יש לפחד מצריבה...
מנצחת מבחינתי בתחום הצבעים (יותר ריאליסטים), יותר גדולה, מתיחת תמונה טובה יותר ב-SD, וכמובן איכות תמונה טובה יותר בHD, ואיך לא - מסך יותר גדול...
כמו כן טכנולוגיית הLED לא כל כך מושכת אותי..
שאלה: האם המסך אמור להיות מוצב בסמוך מאוד לקיר? (אם לא אז גם ככה לא יהיה לו שום אפקט)
אני לא חושב שבמסך כזה יש לפחד מצריבה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufgi123 שלום .sufgi123 כתב:לאחר חיפושים רבים ופתיחת שרשורים בנושא , הגיעו לקו הגמר 2 מסכים
1. סמסונג 55B7000
2. פנאסוניק 58V10
אמינות המסך וכו' , איזה מסך מבין השניים הייתם בוחרים ?...
תרכוש מה שמתאים לך ............. לקבל חוות דעת מאנשים שאין להם את המסכים בבית זו חוות דעת לא רציניות בכלל .
קראת מה כתב החבר dodi88 איכות תמונה HD טובה יותר בפלזמה . [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
לכן לך על מה שמתאים לך . גם מבחינת איכות התמונה וגם מבחינה כלכלית .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufgi123sufgi123 כתב:למה לא לשאול ?!
לחלק מהחברים יש את המסכים בבית/ראו בתצוגות
אולי יש עוד דברים שלא התייחסתי אליהם ויש להם משמעות גדולה ......
כוונתי היא כן לשאול .
אבל לקבל חוות דעת מבעלי המסכים .
פשוט לא הבנת אותי נכון.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"