מחפש מסך LCD עם רזולוציה גבוהה
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום רב,
על פי בקשת לקוח (תחום התוכנה) אני מחפש מסך LCD גדול (37 אינצ' ומעלה) שיוכל להחליף סטאפ של שני מסכי מחשב.
היום התוכנה עובדת עם שני מסכים בעלי רזולוציה של 1024*768 ו 1240*1024 כלומר אידיאלי שהרזולוציה האופקית תהיה גדולה או שווה ל- 2264 (אני מניח שנוכל להסתפק ב- 1980 אבל מה שיותר יותר טוב) והאנכית ל- 1024.
מדובר בתוכנה ולא בהקרנת סרטים כך שלמהירות תגובה אין חשיבות רבה בכלל.
האם יש לכם מה להציע? ברור שהתקציב יהיה כמה עשרות אלפי שקלים.
על פי בקשת לקוח (תחום התוכנה) אני מחפש מסך LCD גדול (37 אינצ' ומעלה) שיוכל להחליף סטאפ של שני מסכי מחשב.
היום התוכנה עובדת עם שני מסכים בעלי רזולוציה של 1024*768 ו 1240*1024 כלומר אידיאלי שהרזולוציה האופקית תהיה גדולה או שווה ל- 2264 (אני מניח שנוכל להסתפק ב- 1980 אבל מה שיותר יותר טוב) והאנכית ל- 1024.
מדובר בתוכנה ולא בהקרנת סרטים כך שלמהירות תגובה אין חשיבות רבה בכלל.
האם יש לכם מה להציע? ברור שהתקציב יהיה כמה עשרות אלפי שקלים.
nirgen
מה ההבדל בין המסך של ברקו לכל מסך LCD ברזולוצית 1920X1080 איכותי ? אני לא מצאתי הבדלים, זה שבאתר הם מציינים שהמסך נועד לישומיים מקצועיים וקונטרסט גבוה לעבודה בחדרים מוארים ? אם תכנס למפרט תראה שאין הבדלים, ובנוסף מבחינת צפייה בשידורי טלוויזיה ו HD הוא פחות טוב מהמסכים של פיליפס ו SHARP .
מה ההבדל בין המסך של ברקו לכל מסך LCD ברזולוצית 1920X1080 איכותי ? אני לא מצאתי הבדלים, זה שבאתר הם מציינים שהמסך נועד לישומיים מקצועיים וקונטרסט גבוה לעבודה בחדרים מוארים ? אם תכנס למפרט תראה שאין הבדלים, ובנוסף מבחינת צפייה בשידורי טלוויזיה ו HD הוא פחות טוב מהמסכים של פיליפס ו SHARP .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
aloni
- חבר במועדון 10K

מרטין, התקציב לא ממש מוגבל 30-40 אלף ש"ח זה בסדר, אבל דווקא טלוויזיה לא ממש מעניין, תרוץ שם תמיד תוכנה ללא שינויים מהירים על המסך. יש מסך עם יותר מ- 1920? אם אמצא משהו בעל סביבות 2200 לא אצטרך לשנות כלום בתוכנה וזה יתרון (שווה ערך לכ- 1000$ נגיד)
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
aloni
- חבר במועדון 10K

אני מבין שה- 1920 זאת המגבלה כרגע, ובסדר נוכל לחיות עם זה.
על איזה מסך אם כך כדאי ללכת בהנחה שלא הולכים לצפות שם בטלויזיה אלא רק במחשב (נגיד שני חלונות של האתר הזה לצורך דוגמא)?
עד עכשיו שמענו על, ברקו שאני לא יודע אם משווקים בארץ וכמה הוא עולה, benq עם מחיר מצויין, וראיתי שיש גם שרפ 45" בסדר גודל של 50K ש"ח עוד משהו?
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לשימוש מקצועי - מסכי ברקו !
לא בדקתי לעומק מה ההבדל
אני עוסק בתחום שקשור בהקמת חדרי בקרה - בד"כ ברקו הוא הפתרון שמיושם !
אני עוסק בתחום שקשור בהקמת חדרי בקרה - בד"כ ברקו הוא הפתרון שמיושם !
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות