שאלת אקסטרימר- למי שכבר יש לו
שלום לכולם- אני רוצה לקנות אקסטרימר ובהמשך לביקורת באתר יש לי 3 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה מאנשים שכבר רכשו אותו, והשתמשו בו:
1. האם הוא תומך בכתוביות sub (כתוביות גרפיות)
2. האם הבעיות של הכתוביות (1. איטיות 2. סימנים מוזרים 3. פיצולשוררה 4. גובה כתוביות לא תקין) אכן קיימות לעתים קרובות או כמו שכתוב באחת התגובות זה קורה בשורה בודדת על פני סרט שלם, ואז הבעיה זניחה.
3. האם הרעש של המאוורר באמת מפריע לאדם נורמלי או רק לאנשים עם שמיעה מוזיקלית אבסולוטית.
תודה לכולם- מקווה שתקדישו דקה.
שי
2. האם הבעיות של הכתוביות (1. איטיות 2. סימנים מוזרים 3. פיצולשוררה 4. גובה כתוביות לא תקין) אכן קיימות לעתים קרובות או כמו שכתוב באחת התגובות זה קורה בשורה בודדת על פני סרט שלם, ואז הבעיה זניחה.
3. האם הרעש של המאוורר באמת מפריע לאדם נורמלי או רק לאנשים עם שמיעה מוזיקלית אבסולוטית.
שי
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
1. לדעתי, בעדכונים האחרונים נוספה תמיכה ל-SUB/IDX, זה נושא שמטופל על ידם.
2. אני לא נתקלתי ביותר מדי בעיות (היו תופעות בעיקר בהצגת ספרות), בכל מקרה, אלה דברים שסודרו ויסודרו עם הזמן.
3. לגבי המאוורר, זה כבר אינדיבידואלי, יש כאלה שלא שומעים אותו או שהוא לא מפריע להם, ויש כאלה שהרעש שלו פשוט מטריף אותם...במידה וזה המצב, יש פיתרון של התקנת צלעות קירור.
2. אני לא נתקלתי ביותר מדי בעיות (היו תופעות בעיקר בהצגת ספרות), בכל מקרה, אלה דברים שסודרו ויסודרו עם הזמן.
3. לגבי המאוורר, זה כבר אינדיבידואלי, יש כאלה שלא שומעים אותו או שהוא לא מפריע להם, ויש כאלה שהרעש שלו פשוט מטריף אותם...במידה וזה המצב, יש פיתרון של התקנת צלעות קירור.
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 19/12/2009 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע לענות אני עובד רק עם SRTshay666 כתב:שלום לכולם- אני רוצה לקנות אקסטרימר ובהמשך לביקורת באתר יש לי 3 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה מאנשים שכבר רכשו אותו, והשתמשו בו:
שי...
לגבי השאלה השנייה הבעייה היחידה שקיימת עם הכתוביות זה כאשר שורה מתחילה במספר מופיעה לפני המספר תו
דומה ל J ממש דק ... לי זה לא ממש מפריע ואתה לא נתקל בתופעה יותר מידי.
לגבי המאוורר אם תחפש את הרעש תמצא אותו
אבל אז גם תשים לב לרעש של המאוורר של הממיר של YES והמחשב, והמקרר והפולרסנט במטבח
אני מניח שתלמד לסנן אותו כמו את שאר המכשירים שיש לך בסלון ...
קח בחשבון שהמכשיר עוד דיי חדש ולא נקי מבאגים
אני מציע שתסתכל קצת בפורום שלהם ותבין מה עובד ומה עדין לא
ותדע עם המכשיר מתאים לצרכים שלך בשלב זה ...