ליאיר יד חופשית "להשתוללות" עם האלקטרוניקה,אבל לשמור על כל הפונקציות הקלאסיות של המגבר-יציאת האוזניות,
סלקטור הרמקולים,בקרי הטונים,ואפילו הלאודנס..
יאיר אכן הלך והפך מהמסד עד הטפחות את המגבר למשהו שגם המהנדסים של קנווד לא היו מזהים שיצא להם מהמפעל
התוצאה-מדהימה באיכותה! הדבר הראשון שהבחנתי בהאזנה- הבאס של המגבר הפך לבאס שאני יכול לקרוא לו באס "רוצח".עמוק,מלא,עם המון כוח ועם זאת גם מדוייק להפליא. באשר לצלילים הבינוניים והגבוהים-הם נשמעים מדוייקים ומפורטים כל כך,בלי שום סימן הכי קטן לעיוותים/דיסטורשנים או "איבוד שליטה" ו"חנק".
הקבלים הראשיים במגבר הוחלפו,הטרנזיסטורים הסופיים גם כן,נגדים וקבלים וטרנזיסטורים ביחידות הפרה והפאוור ובבקרי הטונים הוחלפו,החיווט במגבר הוחלף לחיווט כסף,כמו כן גם הותקן טרמינל רמקולים חדש ונוח לשימוש עם כבלים מודרניים במקום המקורי האיום של קנווד,וכבל חשמל עבה ואיכותי יותר עם מלכודת RF שמולבש עליו.שני המגברים הכי בכירים
שיש לי באוסף הם הסאנסוי 8080DB ו-G7500 ורוטל RX-603 שהיה אצלי בשימוש מסיבי לפני שקניתי בזמנו את הקנווד.
כל השלישייה הזאת גם עברה החלפת רכיבים,אומנם לא אצל יאיר,ששיפרה אותם,אבל הטכנאים שעבדו עליהם לא השתוללו עליהם בצורה מסיבית כמו יאיר.הקנווד הזה משאיר להם אבק,נותן להם בראש,ורץ מסביבם וצוחק עליהם תוך הנפת אצבע משולשת..
את כל ספריית המוזיקה שלי מחדש.