equalizer ימאהה 661

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
directse פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

ברשותי רסיבר ימאהה 661 אשר אני מכייל את הרמוקלים דרך YAPO (RC אני שומע את הסנטר מאוד אנמי.

יש אפשרות לבחור בכיול ידני באקולייזר שיילך לסנטר (זה מה שרשום אקולייזר סנטר, או OFF או AUTO ), מישהו נתקל בזה ויכול להסביר לי את השוני בין הדברים ואיך צריך לבחור?

תודה רבה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

איזה רמקולים יש לך ? גם אצלי אם אני עושה כיוון אם המכשיר הזה מופיע אצלי הסנטר על 0 או 2 ואני אחרכך מרים אותו ל10 ושומע יותר חזק מהסנטר אבל אז הכיול האוטומט לא שווה גרוש וזה מה שקורה אתה צריך לכוון מה שטוב לך לפי השמיעה שלך

directse פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

rc

שליחה #3 

הרמקולים הקדמיים מיני מוניטור פרדיים, והסנטר פרדיים CC190

אבל תשים לב שהסנטר אחרי הכיול נשמע אנמי, ובכיול הידני כאשר אני מעביר אקולייזר על הסנטר פתאום הוא נשמע אחרת ממש, אני לא מגביר את הLEVEL אלא בבחירה בידני בין אקולייזר OFF, אקולייזר AUTO (שזה אני מאמין בכיול האוטומטי ולבין אקולייזר CENTER GEQ אני בוחר סנטר ואז הסנטר נשמע אחרת לחלוטין, אבל אולי זה לא בסדר כי הוא לא באותו רמה של הרמקוליים הקדמי מדפי.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

הכוונה שלי היא כמו שאני יודע שאם הכיול האוטומט אם המיקרופון לא נראה לי אז אני משחק אם הlevel
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”