שלום לחברי הפורום
ברשותי רסיבר ימאהה 661 אשר אני מכייל את הרמוקלים דרך YAPO (RC אני שומע את הסנטר מאוד אנמי.
יש אפשרות לבחור בכיול ידני באקולייזר שיילך לסנטר (זה מה שרשום אקולייזר סנטר, או OFF או AUTO ), מישהו נתקל בזה ויכול להסביר לי את השוני בין הדברים ואיך צריך לבחור?
תודה רבה
equalizer ימאהה 661
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
איזה רמקולים יש לך ? גם אצלי אם אני עושה כיוון אם המכשיר הזה מופיע אצלי הסנטר על 0 או 2 ואני אחרכך מרים אותו ל10 ושומע יותר חזק מהסנטר אבל אז הכיול האוטומט לא שווה גרוש וזה מה שקורה אתה צריך לכוון מה שטוב לך לפי השמיעה שלך
rc
הרמקולים הקדמיים מיני מוניטור פרדיים, והסנטר פרדיים CC190
אבל תשים לב שהסנטר אחרי הכיול נשמע אנמי, ובכיול הידני כאשר אני מעביר אקולייזר על הסנטר פתאום הוא נשמע אחרת ממש, אני לא מגביר את הLEVEL אלא בבחירה בידני בין אקולייזר OFF, אקולייזר AUTO (שזה אני מאמין בכיול האוטומטי ולבין אקולייזר CENTER GEQ אני בוחר סנטר ואז הסנטר נשמע אחרת לחלוטין, אבל אולי זה לא בסדר כי הוא לא באותו רמה של הרמקוליים הקדמי מדפי.
אבל תשים לב שהסנטר אחרי הכיול נשמע אנמי, ובכיול הידני כאשר אני מעביר אקולייזר על הסנטר פתאום הוא נשמע אחרת ממש, אני לא מגביר את הLEVEL אלא בבחירה בידני בין אקולייזר OFF, אקולייזר AUTO (שזה אני מאמין בכיול האוטומטי ולבין אקולייזר CENTER GEQ אני בוחר סנטר ואז הסנטר נשמע אחרת לחלוטין, אבל אולי זה לא בסדר כי הוא לא באותו רמה של הרמקוליים הקדמי מדפי.