משפקי 3D לבית יעלו בין 75-150$
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דיברנו על כך שכבר שנה הבאה אנו צפויים לראות על קירות חנויות הקולנוע-ביתי, מסכים התומכים ב-3D וכן נגני בלו-ריי תואמים (ה-PS3 כבר מוכן...).
אז מה לגבי המשקפיים?
חברת XpanD היא המובילה היום בייצור משקפי תלת מימד עבור בתי קולנוע. רוב המשקפיים שתלבשו כשתראו את הסרט AVATAR באים מהחברה הזו.
התמונה מטה היא הדמיית מחשב של עיצוב של איך המשקפיים הללו יכולים להיראות (זו לא גירסא סופית כי עדיין עובדים על זה). מדובר על משקפיים הנטענות בעזרת מטען מיקרו-USB, הסוללה אמור להחזיק 250 שעות צפייה, כאשר הם ייתנו התראה כשנשאר להם מיץ ל-4 שעות בלבד.
מדובר על זה שעם כל מסך יגיעו שני זוגות משקפיים וכל זוג נוסף יעלה בין 75-150 דולר.
אז מי מחכה עם קניית המסך הבא עוד חצי שנה?
מקור: DVICE
אז מה לגבי המשקפיים?
חברת XpanD היא המובילה היום בייצור משקפי תלת מימד עבור בתי קולנוע. רוב המשקפיים שתלבשו כשתראו את הסרט AVATAR באים מהחברה הזו.
התמונה מטה היא הדמיית מחשב של עיצוב של איך המשקפיים הללו יכולים להיראות (זו לא גירסא סופית כי עדיין עובדים על זה). מדובר על משקפיים הנטענות בעזרת מטען מיקרו-USB, הסוללה אמור להחזיק 250 שעות צפייה, כאשר הם ייתנו התראה כשנשאר להם מיץ ל-4 שעות בלבד.
מדובר על זה שעם כל מסך יגיעו שני זוגות משקפיים וכל זוג נוסף יעלה בין 75-150 דולר.
אז מי מחכה עם קניית המסך הבא עוד חצי שנה?
מקור: DVICE
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עם המשקפיים הללו, כולנו ניראה כמו Eugene Levy - האבא מ'אמריקן פאי'.
המצאה מופלאה, זה רק אומר שלקחת בחורה לסרט בדייט ראשון יהווה בחירה עתידית גרועה.
on a lighter side, זה אומר שאני יכול להפסיק לקחת הביתה את המשקפיים המקטבים שמחלקים כעת בבתי הקולנוע בהקרנות תלת-מימד, מתוך תקווה שבשנה הקרובה ייצא מקרן ביתי תומך...
המצאה מופלאה, זה רק אומר שלקחת בחורה לסרט בדייט ראשון יהווה בחירה עתידית גרועה.
on a lighter side, זה אומר שאני יכול להפסיק לקחת הביתה את המשקפיים המקטבים שמחלקים כעת בבתי הקולנוע בהקרנות תלת-מימד, מתוך תקווה שבשנה הקרובה ייצא מקרן ביתי תומך...
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נכון. בגלל זה רשמתי שאוכל לצאת מהקולנוע כשידיי בכיסיי, ותו לא. יש כאן קפיצת מדרגה טכנולוגית.
איך זה היה ב'רודף העפיפונים'?
It's time to be good again
מצד שני, יהיה מעניין לראות איך התפתחות טכנולוגית התלת מימד ברמת הקולנוע הביתי - והמסכים החדשים, כשברמת המכשירים כבר ברור שPS3 יתמוך בזה, תשפיע על המקרנים. כך שאשמור את 2 הזוגות שכבר ישנם.
חשבתי שזה יקח הרבה זמן עד שזה יתממש, אבל הדיווחים אודות קוריאה המאמצת את התקן וכו' גרמו לי להבין שהנושא יזנק חזק ב2010-2011.
איך זה היה ב'רודף העפיפונים'?
It's time to be good again
מצד שני, יהיה מעניין לראות איך התפתחות טכנולוגית התלת מימד ברמת הקולנוע הביתי - והמסכים החדשים, כשברמת המכשירים כבר ברור שPS3 יתמוך בזה, תשפיע על המקרנים. כך שאשמור את 2 הזוגות שכבר ישנם.
חשבתי שזה יקח הרבה זמן עד שזה יתממש, אבל הדיווחים אודות קוריאה המאמצת את התקן וכו' גרמו לי להבין שהנושא יזנק חזק ב2010-2011.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
יפה, אולי יצא לטובה הטלת הווטו של אישתי על החלפת המקרן
וברצינות, מדובר גם מקרנים 3D? מחירים?
וברצינות, מדובר גם מקרנים 3D? מחירים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
בסופו של דבר כל המסכים הדקים יגיעו עם 3D מובנה, זוהי לא תהיה שאלה של בחירה, בדיוק כפי שמתרחש היום עם Intermediate Frames.
אני יכול לספר כי דחיתי רכישת מסך דק חדש רק בגלל כל ההכרזות שהולכות להיות ב CES 2010.
אני יכול לספר כי דחיתי רכישת מסך דק חדש רק בגלל כל ההכרזות שהולכות להיות ב CES 2010.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יקררר מאוד. אני מאמין שבסופו של דבר חבילת תלת מימד עם משדר וכמה משקפיים (ככל הנראה 3 - לילד ושני ההורים) יעלו בסביבות 150$ לכל היותר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אני מאוד מקווה שיתחשבו במשקפופרים שבננו ויעשו את המשקפיים נוחות להרכבה מעל למשקפי ראיה - כי לפי המודל שהבאת פה בת'רד זה בהחלט לא נראה כך 
- Huber
- חבר במועדון HT

אני חולק עליך. אני די בטוח שאנשים יתרגלו והיתרון שבעומק שבוכנולוגיה יפצה על ה"אי נוחות" (אני לא חושב שזה כזו אי נוחות ד"א). לך ותראה את אווטר בקולנוע בתלת מימד ונמשיך את הדיון. בנוסף התמיכה הרחבה בטכנולוגיה ע"י היצרנים המובילים תדחוף אותה לצרכנים באם נרצה זאת או לא (ע"ע 1080P - דיונים כאלו בדיוק היו לפני כמה שנים עליו).noam כתב:לפי דעתי זה רעיון שיחלוף מהר מאוד
זה ממש דבר לא נוח להרכיב משקפיים כל פעם שאתה רוצה לראות TV
זה גימיק לא יותר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
Huber,
הנה תמונה של מודל אמיתי:
http://www.engadget.com/2009/12/21/sony ... -the-home/
בטוח יהיו פתרונות עבור כבדי ראייה. לא ירחק היום וחנויות האופטיקה כבר יכילו אפשרות להכנת משקפיים Custom.
הנה תמונה של מודל אמיתי:
בטוח יהיו פתרונות עבור כבדי ראייה. לא ירחק היום וחנויות האופטיקה כבר יכילו אפשרות להכנת משקפיים Custom.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מדבר רק ממבט על התמונה, אבל זה נראה בפירוש לא נוח להרכבה מעל משקפי ראייה - העדשות קטנות מידיי בשביל לכסות את רב משקפי הראייה שאני מכיר. אם מישהו היה בסרט אווטר - המשקפיים שחילקו שם היו הרבה יותר גדולים פיזית וגם הם היו טיפ טיפה גבוליים למשקפופרים כמוני.ziv_r כתב:Huber,
הנה תמונה של מודל אמיתי:
בטוח יהיו פתרונות עבור כבדי ראייה. לא ירחק היום וחנויות האופטיקה כבר יכילו אפשרות להכנת משקפיים Custom....
אלו המשקפים שחילקו בסרט אווטר:
http://img.photobucket.com/albums/v674/ ... oject4.jpg
כפי שתשימו לב הם יותר רחבים בלא מעט מהמשקפיים בתמונה ופחות מהגודל הזה זה כבר לא נוח למרכיבי משקפי ראייה.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני רוצה להבין משהו
בהקרנת התלת מימד כשרואים בלי משקפיים,זה נראה כאילו מושכים הצידה את הגוון הכחול והאדום.
אם זה כך אז מה שהמשקפיים עושים זה הפרדה כלשהי כך שזה יראה תלת מימד.
אתם מדברים פה על מסכים ומקרנים שתומכים בזה ועל משקפיים נטענים (כן,משקפיים זה זכר)
אולי אפשר הסבר,פירוט קצת יותר מעמיק ומובן...
תודה
בהקרנת התלת מימד כשרואים בלי משקפיים,זה נראה כאילו מושכים הצידה את הגוון הכחול והאדום.
אם זה כך אז מה שהמשקפיים עושים זה הפרדה כלשהי כך שזה יראה תלת מימד.
אתם מדברים פה על מסכים ומקרנים שתומכים בזה ועל משקפיים נטענים (כן,משקפיים זה זכר)
אולי אפשר הסבר,פירוט קצת יותר מעמיק ומובן...
תודה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.