באג או תקלה במוצר - AVR255

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחרונה אני מבחין ב 2 תופעות במכשיר HK AVR255 שלי:
1. הוא מוריד מעת לעת את הרזולוציה לתצוגה ל 720p. התופעה נפוצה יותר כאשר אני מעביר לצפייה בנגן ה BD, אבל מתרחשת גם כאשר צופים בכבלים. זה מתרחש כאשר מדליקים את המכשיר או כאשר עוברים מכבלים ל BD וכו' ולא תוך כדי פעולה רציפה.
2. החיווי של עוצמת הקול שאמור להופיע על פני מסך הטלביזיה בעת שמשנים את העוצמה אינו מופיע באופן קבוע אף שעוצמת הקול משתנה. התופעה אינה מתרחשת כאשר משנים את העוצמה מהכפתור שברסיבר אלא רק כאשר משנים את העוצמה דרך השלט.
שדרגתי לגרסת קושחה אחרונה (0.97) אך זה לא פתר את הבעייה.
האם משהו מבעלי הרסיבר מכיר את הבעייה/באג או קרא עליה?
האם זו תקלה שצריך למסור את המכשיר בגינה לתיקון אצל ניופאן?
תודה

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

היי, לא חוויתי את התופעות שאתה מדבר עליהם, אבל לגבי סעיף 1 יש לי פתרון אפשרי.
ייתכן שמדובר בבעית Handshake בחיבור HDMI. סדר הדלקת המכשירים יכול להשפיע. הסדר הנכון צריך להיות: מסך (פתיחה או העברה של הערוץ) -> רסיבר (כנ"ל) -> הדלקת הנגן.
אם אתה משתמש בשלט חכם (הרמוני, פרונטו...) אתה יכול לתכנת את הסדר בעצמך.

MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה על התגובה, אבל לא משוכנע שהבנתי אותך.
אם אני רואה טלביזיה (הרסיבר על ערוץ cable/satelite) ורוצה לעבור לראות סרט בנגן BD, לא מצאתי שזה משנה אם אני קודם מדליק את הנגן ורק אז מעביר את הרסיבר למצב DVD או להיפך. התופעה מתרחשת בשני המצבים (אם כי לא באופן קבוע).

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

MosheElam כתב:תודה על התגובה, אבל לא משוכנע שהבנתי אותך.
אם אני רואה טלביזיה (הרסיבר על ערוץ cable/satelite) ורוצה לעבור לראות סרט בנגן BD, לא מצאתי שזה משנה אם אני קודם מדליק את הנגן ורק אז מעביר את הרסיבר למצב DVD או להיפך. התופעה מתרחשת בשני המצבים (אם כי לא באופן קבוע).
...
הבנת נכון. יש חשיבות לסדר שבו מדליקים את המכשירים בחיבור HDMI. צריך לדאוג שהמקור של הסיגנל (BD או כבלים במקרה שלך) יהיה האחרון בשרשרת ההדלקה. אבל אם זה לא עזר לך אז כנראה שהבעיה אצלך היא שונה...

כאשר הבעיה מתרחשת, איך אתה פותר אותה? תנסה להעביר לסתם ערוץ אחר במסך ותחזור לערוץ הנכון. האם הבעיה נפתרת? האם הדלקה וכיבוי מחדש של ה BD פותרת הבעיה?

MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

כשהבעייה מתרחשת אני נכנס להגדרות של הרסיבר ומשנה את ה resolution to display חזרה למה שהיה קודם עד שהתופעה מופיעה שנית.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

בפעם הבאה שהבעיה מתרחשת, תנסה לסגור ולפתוח את ה BD ואת המסך. (לא ביחד, אחד אחרי השני). אם אחד מהדברים האלה עוזר אז הבעיה היא ב handshake של ה HDMI. אם זה לא עוזר, אז יש בעיה שונה.

ניופאן_שירות
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 13

שליחה #7 

שלום MosheElam
בנוגע לשאלתך, אתה מוזמן להעביר אליי בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר עמך (שם מלא, טלפון, דגם).
אשמח להעביר פניה לתמיכה התכנית שלנו שיוכלו להדריך ולסייע בנוגע למוצר.

בברכה,
שרית
ניופאן - חווית לקוח

MosheElam כתב:לאחרונה אני מבחין ב 2 תופעות במכשיר HK AVR255 שלי:
1. הוא מוריד מעת לעת את הרזולוציה לתצוגה ל 720p. התופעה נפוצה יותר כאשר אני מעביר לצפייה בנגן ה BD, אבל מתרחשת גם כאשר צופים בכבלים. זה מתרחש כאשר מדליקים את המכשיר או כאשר עוברים מכבלים ל BD וכו' ולא תוך כדי פעולה רציפה.
2. החיווי של עוצמת הקול שאמור להופיע על פני מסך הטלביזיה בעת שמשנים את העוצמה אינו מופיע באופן קבוע אף שעוצמת הקול משתנה. התופעה אינה מתרחשת כאשר משנים את העוצמה מהכפתור שברסיבר אלא רק כאשר משנים את העוצמה דרך השלט.
שדרגתי לגרסת קושחה אחרונה (0.97) אך זה לא פתר את הבעייה.
האם משהו מבעלי הרסיבר מכיר את הבעייה/באג או קרא עליה?
האם זו תקלה שצריך למסור את המכשיר בגינה לתיקון אצל ניופאן?
תודה
...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”