מזרים מידע STOREX
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ניתן למצוא מידע על המכשיר בכתובת הבאה:
http://www.storex.eu/storex/index.asp
זה בצרפתית אבל יש אפשרות לעבור לאנגלית.
חבר שלי נמצא עכשיו בצרפת והוא אומר שזה מאוד מצליח בצרפת ובאנגליה.
זה בא עם דיסק פנימי של 1 טרה והחידוש העיקרי שלו הוא שהוא יודע גם להקליט.
זה נראה מכשיר טוב אבל השאלה הגדולה היא האם המכשיר תומך בכתוביות בעברית.
זה נראה מכשיר טוב אבל השאלה הגדולה היא האם המכשיר תומך בכתוביות בעברית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ואם הוא תומך בעברית אתה קונה? לא חשוב לבדוק את הביצועים שלו טרם הרכישה?
למה לא לדבוק במזרימי מדיה מוכרים שנבחנו ובעלי קהילה בארץ?
למה לא לדבוק במזרימי מדיה מוכרים שנבחנו ובעלי קהילה בארץ?
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
תגובה כללית לכל השואלים לגבי סטרימרים עלומי שם:
מעבר לכל מה שרשום במאמרים הדביקים, לגבי תכונות, יכולות, מגבלות וכיו"ב,
לרכוש סטרימר שבטח ניתן לצפות ממנו לתמיכה בעברית, תמיכה במקודדי וידאו ואודיו עדכניים,
תמיכת יצרן שוטפת (גרסאות קושחה) ותמיכה של קהילת מפתחים עצמאית, כל דיון ברכישת
סטרימר שלבטח לא ניתן לענות תשובה מהימנה לגבי היכולות המצופות,הוא מיותר בעיני
וכפועל יוצא - הדיון ברכישתו - מיותר גם הוא.
יש מספיק דגמים, בכל תחומי המחירים, אשר על יתרונותיהם וחסרונותיהם נשפך מלל רב, וכך כשהגלוי
רב על הנסתר - לפחות ניתן להבין ברמת סבירות גבוהה מה אתה מקבל תמורת הכסף שלך.
מעבר לכל מה שרשום במאמרים הדביקים, לגבי תכונות, יכולות, מגבלות וכיו"ב,
לרכוש סטרימר שבטח ניתן לצפות ממנו לתמיכה בעברית, תמיכה במקודדי וידאו ואודיו עדכניים,
תמיכת יצרן שוטפת (גרסאות קושחה) ותמיכה של קהילת מפתחים עצמאית, כל דיון ברכישת
סטרימר שלבטח לא ניתן לענות תשובה מהימנה לגבי היכולות המצופות,הוא מיותר בעיני
וכפועל יוצא - הדיון ברכישתו - מיותר גם הוא.
יש מספיק דגמים, בכל תחומי המחירים, אשר על יתרונותיהם וחסרונותיהם נשפך מלל רב, וכך כשהגלוי
רב על הנסתר - לפחות ניתן להבין ברמת סבירות גבוהה מה אתה מקבל תמורת הכסף שלך.
אני לא מבין, אז רק מה שנסקר כאן באתר זה טוב וכל השאר בטח לא? "עלומי שם" זו הגדרה מאוד נזילה. מה, לא יכול להיות שיש שם בעולם סטרימרים טובים (ואולי אפילו זולים) שלא כל כך מוכרים פה? מה אם לסטרימר הזה יש המון ביקורות חיוביות בעולם? מה אם הוא חדש ובגלל זה עוד לא סקרו אותו פה? ורק בגלל שיש "מספיק דגמים, בכל תחומי המחירים" זה אומר שלא צריך אפילו לשקול מוצרים מעבר למה שאתה אישית מכיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

AldoRaine,
יש המון מזרימי מדיה בעולם. רוב רובם לא תומכים בעברית, מגיעים מיצרן אנונימי שנעלם לאחר זמן מה או פשוט מיושנים.
אני רוצה להאמין כי אנחנו בודקים רק את המזרימי מדיה המובילים בתחומם. כיום יש המון פרמטרים שצריך לבדוק במזרימידיה טרם הרכישה, פרמטרים שדף הספסיפיקציות שלהם לא מגלה דבר על היציבות או השימושיות שלהם, לכן להתייחס למזרימדיה שלא בחנו לפי דף נתונים שהיצרן פרסם כפי שהתבקש שנעשה כאן, לא הוגן כלפי המזרימדיה עצמו ולא יכול לספק מידע מהימן לגבי היכולות האמיתיות שלו, לכן ההמלצה שהחבר erezsolan תקפה.
יש לנו בדביק ריכוז של המון מזרימי מדיה שבחנו, קהילה רחבה של משתמשים בארץ והמון נסיון מעשי. כמובן שנשמח להעשיר את הדביק ולבחון מוצרים אחרים, אך בשביל זה יש צורך בשיתוף פעולה מצד היצרן או היבואן.
יש המון מזרימי מדיה בעולם. רוב רובם לא תומכים בעברית, מגיעים מיצרן אנונימי שנעלם לאחר זמן מה או פשוט מיושנים.
אני רוצה להאמין כי אנחנו בודקים רק את המזרימי מדיה המובילים בתחומם. כיום יש המון פרמטרים שצריך לבדוק במזרימידיה טרם הרכישה, פרמטרים שדף הספסיפיקציות שלהם לא מגלה דבר על היציבות או השימושיות שלהם, לכן להתייחס למזרימדיה שלא בחנו לפי דף נתונים שהיצרן פרסם כפי שהתבקש שנעשה כאן, לא הוגן כלפי המזרימדיה עצמו ולא יכול לספק מידע מהימן לגבי היכולות האמיתיות שלו, לכן ההמלצה שהחבר erezsolan תקפה.
יש לנו בדביק ריכוז של המון מזרימי מדיה שבחנו, קהילה רחבה של משתמשים בארץ והמון נסיון מעשי. כמובן שנשמח להעשיר את הדביק ולבחון מוצרים אחרים, אך בשביל זה יש צורך בשיתוף פעולה מצד היצרן או היבואן.
סבבה, מסכים עם הכל. אבל למה להגיב בצורה כל כך בוטה, גורפת וחד משמעית? אולי זה מזרימדיה חדש - הפופקורן הבא - ופשוט לא הגיעו סקירות שלו לאתר? רק בגלל שמישהו כאן לא שמע עליו לא בהכרח אומר שהמוצר הזה אפילו לא שווה התלבטות (גם אם ברוב המקרים זה המצב).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
AldoRaine,
אני לא יודע אם שמת לב - אבל האתר כמדיניות מסקר מוצרים שמתאימים לשוק הישראלי, קרי - תומכים לפחות בכתוביות בעברית בצורה מושלמת (כמעט), ובשאיפה - עבודה עם קבצים בעברית ו/או ממשק.
סמוך על זיו ושאר העוסקים בתחום שהם מעודכנים בנעשה בארץ, נמצאים בקשר עם היבואנים (והיצרנים) הבולטים ועושים את כל המאמצים לשמור על המאגר כאן מעודכן.
אני לא יודע אם שמת לב - אבל האתר כמדיניות מסקר מוצרים שמתאימים לשוק הישראלי, קרי - תומכים לפחות בכתוביות בעברית בצורה מושלמת (כמעט), ובשאיפה - עבודה עם קבצים בעברית ו/או ממשק.
סמוך על זיו ושאר העוסקים בתחום שהם מעודכנים בנעשה בארץ, נמצאים בקשר עם היבואנים (והיצרנים) הבולטים ועושים את כל המאמצים לשמור על המאגר כאן מעודכן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

AldoRaine,
אף אחד לא אמר שהמוצר לא שווה, אלא שאנחנו פשוט לא יודעים עליו כלום.
אף אחד לא אמר שהמוצר לא שווה, אלא שאנחנו פשוט לא יודעים עליו כלום.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
התגובה שלי היתה בוטה??AldoRaine כתב:סבבה, מסכים עם הכל. אבל למה להגיב בצורה כל כך בוטה, גורפת וחד משמעית? אולי זה מזרימדיה חדש - הפופקורן הבא - ופשוט לא הגיעו סקירות שלו לאתר? רק בגלל שמישהו כאן לא שמע עליו לא בהכרח אומר שהמוצר הזה אפילו לא שווה התלבטות (גם אם ברוב המקרים זה המצב)....
גם האקסטרימר והפופקורן היו פעם אלמונים.guyezra כתב:AldoRaine,
אתה מוזמן לרכוש ולדווח אם כדאי או לא.
אני לא רואה הרבה טעם ברכישת מוצר, אלמוני מבחינת השוק הישראלי, שרק לך יש אותו בזמן שיש כל כך הרבה אלטרנטיבות.
לאן תפנה בשאלות?...
יש לי סטרימר ואני מרוצה ממנו. אבל אם הייתי עכשיו מחפש סטרימר והייתי נתקל בסטרימר "אלמוני מבחינת השוק הישראלי" שנראה טוב (מתאורים וביקורות בחו"ל) והיה משתלם מבחינת מחיר, רוב הסיכויים שהייתי מזמין אותו ואולי אפילו מעלה סקירה קצרה שלו לאתר.
אני לא רואה הרבה מעלות בלהיגרר מאחורי העדר.
erezsolan, אני מצטער, עכשיו אני קורא את התגובה שלך והיא באמת פחות בוטה מההתרשמות הראשונה שלי. פשוט שמתי לב שכל פעם שמישהו מעלה את האפשרות של סטרימר כלשהוא שלא נפוץ פה, כולם יש קופצים עליו ואומרים לו שמה הוא צריך את זה בכלל ושיש לו פה את ה 3-4 סטרימרים הנפוצים פה. זה נראה לי מדכא את כל הרעיון בפורום. כולם פשוט מחכים שמנהלי האתר ישיגו איזשהו מכשיר, יסקרו אותו ויגידו לכולם האם לקנות אותו או לא. די משעמם.
אני רק אומר שבמקום להתחיל להתחכם ולדבר על תופעת הסטרימרים האלמוניים, יכולת פשוט להגיד שעדיין לא שמעתם על הסטרימר הזה, זה הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
AldoRaine
אני רק רוצה לציין שהסטרימרים המובילים פה בפורום הם בהחלט גם הסטרימרים המובילים בשאר העולם.
כנס לסקירות של CNET למשל (לא נראה לי שיש אתר נפוץ מהם בעולם) ותראה שה-POPCORN ה-DVICO, וה-DUNE מככבים גם שם...ולא רק ב"שוק הישראלי".
תבין דבר אחד, כיום, במיוחד בחודשים האחרונים, ישנם הרבה מזרימים מצוינים במחירים מעולים אשר הותאמו לשוק הישראלי ותומכים בכל הפורמטים החדשים.
אני בטוח ובמידה וייצא מכשיר חדש אשר יעמוד בכל הדרישות הנ"ל נשמע עליו הרבה.
בכל אופן תמיד נחמד לשמוע על מכשירים חדשים.
אני רק רוצה לציין שהסטרימרים המובילים פה בפורום הם בהחלט גם הסטרימרים המובילים בשאר העולם.
כנס לסקירות של CNET למשל (לא נראה לי שיש אתר נפוץ מהם בעולם) ותראה שה-POPCORN ה-DVICO, וה-DUNE מככבים גם שם...ולא רק ב"שוק הישראלי".
תבין דבר אחד, כיום, במיוחד בחודשים האחרונים, ישנם הרבה מזרימים מצוינים במחירים מעולים אשר הותאמו לשוק הישראלי ותומכים בכל הפורמטים החדשים.
אני בטוח ובמידה וייצא מכשיר חדש אשר יעמוד בכל הדרישות הנ"ל נשמע עליו הרבה.
בכל אופן תמיד נחמד לשמוע על מכשירים חדשים.
STOREX בישראל !!!
שלום רב
רק לעדכן לכל המעוניינים STOREX האירופאית מגיע לארץ עם כל הדגמים החדשים שלה
צפו למהפך בתחום המזרימי מדיה !!!
STOREX ISRAEL
רק לעדכן לכל המעוניינים STOREX האירופאית מגיע לארץ עם כל הדגמים החדשים שלה
צפו למהפך בתחום המזרימי מדיה !!!
STOREX ISRAEL
דווקא באתר רשום שהוא לא יודע להקליט. אבל נראה שיש להם מוצרים אחרים שכן יודעים.mastery כתב:ניתן למצוא מידע על המכשיר בכתובת הבאה:
זה נראה מכשיר טוב אבל השאלה הגדולה היא האם המכשיר תומך בכתוביות בעברית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אגב, הכיתוב NMT אשר מוזכר בעמוד הראשי של אתר STOREX, מתייחס ל Middleware מבית Syabas.