שאלה לגבי YAMAHA Z11
מישהו שם לב שהמחיר שלו בארה"ב ירד משמעותית - עולה כיום בכל האתרים הגדולים 2500$
האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית חוץ מהמתח?
והבנתי שהמעבד וידאו של Z7 יותר טוב משל הZ11 השאלה היא מה לעשות כי את האמת אין לי צורך ממשי ב11.2
יש למישהו מושג מה עלות המע"מ + מכס על ריסברים? (עלות המשלוח אני יודע שהיא יקרה מאוד בגלל המשקל - אבל יכול להיות שאביא אותו ביד)
מי עומד ראש בראש עם Z11?
תודה
האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית חוץ מהמתח?
והבנתי שהמעבד וידאו של Z7 יותר טוב משל הZ11 השאלה היא מה לעשות כי את האמת אין לי צורך ממשי ב11.2
יש למישהו מושג מה עלות המע"מ + מכס על ריסברים? (עלות המשלוח אני יודע שהיא יקרה מאוד בגלל המשקל - אבל יכול להיות שאביא אותו ביד)
מי עומד ראש בראש עם Z11?
תודה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
"ביד"?
יש לך יד חזקה מאד אני מבין...
ה 11 זו משקולת בטון.
ה LX90 הוא ליגה בפני עצמו, ה 11/7 לא ברמה.
יש לך יד חזקה מאד אני מבין...
ה 11 זו משקולת בטון.
ה LX90 הוא ליגה בפני עצמו, ה 11/7 לא ברמה.
orendll כתב:לי יש את הZ7 מגבר ברמה עולמית .חזק מאוד הוא מספיק טוב לא צריך את הZ11 סתם יקר...
למה שלא תלך על הZ7 במחיר נמוך יותר
ובארץ?עם אחריות?
ובארץ?עם אחריות?
לדעתי לא שווה להביא דגם אמריקאי.
כי: שנאי חיצוני ענק, רדיו לא תואם, אני לא בטוח שעיבודי הוידאו תואמים גם ל1080P/24 ואין אחריות.
תמחור:
2500$ קנייה + בערך 120$ דמי משלוח + 34% מיסוי של מגברים = 12K ש"ח. זה עוד לפני שהבאת את השנאי הכבד, שגם הוא מתומחר לפי משקל.
המחיר של Z7 בארץ מחירון בערך 18K, אני בטוח שתוכל לרדת במחיר ברגע הכניסה לחנות ומיקוח קצר.
כאשר אני עומד להוציא 15K, אני כבר לא מנסה לחסוך 2K רק עצם הידיעה שהכל יעבוד ויש לי גב במקרה של תקלה.
כי: שנאי חיצוני ענק, רדיו לא תואם, אני לא בטוח שעיבודי הוידאו תואמים גם ל1080P/24 ואין אחריות.
תמחור:
2500$ קנייה + בערך 120$ דמי משלוח + 34% מיסוי של מגברים = 12K ש"ח. זה עוד לפני שהבאת את השנאי הכבד, שגם הוא מתומחר לפי משקל.
המחיר של Z7 בארץ מחירון בערך 18K, אני בטוח שתוכל לרדת במחיר ברגע הכניסה לחנות ומיקוח קצר.
כאשר אני עומד להוציא 15K, אני כבר לא מנסה לחסוך 2K רק עצם הידיעה שהכל יעבוד ויש לי גב במקרה של תקלה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר