המלצות ל-2 מסכים
שבת שלום לכולם.
מבקש המלצה ל-2 מסכים
1 מסך פלזמה למרחק צפייה 3 מטר גודל רצוי 50" שתחליף את ה-42 הישנה תקציב עד 6K
הבנתי שלא מומלץ FHD מאחר ורוב הצפייה היא SDב הוט חבילה ללא HD אולי בעתיד יהיה...
חיבור למחשב על מנת לשדר סרטים /משחקים /PS2
כל אלו ביחס של 5% אולי והוט 95%
2 מסך LCD 42" לחדר שינה גם פה צפייה בהוט 95% ו-XBOX ו- PS3 אולי 5%
אני מבין שלצפייה ב-SD עדיף מסך HDR ולא FHD
תקציב 4K-6K
אשמח לקבל המלצות מהחברים לגבי שני מסכים שייתנו תמורה הולמת למחירם
מבקש המלצה ל-2 מסכים
הבנתי שלא מומלץ FHD מאחר ורוב הצפייה היא SDב הוט חבילה ללא HD אולי בעתיד יהיה...
תקציב 4K-6K
אשמח לקבל המלצות מהחברים לגבי שני מסכים שייתנו תמורה הולמת למחירם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
MIMZAK שבת שלום .MIMZAK כתב:שבת שלום לכולם.
מבקש המלצה ל-2 מסכים
תקציב 4K-6K
אשמח לקבל המלצות מהחברים לגבי שני מסכים שייתנו תמורה הולמת למחירם...
המלצתי לגבי המסך לסלון היא .
מסך פלזמה גודל 50 .
סמסונג דגם b-450 .
פנסוניק דגם c-10 .
LG דגם pq-300 . יש כניסות סקרט למתיחה חכמה . מומלץ למי שיש ממיר רגיל .
בקשר למסך לחדר המלצתי היא מסל סוני דגם s-5500 גדול 37-40 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על התגובה.
אני מבין שאכן פלזמה עדיפה לסלון מה הקטע עם ה-50HZ או ללכת על מסך עם 100HZ רק ששם יש מן הכפלת תמונה ולפי מה שקראתי זה לא הכי נעים..... תקנו אם אני טועה
האמת שהייתי במחסני חשמל ועל הLG PQ300R דרשו שם 6000 שקל בטח חשבו שאני תייר או משהו בעוד שברשת היא מתומחרת סביב ה-5300 פלוס מינוס
ראיתי שם מסך של LG 47" LCD שהוא FHD במחיר של 5900 שקל דגם עם משהו PG50 והתמונה די הייתה בסדר
הקטע הוא שבמרחק צפייה שלי האם אני אבחין בין HDR ל-FHD ??
מה לגבי מסך LCD לחדר השינה יש המלצה לדגם מסויים עם עדיפות לצפייה ב-SD שמותח את התמונה טוב
והאיכות סבירה ??
לילה טוב
אני מבין שאכן פלזמה עדיפה לסלון מה הקטע עם ה-50HZ או ללכת על מסך עם 100HZ רק ששם יש מן הכפלת תמונה ולפי מה שקראתי זה לא הכי נעים..... תקנו אם אני טועה
האמת שהייתי במחסני חשמל ועל הLG PQ300R דרשו שם 6000 שקל בטח חשבו שאני תייר או משהו בעוד שברשת היא מתומחרת סביב ה-5300 פלוס מינוס
ראיתי שם מסך של LG 47" LCD שהוא FHD במחיר של 5900 שקל דגם עם משהו PG50 והתמונה די הייתה בסדר
הקטע הוא שבמרחק צפייה שלי האם אני אבחין בין HDR ל-FHD ??
מה לגבי מסך LCD לחדר השינה יש המלצה לדגם מסויים עם עדיפות לצפייה ב-SD שמותח את התמונה טוב
והאיכות סבירה ??
לילה טוב
Re: 5300
זהו מסך LCD FHD בגודל 47" אכן הייתה לו נוכחות על הקיר היה שידור של סרט התמונה הייתה די חביבה אך בפלזמה PQ3000R שהייתה מתחת הצבעים היו יותר אמיתיים בעינייjukin כתב:זה בערך המחיר של הPQ300,גם ברשתות,בכל מקום שתהיה רציני לקניה אמורים לרדת איתך לאיזור הזה.
לי יש LCD - LH50YR של LG,ולטעמי רואים בו SD מצוין,בטח גם אם תקנה 2 טלויזיות אולי ירדו עוד קצת...
אבל מה הקטע עם כל המסכים שהם 100 HZ האם כדאי לרכוש אותם או ללכת על 50HZ
יש מישהו בעל סמסונג או פנסוניק ,טושיבה שיכול להמליץ על דגם מסויים הרי לא בכל חנות יש את כל המסכים
ואצלנו בצפון בואו נגיד ככה חנות מתמחה אין משהו כזה אלא אם ניסע לחיפה .........ואם נוסעים אז צריך לרכוש אחרת הקנייה במקום חוויה והנאה תהפוך למשהו לא נעים אם אצטרך להגיע לחנות כמה פעמים
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
לי יש את הפלזמה של סמסונג A450 ואני מאוד מרוצה ממנה.
נרכש מחנות לגאסי אודיו בצומת קריית אתא. חבר'ה מאוד נחמדים ואדיבים (תומר ושרגי).
אם אתה גר באיזור הצפון זהו המקום בשבילך להשוואת טלויזיות וקבלת עזרה רבה בנושא.
בהצלחה.
נרכש מחנות לגאסי אודיו בצומת קריית אתא. חבר'ה מאוד נחמדים ואדיבים (תומר ושרגי).
אם אתה גר באיזור הצפון זהו המקום בשבילך להשוואת טלויזיות וקבלת עזרה רבה בנושא.
בהצלחה.
פלזמה הבחירה הטבעית
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי MIMZAK,
קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG ,קשובה ללקוחותיה גם ברשת.
במידה ולא תחליף ממיר ואכן רוב השידורים בהם תצפה יהיו ב SD אזי כדאי לרכוש פלזמהLG 50" 50PQ300 עם חיבור USB לצפייה בתמונות ומוזיקה. מכיוון שהנחת היסוד היא כי את המכשיר לרכוש לשנים הקרובות וסביר להניח שתשדרג את הממיר בקרוב אז ממולץ לשקול פלזמה ברזולוציית FHD LG 50PS60 הכוללת חיבור USB לצפייה בסרטי DIVX. כך תוכל להפיק את המירב מקונסולת PS3 וממיר HD.
במידה ועולות שאלות נוספות נודה לך אם תוכל ליצור עימנו קשר בכתובת דואר [email protected] או בטוויטר hy_electronics@
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG ,קשובה ללקוחותיה גם ברשת.
במידה ולא תחליף ממיר ואכן רוב השידורים בהם תצפה יהיו ב SD אזי כדאי לרכוש פלזמהLG 50" 50PQ300 עם חיבור USB לצפייה בתמונות ומוזיקה. מכיוון שהנחת היסוד היא כי את המכשיר לרכוש לשנים הקרובות וסביר להניח שתשדרג את הממיר בקרוב אז ממולץ לשקול פלזמה ברזולוציית FHD LG 50PS60 הכוללת חיבור USB לצפייה בסרטי DIVX. כך תוכל להפיק את המירב מקונסולת PS3 וממיר HD.
במידה ועולות שאלות נוספות נודה לך אם תוכל ליצור עימנו קשר בכתובת דואר [email protected] או בטוויטר hy_electronics@
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י