אהלן חברים,
קודם כל קצת בקשר למה שיש לי בסלון.
יש לי reciver של yamahaa דגם rx-v496 (ישן יחסית) אליה מחוברים רמקולים של boss (השחורים הקטנים) שלחו לי שאני לא זוכר את הדגם במדוייק יש לי DVD של pioneer dv400v ממיר של HOT (לצערי).
עד אתמול הייתה לנו טלויזיה רגילה מחוברת.
אתמול בשעה טובה ברק אחד מוצלח הצליח להשבית לנו את הטלויזיה ולהכריע את אבא שלי שכבר חודשים היה לו בראשדגם שהוא רוצה לקנות.
אכן קנינו philips 8404.
בנוסף אבא שלי הזמין ממיר hot HD (שוב לצערי :\ ).
עכשיו יש לנו מספר שאלות,
הרסיבר שלנו הוא ישן יחסית ומן הסתם אין לו כניסות HDMI, מצד שני אין לנו כרגע תקציב מכובר לרסיבר.
השאלה שלי היא אם ניתן לחבר את הממיר ואת ה DVD ישירות לטלויזיה ב HDMI ובכל זאת את הסאונד להוציא דרך הרסיבר? ואם כן איך זה יהיה.
אם לא האם בכל זאת שווה לקנות רסיבר HDMI כי אם כן יש לנו תקציב מוגבל של גג 2000 שקל,
מה שאבא שלי שם לב אליו זה
denon avr-1509 או avr-1709
מה אתם אומרים? אנחנו לא רוצים שכשנראה מהממיר או מה DVD הסאונד לא יבוא מהרמקולים שמחוברים לרסיבר כי אחרת סתם חבל על כל ההשקעה שעשינו בזמנו
בשעה טובה נקנתה טלויזיה חדשה philips 8404 שאלה בקשר לרסיבר
אאודיו דיגיטאלי, ומה בקשר לוידאו?
ראשית כל,
זה שאוציא את האאודיו בעזרת כבל אופטי זה יותר טוב גם ל HD וגם לשידורי SD?
ודבר שני הבנתי שלשידורי \SD עדיף לחבר את הטלויזיה עם חיבור RCA זה נכון?
הבנתי שאפשר לחבר עם HDMI ועם RCA בו זמנית וככה אראה טוב גם בשידורי |H וגם בשידורים רגילים
זה נכון או שאוכל להסתפק ב HDMI?
ודבר אחרון ב DVD שלי אין יציאה אופטית אבל יש יציאה שכתוב עליה DIGITAL AUDIO מזה אומר? יש כבל שמתחבר לשם ובצד השני מתחבר ל RECIVER בכניסה האופטית שלו?
והאיכות היא אותה איכות?
זה שאוציא את האאודיו בעזרת כבל אופטי זה יותר טוב גם ל HD וגם לשידורי SD?
ודבר שני הבנתי שלשידורי \SD עדיף לחבר את הטלויזיה עם חיבור RCA זה נכון?
הבנתי שאפשר לחבר עם HDMI ועם RCA בו זמנית וככה אראה טוב גם בשידורי |H וגם בשידורים רגילים
זה נכון או שאוכל להסתפק ב HDMI?
ודבר אחרון ב DVD שלי אין יציאה אופטית אבל יש יציאה שכתוב עליה DIGITAL AUDIO מזה אומר? יש כבל שמתחבר לשם ובצד השני מתחבר ל RECIVER בכניסה האופטית שלו?
והאיכות היא אותה איכות?
1. כבל אופטי אמור לספק את צרכיך גם בHD (שממילא אתה תקבל רק 5.1) וגן בSD (שתקבל רק סטראו).
RCA זה חיבור הכי נחות שקיים. שכח ממנו.
חיבור HDMI הוא האולטמטיבי וכולל בתוכו גם אודיו וגם וידאו.
2. רוב הסיכויים שיש לך יציאת SPDIF קואקסלית. רצוי לצרף תצלום של היציאה או לפחות דגם הDVD.
בכל רסיבר מהעשור האחרון ללא יוצא מן הכלל, יש כניסה קואקסלית.
RCA זה חיבור הכי נחות שקיים. שכח ממנו.
חיבור HDMI הוא האולטמטיבי וכולל בתוכו גם אודיו וגם וידאו.
2. רוב הסיכויים שיש לך יציאת SPDIF קואקסלית. רצוי לצרף תצלום של היציאה או לפחות דגם הDVD.
בכל רסיבר מהעשור האחרון ללא יוצא מן הכלל, יש כניסה קואקסלית.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר