שאלות לגבי ה C200 ורשת אלחוטית
שבת שלום לכולם ,
1. האם אני חייב לקנות את אותו התקן רק מחברת ph כי ראיתי גם ב ebay אותו דבר , האם זה יעבוד ?
2. דבר שני יש אפשרות לגלוש לאתרים דרך המכשיר ? כגון you tube וכל מיני אתרים שונים ?
3. מה לגבי העתקות בן כוננים ,
אודה לעזרתכם .
1. האם אני חייב לקנות את אותו התקן רק מחברת ph כי ראיתי גם ב ebay אותו דבר , האם זה יעבוד ?
2. דבר שני יש אפשרות לגלוש לאתרים דרך המכשיר ? כגון you tube וכל מיני אתרים שונים ?
3. מה לגבי העתקות בן כוננים ,
אודה לעזרתכם .
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
1. כבר בשרשור הקודם עניתי לך שאתה לא חייב לרכוש דרכם (אם אתה רוצה להיות רגוע, שלח להם מייל ותשאל מה מתאים).
2. דרך ה"גלובוס" בתפריט הראשי ניתן להיכנס לכל מיני אתרים ברשת (לא הכי מומלץ ודי איטי, YOUTUBE שינו את תנאי הרשיון ובקרוב לא יהיה ניתן להיכנס לאתר דרך סטרימרים, עד להודעה חדשה).
3. אם חיברת כונן חיצוני, סמן תיקיה או קובץ מסוים, וע"י כפתור FILE MODE בשלט, ניתן לבצע פעולות (העתקה, העברה וכו') לכונן הפנימי או ההיפך.
2. דרך ה"גלובוס" בתפריט הראשי ניתן להיכנס לכל מיני אתרים ברשת (לא הכי מומלץ ודי איטי, YOUTUBE שינו את תנאי הרשיון ובקרוב לא יהיה ניתן להיכנס לאתר דרך סטרימרים, עד להודעה חדשה).
3. אם חיברת כונן חיצוני, סמן תיקיה או קובץ מסוים, וע"י כפתור FILE MODE בשלט, ניתן לבצע פעולות (העתקה, העברה וכו') לכונן הפנימי או ההיפך.
- Irus
- חבר מביא חבר

קבל ציטוט של התשובה שפופקורן שלחו לי למייל:
[left]Hi,
You may be able to get it through your local computer store. Only Mini PCI
wireless N card can be enable the C-200 wireless connectivity.
Thanks.
Regards,
The Popcorn Hour Sales Team
[/left]
לגבי גלישה לאתרים, אני לא חושב שניתן. גם אם כן ע"י תוסף כלשהו, זה אמור להיות איטי ומסורבל.
לגבי ההעתקה, כל מי שמתקין על המכשיר את ה-NMT APPS הדיסק שלו יהיה בפורמט EXT3 (לינוקס), אך עדיין ניתן לבצע ההעתקות של תיקיות וקבצים, כפי שרשמתי לך.
בנוסף, אם אתה מוציא את הדיסק מהמכשיר ורוצה לחבר אותו ל-PC ע"י "בית" מתאים, אני יודע שגם קיימת אפשרות, וניתן לזהות את הדיסק ב-PC ע"י התקנת תוכנה מסויימת במחשב (אין לי ניסיון עם הנושא).
[left]Hi,
You may be able to get it through your local computer store. Only Mini PCI
wireless N card can be enable the C-200 wireless connectivity.
Thanks.
Regards,
The Popcorn Hour Sales Team
[/left]
לגבי גלישה לאתרים, אני לא חושב שניתן. גם אם כן ע"י תוסף כלשהו, זה אמור להיות איטי ומסורבל.
לגבי ההעתקה, כל מי שמתקין על המכשיר את ה-NMT APPS הדיסק שלו יהיה בפורמט EXT3 (לינוקס), אך עדיין ניתן לבצע ההעתקות של תיקיות וקבצים, כפי שרשמתי לך.
בנוסף, אם אתה מוציא את הדיסק מהמכשיר ורוצה לחבר אותו ל-PC ע"י "בית" מתאים, אני יודע שגם קיימת אפשרות, וניתן לזהות את הדיסק ב-PC ע"י התקנת תוכנה מסויימת במחשב (אין לי ניסיון עם הנושא).
- Irus
- חבר מביא חבר

אני עובד בבית עם חיבור קווי, כך שאני לא יכול להצביע על מוצר ספציפי.
הכי חשוב שתקנה כרטיס מתאים, ולגבי האנטנות, אמור להיות מצוין לאיזה כרטיס הן מתאימות. בקישורים ששלחתי לך המוצרים תואמים. בכל אופן, עניין את עניין האנטנות גם ניתן לפתור בארץ, במידה ואתה מסתבך (מקסימום תזמין בדולר, ואם יהיו בעיות תחליף בארץ...).
הכי חשוב שתקנה כרטיס מתאים, ולגבי האנטנות, אמור להיות מצוין לאיזה כרטיס הן מתאימות. בקישורים ששלחתי לך המוצרים תואמים. בכל אופן, עניין את עניין האנטנות גם ניתן לפתור בארץ, במידה ואתה מסתבך (מקסימום תזמין בדולר, ואם יהיו בעיות תחליף בארץ...).
הי IRUSbig27 כתב:Irus , תודה רבה
לפי מה שהבנתי ממך אתה כבר שאלת אותם לא ?
לגבי האתרים מה לגבי ynet ואתרים דומים זה יהיה איטי לדעתך ? האם יש לך ניסיון ?
לגבי העתקה שכחתי לציין כי אין לי מערכת ext3
התייחסותך ....
ברשותי C-200 מעודכן לגרסת PUBLIC האחרונה.
טרם חיברתי את הSTREAMER לרשת ו\או למחשב שלי.
ניסיתי להשתמש בFILEMODE לשם העתקה מכון USB לאחד מהSTAT הפנימיים שלי אך אין אפשרות של העתקה והדבקה.
האופי' היחידות שהיו לי זה:
add to list
clear list
delete list
האם אין אפשרות להעתיק מהמדיה החיצונית לפנימית?
תודה מראש...
- Irus
- חבר מביא חבר

בוודאי שניתן לבצע העתקה, העברה, ומחיקה!
(כל עוד הכונן הפנימי פורמט על ידי המכשיר, במידה ולא, בקושחה הבאה זה יהיה אפשרי)
הפעולות שתיארת נכונות, אתה פשוט מוסיף לרשימה (ADD TO LIST) את כל הקבצים שברצונך להעתיק/להעביר בתיקייה מסוימת, לאחר מכן תחזור אחורה ותיכנס לכונן השני (או לתיקייה אחרת), תלחץ מחדש על FILE MODE, ויפתחו בפניך אפשרויות רבות.
(כל עוד הכונן הפנימי פורמט על ידי המכשיר, במידה ולא, בקושחה הבאה זה יהיה אפשרי)
הפעולות שתיארת נכונות, אתה פשוט מוסיף לרשימה (ADD TO LIST) את כל הקבצים שברצונך להעתיק/להעביר בתיקייה מסוימת, לאחר מכן תחזור אחורה ותיכנס לכונן השני (או לתיקייה אחרת), תלחץ מחדש על FILE MODE, ויפתחו בפניך אפשרויות רבות.