התחדשתי ב samsung 55b7000
הי.
ההחלטה היתה קשה, אבל נפלה.
התחדשתי ב samsung 55b7000 .
ההתלבטות כמו הרבה חבר'ה מפה היתה בין הסוני 52w5500 והסמסונג לעיל.
אצלי רואים בעיקר SD במשך היום. מלבד זאת , רואים גם לעיתים סרטים דרך פופקורן a110 וגם ps3.
הכף בהתחלה נטתה לכיוון הסוני כי:
1. יש לה חיבורי סקרט (ולי אין ממיר HD ולא היתה כוונה לרכוש חבילות HD כרגע ולהתחייב ל 3 שנים)
2. המתיחה החכמה בשידורי 4:3
3. סוני... יש לי הסטוריה עם המותג.
בסופו של דבר, לאחר התלבטויות רבות, ההחלטה נפלה על הסמסונג.
הגעתי למסקנה, שאת אפקט המתיחה שהיה חשוב לי, קל להבחין כאשר מסתכלים בקיר מלא טלויזיות, אבל בסלון הפרטי, שאין מקורות השוואה - פשוט מתרגלים לתמונה וזה לא כל כך נורא.
שידורי ה SD נראו ממש טוב בסמסונג.
55 זה בכל זאת יותר גדול.
(כהערת אגב - בדיעבד, אפשר גם ללכת על 60 בקלות).
החלפתי את הממירים בבית ל HD. הוט אפשרו לי החלפה של 1 ללא תשלום ונוסף ב 15 ש"ח לחודש (ללא התחיבות) - מתאים לי כרגע,
כי אני נמצא בתוכנית של 199 ש"ח (+מדד) לכל החיים (כולל 4 חבילות)
הסמסונג כמובן מחוברת לממיר ב HDMI.
לסיכום:
התמונה ב SD ממש ממש מצויינת. כמובן שיש ערוצים יותר טובים ופחות טובים, אבל אנחנו פה מרוצים מאוד,
הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שהטלויזיה מסוגלת להוציא (ובמיוחד מה שרואים בחנויות, עם כבילה ומרכזיות בעיתיות).
התמונה ב HD כמובן נהדרת.
התכנות של ה harmony שלי היה קל.
בתוכנה של לוג'יטק יש גם את ה ממיר HD של תומסון dci7721 אשר זוהה כ 7720, וכמובן גם את סמסונג והפופקורן.
אצרף בהמשך כמה תמונות במיוחד ב SD בכדי שתוכלו להתרשם .
מחר מתחילים בשלב העברת חיווטי רשת לסלון . . .
ותודה לפורום ובמיוחד לאלו שהתלבטו יחד איתי, ולאלו שעדיין מתלבטים - בהצלחה בבחירה.
ההחלטה היתה קשה, אבל נפלה.
התחדשתי ב samsung 55b7000 .
ההתלבטות כמו הרבה חבר'ה מפה היתה בין הסוני 52w5500 והסמסונג לעיל.
אצלי רואים בעיקר SD במשך היום. מלבד זאת , רואים גם לעיתים סרטים דרך פופקורן a110 וגם ps3.
הכף בהתחלה נטתה לכיוון הסוני כי:
1. יש לה חיבורי סקרט (ולי אין ממיר HD ולא היתה כוונה לרכוש חבילות HD כרגע ולהתחייב ל 3 שנים)
2. המתיחה החכמה בשידורי 4:3
3. סוני... יש לי הסטוריה עם המותג.
בסופו של דבר, לאחר התלבטויות רבות, ההחלטה נפלה על הסמסונג.
הגעתי למסקנה, שאת אפקט המתיחה שהיה חשוב לי, קל להבחין כאשר מסתכלים בקיר מלא טלויזיות, אבל בסלון הפרטי, שאין מקורות השוואה - פשוט מתרגלים לתמונה וזה לא כל כך נורא.
שידורי ה SD נראו ממש טוב בסמסונג.
55 זה בכל זאת יותר גדול.
(כהערת אגב - בדיעבד, אפשר גם ללכת על 60 בקלות).
החלפתי את הממירים בבית ל HD. הוט אפשרו לי החלפה של 1 ללא תשלום ונוסף ב 15 ש"ח לחודש (ללא התחיבות) - מתאים לי כרגע,
כי אני נמצא בתוכנית של 199 ש"ח (+מדד) לכל החיים (כולל 4 חבילות)
הסמסונג כמובן מחוברת לממיר ב HDMI.
לסיכום:
התמונה ב SD ממש ממש מצויינת. כמובן שיש ערוצים יותר טובים ופחות טובים, אבל אנחנו פה מרוצים מאוד,
הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שהטלויזיה מסוגלת להוציא (ובמיוחד מה שרואים בחנויות, עם כבילה ומרכזיות בעיתיות).
התמונה ב HD כמובן נהדרת.
התכנות של ה harmony שלי היה קל.
בתוכנה של לוג'יטק יש גם את ה ממיר HD של תומסון dci7721 אשר זוהה כ 7720, וכמובן גם את סמסונג והפופקורן.
אצרף בהמשך כמה תמונות במיוחד ב SD בכדי שתוכלו להתרשם .
מחר מתחילים בשלב העברת חיווטי רשת לסלון . . .
ותודה לפורום ובמיוחד לאלו שהתלבטו יחד איתי, ולאלו שעדיין מתלבטים - בהצלחה בבחירה.
-
- האח הגדול
-
- מרד התרנגולות
-
- רובוטריקים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תתחדש ידידי!
רק אנחם אותך ואומר שמה שיש לך בסמסונג עדיף כמה מונים על מתיחה חכמה - במתיחה חכמה באמצע יש מעט מתיחה ובצדדים היא מוגזמת מה שנותן אפקט יפה כשהקריין יושב באמצע אבל מה אם יש דיון בין שני אנשים? או אם יש תמונת נוף? הכל מתעוות לגמרי.
סמסונג עושה דבר חכם - מצב ווייד בה יש מעט זום ומעט מתיחה - ככה אתה מאבד מעט מאוד פרטים לא חשובים למעלה ולמטה (התרגום וסמל התחנה נראים במלואם) והמתיחה מינימלית ככה שהכל נראה בפרופורציה נכונה.
מה גם שמתאפשר לך לשלוט על הרמה של הזום, רמת המתיחה ולמקם את התמונה איך שאתה רוצה.
רק אנחם אותך ואומר שמה שיש לך בסמסונג עדיף כמה מונים על מתיחה חכמה - במתיחה חכמה באמצע יש מעט מתיחה ובצדדים היא מוגזמת מה שנותן אפקט יפה כשהקריין יושב באמצע אבל מה אם יש דיון בין שני אנשים? או אם יש תמונת נוף? הכל מתעוות לגמרי.
סמסונג עושה דבר חכם - מצב ווייד בה יש מעט זום ומעט מתיחה - ככה אתה מאבד מעט מאוד פרטים לא חשובים למעלה ולמטה (התרגום וסמל התחנה נראים במלואם) והמתיחה מינימלית ככה שהכל נראה בפרופורציה נכונה.
מה גם שמתאפשר לך לשלוט על הרמה של הזום, רמת המתיחה ולמקם את התמונה איך שאתה רוצה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
באם אינני טועה ראיתי שגם אתה באותה התלבטות.9000es כתב:תתחדש ותהנה ממנה כל רגע אפשרי ....
אז לאחר כמה ימים של צפיה, אני חושב שאלמנט המתיחה החכמה של הסוני - כבר לא רלוונטית עבורי. מרוצה מהמתיחה והזום של הסמסונג.
והגודל... אך... הגודל... לו רק היית 60....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
mayeastmayeast כתב:עפי מה שאני שומע זה נמכר כמו לחמניות.OFERK כתב:תתחדש
ברוך הבא למשפחה....![]()
אולי נקים תת פורום של ....
LED...
רק מבאס שהמחיר צונח במהירות שכזו. "הפסדתי" כמה מאות שקלים בשלושה ימים. ממש כמו בורסה....
כמה המחיר צנח בכמה ימים . האם המחירים של כל המסכים גם צנחו באותה מידה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
Re: תתחדש !
אני כנראה לא המקרה הסטנדרטי: הסלון בנוי ככה שכמעט כל הקיר הימני זה ויטרינה יציאה למרפסת. יש וילון אבל חצי שקוף. הטלויזיה על הקיר אך מימינה יש ויטרינה מסיבית אשר בעצם חוסמת את האור.המהנדס כתב:בחירה טובה.האם יש השתקפויות מציקות בחדר מואר ?...
אין השתקפויות שמפריעות.
בתאורת ערב - אין בעיה של השתקפויות.
כמובן שאם התמונה שחורה או שהמסך כבוי, תוכל לראות התשקפויות. זה הכל תלוי ברמת המירכוז של העין שלך.. האם היא מסתכלת על התמונה המוצגת או "יותר לעומק" על ההשתקפות. השתקפויות כאלו גם תמצא במסך מט.
בקיצור - לי זה לא מפריע ולא מורגש במיוחד.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני קניתי לא מזמן את 46SV685D של טושיבה
שזה מסך עם השתקפויות כמו של פלזמה.אשתי לא מבינה על מה אני מדבר,מבחינתהmayeast כתב:אני כנראה לא המקרה הסטנדרטי: הסלון בנוי ככה שכמעט כל הקיר הימני זה ויטרינה יציאה למרפסת. יש וילון אבל חצי שקוף. הטלויזיה על הקיר אך מימינה יש ויטרינה מסיבית אשר בעצם חוסמת את האור.המהנדס כתב:בחירה טובה.האם יש השתקפויות מציקות בחדר מואר ?...
אין השתקפויות שמפריעות.
בתאורת ערב - אין בעיה של השתקפויות.
כמובן שאם התמונה שחורה או שהמסך כבוי, תוכל לראות התשקפויות. זה הכל תלוי ברמת המירכוז של העין שלך.. האם היא מסתכלת על התמונה המוצגת או "יותר לעומק" על ההשתקפות. השתקפויות כאלו גם תמצא במסך מט.
בקיצור - לי זה לא מפריע ולא מורגש במיוחד....
הכל אחלה ואני צופה בחושך.