כמה שזה מצחיק ומוזר כשאני יושב בסלון והמכשיר באוזן שמאל
אין קליטה וכשבאוזן ימין יש

גילי,Giliboy כתב:אבי
אני מבקש ממך להירגע עם הדיבור ולשמור על כבודו של ה- iPhone..
...

1. באמת נושא בעייתיoferlaor כתב:יש כיום ל-ANDROID כמה בעיות מטרידות מאוד:
1. בעיות עם פטנטים של אפל ופאלם בעיקר בארה"ב בהקשר ל-MULTI TOUCH
2. יש פרגמנטציה עצומה בגלל עומס המכשירים בתוכנות ובאיזה מכשירים כל תוכנה תומכת.
גוגל חייבים לפתור את הסיפור הזה קודם....

בבדיקה נוספת אני רואה שגוגל כן יכולים לראות עם איזה מכשיר אני מתחבר ל Google Market..Pavelz כתב:2. לא מבין למה גוגל לא פותרת את זה בדרך הקשה. יש לספקי סלולר כלים לבדוק מה הוא המכשיר אותו מחזיק הלקוח, למה גוגל לא יכולים לקבל את המידע הזה מהספקים לפני שהלקוח נכנס ל Market?oferlaor כתב:יש כיום ל-ANDROID כמה בעיות מטרידות מאוד:
1. בעיות עם פטנטים של אפל ופאלם בעיקר בארה"ב בהקשר ל-MULTI TOUCH
2. יש פרגמנטציה עצומה בגלל עומס המכשירים בתוכנות ובאיזה מכשירים כל תוכנה תומכת.
גוגל חייבים לפתור את הסיפור הזה קודם....
נראה לי שגוגל פשוט מחפשת פתרון אחר עוקף ספקים....

הציעו לי את התוכנית הזו ב 50 ש"ח פחות מהמחיר שרשום שם + 5% הנחה נוספים.jpost כתב:מרטין, זו התוכנית שאני שוקל לקחת בפלאפון:
http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7
לא יודע אם זה מתאים לך וכמה אתה משלם היום, אבל עבורי זה ממש משתלם....

כשאתה אומר לאורנג יש בעיות קליטה בתוך מבנים... בדקת מספר מכשירים כדי לתת לזה תוקף?jpost כתב:אני מנוי אורנג, ואני חייב לציין שלאורנג יש בעיות קליטה בתוך מבנים. התדר של הדור השלישי של אורנג הוא 2100 והוא פשוט לא עובר קירות.
בפלאפון הדור השלישי עובד גם בתדר של 850 והוא כן עובר קירות. לאחרונה אני רואה שבכל מקום כגון בתים, בניני משרדים, חניונים מעליות וכד' שבהם לי אין קליטה של דור שלישי, לחברים עם פלאפון GSM הקליטה של הדור השלישי מלאה.
באורנג, בשונה מסלקום אין דור 2.75, שהינו סביר לגלישה, ולכן הנפילה היא לדור 2.5 שהינו אטי ברמה שאינה מאפשרת אפילו גלישה.
בנוסף לבעיות של חוסר יכולת שימוש ב Data במבנים (שבהם אני לרוב מעוניין לגלוש, לא בזמן נהיגה...) יש גם בעיה בקבלת שיחות כאשר אין דור שלישי.
באורנג ה Data גובר על ה Voice. זאת אומרת שאם המכשיר נפל לדור 2.5 ומספיק שהוא שולח Packet בודד, זה ימנע משיחה נכנסת להתקבל, והמחייג יעבור מיד לתא הקולי. זה קורה דיי הרבה אם המכשיר מוגדר לסנכרן את הדואר בצורה שוטפת ב Push. לא ברור לי למה הם בחרו בהחלטה הזו שה Data חשוב יותר, אבל הם לא מוכנים לשנות זאת.
בעקבות כל זה, אני לא יכול ממש להמליץ על הרשת הזו....