לדעתי המיספור טעות מרה ולא שיווקית.
בוא נגיד שאם היו משבצים בין ל20 ל30 או ל60 ל70 היו יוצרים איזה שהיא סקרנות
לכל אלו שאין להם את החבילה, וכל אלה שייש להם אם לא יתקינו במועדפים
הערוצים יבלעו ויאבדו ענין למי שלא היה חשוף אלייהם
במתכונת הקודמת.
kalinium,
פתרון מעולה אך לא בר ביצוע כרגע.
בשביל דבר כזה צריך שכל ממיר ב- yes יתמוך בפענוח H.264 וכרגע יש רק שניים שעושים את זה והצופה הממוצע עדיין לא ממהר לקחת אותם - ממיר HD וממיר MaxHD. ביום שבו כל הממירים ב- yes יתמכו בפענוח H.264 בהחלט אפשר יהיה לשים את הכל בערוץ אחד שלמעשה יהיה HD ובעלי ממיר שאינו HD יראו פשוט ב- SD. במצב היום חייבים לפצל את הערוצים לשני אפיקים לוגיים שונים. מעבר לכך רק 3 ערוצי HD משודרים במקביל באופן מוחלט - 2 ערוצי הסדרות ו- eurosport HD כך שרק הם יכולים להחליף לחלוטין את ערוצי ה- SD.
זורו44,
לא נראה לי שההחלטה הזו נועדה להיות שיווקית, אלא אסטרטגית. מי שבאמת רוצה לראות את הערוצים - להיחשף אליהם - הפורטל באפיק 17 עדיין חי וקיים (הוא גם נמצא באפיק נוח לחשיפה).
מעניין שלשטות הזו יש להם זמן ושתיקון הבאגים ביס מקס HD נדחה עד שלאיזה בכיר ביס ימאס שהממיר שלו נתקע כל פעם שהוא מנסה לדלג אחורה בצפיה של שידור חי בזמן שמתנהלות הקלטות ברקע (*)
ובלי קשר לבאגים ביס מקס HD, המספור החדש הוא באמת שטות. למי שמקיש מספרי ערוצים זה ממש לא משנה לא לכאן ולא לשם ומי שאוהב לגלוש במדריך ה EPG דווקא הרבה יותר נוח כשכל ערוצי ה HD מרוכזים בצמוד לערוץ 1. מי שכמוני יש לו שלט לומד חכם שבו הוא יכול לתכנן את הערוצים המועדפים בכלל יחטוף קריזה.
(*) בזמנו על כל שטות של שינוי תצורת במחשב שהריץ NT או Windows 2000 היה צריך לבצע איתחול מחדש. האגדה מספרת שלבלמר באופן אישי נמאס שכל פעם שהוא משנה DNS או מהירות כרטיס רשת או על כל עדכון פצפון ב Windows Update הוא צריך לאתחל מחדש את המחשב והוא הורה לצוות התכנתים של מערכות ההפעלה לפתור את הבעיה הזו לאלתר. כך נפתרה תוך שנה אחת בעיה שהציקה לקהילה שלמה במשך קרוב לעשור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני דווקא חושב שיותר פשוט לתפוס את המספרים החדשים בגלל שהם אותם ערוצים רק מתחילים ב- 5 במקום ב- 0.
בכל מקרה, רוב התוכניות שאני רואה מוקלטות ע"י ה- MaxHD כך שזו יותר בעיה שלו מאשר שלי. האם הוא יצליח להתמודד עם זה או שאצטרך להזמין להקלטה את כל הסדרות מחדש ?