זקוק לעזרה:לא מצליח להפעיל ישומי רשת ב-HDX1000
ברשותי HDX1000 מעודכן בגרסה האחרונה, ללא דיסק קשיח פנימי, מחשב עם מערכת הפעלה windows 7 ותוכנת my ihome מותקנת על המחשב עם ספריות מדיה מוגדרות
המחשב מחובר לראוטר בחיבור קווי.
ה-HDX מחובר לראוטר בחיבור קווי ומזהה את שמות המשתמשים שבמחשב שלי,אבל לא מצליח להגיע לספריות שהגדרתי ב-my ihome או להתחבר לישומי האינטרנט הקיימים ב-NMT.
המודם ראוטר שלי הוא של בזק SIMENS SL2-141.
קודם לכן ה -HDX זיהה את my ihome אבל כשניסיתי לפתוח תיקייה משותפת קיבלתי הודעה שגוייה No Content Found למרות שהספרייה המוגדרת מלאה קבצי וידאו.
עכשיו המילה my ihome בכלל לא מופיעה על המסך של ה-HDX אבל שמות המשתמשים במחשב שלי כן מופיעים.
האם יש משהו נוסף שצריך להגדיר ב-HDX, בראוטר או במחשב?
תודה רבה על העזרה.
המחשב מחובר לראוטר בחיבור קווי.
ה-HDX מחובר לראוטר בחיבור קווי ומזהה את שמות המשתמשים שבמחשב שלי,אבל לא מצליח להגיע לספריות שהגדרתי ב-my ihome או להתחבר לישומי האינטרנט הקיימים ב-NMT.
המודם ראוטר שלי הוא של בזק SIMENS SL2-141.
קודם לכן ה -HDX זיהה את my ihome אבל כשניסיתי לפתוח תיקייה משותפת קיבלתי הודעה שגוייה No Content Found למרות שהספרייה המוגדרת מלאה קבצי וידאו.
עכשיו המילה my ihome בכלל לא מופיעה על המסך של ה-HDX אבל שמות המשתמשים במחשב שלי כן מופיעים.
האם יש משהו נוסף שצריך להגדיר ב-HDX, בראוטר או במחשב?
תודה רבה על העזרה.
עידכון,
התקנתי דיסק פנימי ועליו את ה-nmt app (שאמור לכלול myihome פנימי)המעודכן ביותר.
אני יכול לנגן מהסטרימר קבצים שנמצאים בספריות של המדיה פלייר במחשב שלי אבל לא קבצי HD.
כיונתי את הסרימר ל-manual ip כמו שכתוב במדריך, וב -ip config הגדרתי את שתי כתובות ה-ip לכתובת הראוטר של בזק.
עדיין אין זכר ל-myihome ואי אפשר להתחבר לאינטרנט למרות שהסטרימר מזוהה ע"י הראוטר.
מה עוד אפשר לעשות ואיך אפשר לדעת בדיוק מהם המספרים הנכונים שיש למלא ב-ip config?
תודה
התקנתי דיסק פנימי ועליו את ה-nmt app (שאמור לכלול myihome פנימי)המעודכן ביותר.
אני יכול לנגן מהסטרימר קבצים שנמצאים בספריות של המדיה פלייר במחשב שלי אבל לא קבצי HD.
כיונתי את הסרימר ל-manual ip כמו שכתוב במדריך, וב -ip config הגדרתי את שתי כתובות ה-ip לכתובת הראוטר של בזק.
עדיין אין זכר ל-myihome ואי אפשר להתחבר לאינטרנט למרות שהסטרימר מזוהה ע"י הראוטר.
מה עוד אפשר לעשות ואיך אפשר לדעת בדיוק מהם המספרים הנכונים שיש למלא ב-ip config?
תודה
לא ניסיתי, זה לא יאפס את כל העדכונים וההגדרות של המכשיר?
מסתבר ש-my ihome לא עובד עם windows 7 באופן רציף, התקנתי אותו על ויסטה ועכשיו הסרימר מזהה אותו ומנגן קבצי HD מהמחשב שלי.
כעת נותרתי רק עם בעיית הסאונד מהאינטרנט.
תודה על הניסיון לעזור.
מסתבר ש-my ihome לא עובד עם windows 7 באופן רציף, התקנתי אותו על ויסטה ועכשיו הסרימר מזהה אותו ומנגן קבצי HD מהמחשב שלי.
כעת נותרתי רק עם בעיית הסאונד מהאינטרנט.
תודה על הניסיון לעזור.