סדרות הרכש שתראו בחורף הקרוב בyes ו-hot

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אז איזו סדרה נראה החורף? ב־yes מבטיחים עלייה של עונה או סדרה חדשה מדי שבוע מינואר ועד אפריל, ועונות חדשות ל"האנטומיה של גריי", "על טבעי" ו"מגרש ביתי", בין היתר. ב־HOT יהיו אלה העונה השמינית של "24", העונה השישית והאחרונה של "אבודים", וגם "ילדי האנרכיה", "אחת שיודעת" ועוד.

ב־yes יעלו "Glee" מרשת פוקס ו "האנג" של HBO. את הראשונה מוביל וויל שוסטר (מת'יו מוריסון), מורה לספרדית בתיכון שמחליט להחזיר את הזוהר לקבוצת המעודדות. בארה"ב הסדרה נהפכה ללהיט מיידי, ואף על פי שתוכננה להתייבש קצת על המדפים, השבוע שודר שם הפרק ה־13 בעונה הראשונה. הבאז העצום זירז את הגעתה גם לכאן, וכיוון ש"Glee" יצאה לפגרת החגים, עם שובה נדביק את הפער מארה"ב. גם "האנג" קשורה לתיכון: ריי דקר (תומס ג'יין) הוא מאמן בייסבול בתיכון, שבעקבות עזיבתם של אשתו ג'סיקה (אן הייש) ושני ילדיו, הופך לנער ליווי לנשות העיר האמידות.

בנוסף yes רכשה את הסדרות:"Tara", " "The Good Wife", "Modern Family" ....

בגזרת הסדרות החדשות שיעלו ב־HOT אפשר למצוא את "פרינג'" (Fringe) של רשת פוקס, ובמרכזה סוכנת ה־FBI אוליביה דונהם (האנה טורב) וחבריה המדענים, החוקרים פשעים שמעורבות בהם תופעות בלתי מוסברות. בין יוצרי הסדרה ג'יי ג'יי אברמס, יוצר "אבודים". סדרה נוספת היא הקומדיה "Community" של NBC, שבמרכזה ג'ף ווינגר (ג'ואל מקהייל), עו"ד המחויב לשוב ללימודים ולהוכיח את קבלת התואר.

מאת: כלכליסט

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

Hung ו-FRINGE מומלצות במיוחד.

תודה (Y)

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

אני ממליץ גם על Modern Family.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

Fringe מאוד מומלצת. תחשבו על ה X-Files רק בלי הקטעים המעצבנים שבהם משכנעים אתכם שהאמת נמצאת מעבר לפינה וכלום לא קורה בסופו של דבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

הגיע הזמן לחתוך רקמות

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”