רציתי לשתף אתכם במסכת העינויים שניופאן מעבירה אותי במשך שלושת השבועות האחרונים.
לפני כ - 5 שנים, קניתי רסיבר של קנווד, לפני כמה חודשים נוצרה איזושהיא בעיה והמכשיר כבה לאחר חצי שעה של פעילות.
לפני יותר משלושה שבועות מסרתי את המכשיר לתיקון. במעמד המסירה אמרו לי שיחזרו אליי תוך 7-10 ימים עם הצעת מחיר.
אחרי 10 ימים התקשרתי לשאול מה קורה? אף אחד לא חזר אלי. אמרו לי שיבדקו ויחזרו אלי.
אף אחד לא חזר אלי... יומיים אחרי התקשרתי והתעקשתי להישאר על הקו עד שאדבר עם אחראי במעבדה, אחרי חצי שעה, העבירו אותי למנהלת שאמרה שהבעיה היא בספק כוח, נתנה לי הצעת מחיר, אישרתי במקום את התיקון והיא אמרה שאוכל לאסוף את המכשיר עוד יומיים מהמקום בו מסרתי אותו. אחרי שלושה ימים הגעתי למקום. נמסר לי שהמכשיר עדיין לא תוקן.
היום בערב התקשרתי לשאול מדוע לא הגיע עדיין הרסיבר, והנציגה אמרה לי שהזיזו את התיאום ליום שני, כי ביום חמישי אין נהגים באיזור שלי, (בלי להודיע או לתאם!! אם הייתי יודע הייתי מגיע לבד לאסוף אותו כי היה חשוב לי לקבל אותו לסופ"ש) בכל מקרה ביקשתי לעשות מאמץ לבדוק אם אפשר לשלוח לי אותו ביום שישי, הנציגה העבירה אותי לאחראית (אחרי חצי שעה של ויכוחים) שאמרה לי שאם אני רוצה היא תשלח מישהו לאשדוד שיפתח לי את המעבדה ואני אגיע לשם לאסוף אותו (אני גר בכפר סבא אגב). לא הסכמתי לבזבז שעה נסיעה לכל כיוון, הנציגה לא הסכימה לשלוח לי נהג מחר, וכרגע אני הולך להעביר סופ"ש שלישי בלי רסיבר , שומע סרטים מהרמקולים של הטלויזיה.... כרגע אמורים לחזור אלי שבוע הבא שוב לתאם משלוח...
אין לי בעיה עם תקלה קטנה בשירות פה או שם, אבל יש לי הרגשה שמשהו לא טוב קורה שם בניופאן. ניופאן נתנו לי שירות גרוע בכל צורה אפשרית:
- לא לחזור ללקוח כשמתחייבים לחזור אליו
- לתאם משלוח ולא להגיע,
- להזיז את המשלוח ליום אחר בלי להודיע
- לא להודות שזיהוי התקלה לא היה נכון ולהוריד את המחיר בהתאם
בקיצור, משהו פה לא מריח טוב ...
כל מכשירי החשמל שאני קונה הם מיבואן רשמי בדיוק מהסיבה שאני רוצה לקבל שירות טוב. לצערי, הזלזול בשירות הגיע גם לניופאן.