אפסקל אודיו ווידאו בעזרת הרסיבר
לא מצאתי מקום אחר לשאול ולכן מקווה שזה המקום המתאים.
יש לי PS3 שדרכו אני מפעיל סרטי DVD רגילים שהורדתי באיכות DVDRIP, הוא מחובר לרסיבר אונקיו 607 בHDMI והרסיבר מתחבר לטלויזיה סמסונג 40 A450 גם בHDMI.
כאשר אני מגדיר וידאו בPS3 יש זיהוי של 1080P למרות שהטלויזיה תומכת רק ב720P, ככה גם היה לפני שהרסיבר חובר.
מבחינת האודיו הוא מזהה לי את כל הפורמטים שקיימים בPS3 לא סלים.
עכשיו הבנתי שהרסיבר שלי עושה אפסקל לאודיו ולוידאו למקסימום שהוא יכול להוציא.
אז לפי מה שאני מבין כל סרט רגיל שאני מפעיל בPS3 משודר לטלויזיה בעזרת הרסיבר ב1080P ואודיו DTS?
יש לי PS3 שדרכו אני מפעיל סרטי DVD רגילים שהורדתי באיכות DVDRIP, הוא מחובר לרסיבר אונקיו 607 בHDMI והרסיבר מתחבר לטלויזיה סמסונג 40 A450 גם בHDMI.
כאשר אני מגדיר וידאו בPS3 יש זיהוי של 1080P למרות שהטלויזיה תומכת רק ב720P, ככה גם היה לפני שהרסיבר חובר.
מבחינת האודיו הוא מזהה לי את כל הפורמטים שקיימים בPS3 לא סלים.
עכשיו הבנתי שהרסיבר שלי עושה אפסקל לאודיו ולוידאו למקסימום שהוא יכול להוציא.
אז לפי מה שאני מבין כל סרט רגיל שאני מפעיל בPS3 משודר לטלויזיה בעזרת הרסיבר ב1080P ואודיו DTS?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי זה מסך HD Ready בלבד, כלומר בעל תצוגה פיזית של 1366x768 פיקסלים. אתה צריך להפריד בין יכולת הקליטה של המסך שמגיעה עד ל 1080i ליכולת התצוגה שלו שתמיד תהיה מוגבלת למספר הפיקסלים שיש בפאנל ה LCD
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אוקיי תודה על הפירוט, יש לי שאלה אחרת בקשר לסרטים :
אם אני מפעיל סרט 720P והוא לא מראה לי ברסיבר שהDTS דולק, אבל כאשר אני מפעיל סרט DVDRIP הDTS דולק.
איזה פורמט סרט עדיף לראות מבחינת חווית קולנוע ביתי טובה יותר?
אם אני מפעיל סרט 720P והוא לא מראה לי ברסיבר שהDTS דולק, אבל כאשר אני מפעיל סרט DVDRIP הDTS דולק.
איזה פורמט סרט עדיף לראות מבחינת חווית קולנוע ביתי טובה יותר?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה שואל מה יותר טוב DTS או Dolby Digital?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מהשרוול אני יכול למצוא שתי סיבות אפשריות:
1. אתה לא מאפשר העברת DTS עבור סרטים אלו (בעיה מאוד נפוצה אצל מי שלא יודע כיצד לבצע passthrough נכון מהמחשב לרסיבר)
2. לסרטים האלו אין בכלל פסקול DTS
אבל לגופו של עניין: הסוגיה של מה טוב יותר נטחנה פה כבר הרבה פעמים באתר. יש קבוצה די גדולה (אולי אפילו הרוב) שטוענים שפס קול DTS תמיד טוב יותר מפסקול Dolby Digital. אני לא נמנה עם הקבוצה הזו היות וההבדלים, אם בכלל קיימים, נובעים לדעתי ממיומנות טכנאי הקול ומהמקור שבו השתמשו ואינם תלויים בשיטת קידוד פס הקול.
אהה...ואני גם לא היחיד שחושב כך: http://www.hometheater.co.il/p5.article ... 7%95%D7%A2
1. אתה לא מאפשר העברת DTS עבור סרטים אלו (בעיה מאוד נפוצה אצל מי שלא יודע כיצד לבצע passthrough נכון מהמחשב לרסיבר)
2. לסרטים האלו אין בכלל פסקול DTS
אבל לגופו של עניין: הסוגיה של מה טוב יותר נטחנה פה כבר הרבה פעמים באתר. יש קבוצה די גדולה (אולי אפילו הרוב) שטוענים שפס קול DTS תמיד טוב יותר מפסקול Dolby Digital. אני לא נמנה עם הקבוצה הזו היות וההבדלים, אם בכלל קיימים, נובעים לדעתי ממיומנות טכנאי הקול ומהמקור שבו השתמשו ואינם תלויים בשיטת קידוד פס הקול.
אהה...ואני גם לא היחיד שחושב כך: http://www.hometheater.co.il/p5.article ... 7%95%D7%A2
אני מאמין ש2 הוא הנכון.
הנקודה שבסרטים שכן תומכים אני יכול להחליט איך לשמוע אותם.
כאשר הסרט הוא לא DTS אני בוחר באופציה DIRECT ברסיבר,
האם אני עושה נכון?
דרך אגב לפי דעתי חשוב לציין :
לסרטים שהם 720P או 1080P אני מזרים לPS3 מהמחשב ומפעיל אותם ככה, הסרטים נצפים חלק.
לכל שאר הסרטים שהם עד 1.4G אני מעתיק אותם לPS3 ומפעיל אותם דרך הדיסק קשיח של הPS3 ללא עזרת המחשב, רוב הסרטים הם DVDRIP
חוץ מכמה שהם BDRIP BRRIP ועם אודיו AC3.
כאשר אני שומע בDTS אני בוחר ב DTS NEO:6
יש דרך לשמוע ב5.1 גם אם הסרט לא תומך בכך? למרות שזה דבר נדיר.
הנקודה שבסרטים שכן תומכים אני יכול להחליט איך לשמוע אותם.
כאשר הסרט הוא לא DTS אני בוחר באופציה DIRECT ברסיבר,
האם אני עושה נכון?
דרך אגב לפי דעתי חשוב לציין :
לסרטים שהם 720P או 1080P אני מזרים לPS3 מהמחשב ומפעיל אותם ככה, הסרטים נצפים חלק.
לכל שאר הסרטים שהם עד 1.4G אני מעתיק אותם לPS3 ומפעיל אותם דרך הדיסק קשיח של הPS3 ללא עזרת המחשב, רוב הסרטים הם DVDRIP
חוץ מכמה שהם BDRIP BRRIP ועם אודיו AC3.
כאשר אני שומע בDTS אני בוחר ב DTS NEO:6
יש דרך לשמוע ב5.1 גם אם הסרט לא תומך בכך? למרות שזה דבר נדיר.