ניקוי מסך LCD
איך אתם ממליצים?
יש לי איזה נוזל ניקוי מיוחד ל LCD, אבל אני לא יודע עם איזה בד לנקות אותו... הכי טוב זה הבד שבא בד"כ עם משקפיים. הבעיה היא שהוא קטנטן ביחס לטלויזיה...
מה עושים? טישו (למשל "קלינקס") נראה לכם סביר, או שזה גם לא "בריא" לטלויזיה..
יש לי איזה נוזל ניקוי מיוחד ל LCD, אבל אני לא יודע עם איזה בד לנקות אותו... הכי טוב זה הבד שבא בד"כ עם משקפיים. הבעיה היא שהוא קטנטן ביחס לטלויזיה...
מה עושים? טישו (למשל "קלינקס") נראה לכם סביר, או שזה גם לא "בריא" לטלויזיה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מומלץ התזה מאוד קטנה של מים מזוקקים (ניתן לרכוש את זה) על גבי מטלית מיקרופייבר. מטלית הפלא של סנו מומלצת וזה מה שאני משתמש למסכים אצלי.
הכי בטוח אדי הפה
כמו שמנקים משקפיים, אדי פה (רק אם צחצחתם בבוקר, כדי שהמסך לא יסבול...) ואחרייהם מטלית משקפיים. הבעייה היא שבמסכים גדולים כבר נגמר האוויר מהריאות.אבל זה מנקה מצויין!
יש מגבונים מיוחדים שמגיעים עם הנוזל "מובנה" בתוכם והם הכי נוחים לדעתי.
בכל מקרה אסור להשתמש בחומרי ניקוי שלא מיועדים ספציפית למסכים זה יכול להרוס אותו, כמו כן צריך להשתמש במגבון ללא סיבים חלק. ובניגוד לפי מה שנאמר פה, לפי מדריך שהיה בYNET אין להשתמש בבד של ניקוי המשקפיים הוא מכיל אבק ששורט את המסך.
הנה כמה מוצרים נחמדים:
http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-ComuterCleaning
בכל מקרה אסור להשתמש בחומרי ניקוי שלא מיועדים ספציפית למסכים זה יכול להרוס אותו, כמו כן צריך להשתמש במגבון ללא סיבים חלק. ובניגוד לפי מה שנאמר פה, לפי מדריך שהיה בYNET אין להשתמש בבד של ניקוי המשקפיים הוא מכיל אבק ששורט את המסך.
הנה כמה מוצרים נחמדים:
http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-ComuterCleaning
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
TZAHI10,
בהחלט רצוי להשתמש במיקרופייבר (מטלית כמו של משקפיים), היא בהחלט לא כוללת "אבק". בכל מקרה, הבעיה היא גודל, פשוט צריך מטלית מיקרופייבר גדולה יותר מאשר של משקפיים.
בהחלט רצוי להשתמש במיקרופייבר (מטלית כמו של משקפיים), היא בהחלט לא כוללת "אבק". בכל מקרה, הבעיה היא גודל, פשוט צריך מטלית מיקרופייבר גדולה יותר מאשר של משקפיים.
עפר הרשה לי לנסח את תשובתי בצורה מדויקת יותר: היא לא מכילה אבק, אבל אם היא לא נמצאת במקום בטוח האבק נדבק אליה בקלות ואז כשמנגבים איתה זה גורם לשריטות. אני מכיר מישהו שהצליח ככה לשרוט לעצמו את המשקפיים ככה