VOD בממיר של YES MAXHD איך הם עושים את זה??
רציתי לדעת אם מישהו יודע איך YES הצליחו לעשות VOD בממירים שלהם,
לפי מה שאני יודע הבעיה הגדולה של יס, היא רוחב פס השידור, הם די מוגבלים בכמות הערוצים אותה הם יכולים לשדר דרך הלווין, ברגע שמוסיפים למשוואה שידורי VOD, כלומר שידורים פרטיים לכל מנוי דרך הלווין, גודל רוחב פס השידור אמור לזנק...
אני חשבתי שהם אולי משדרים את התכנים לכולם כל הזמן לממירים, והממירים מקליטים ומאחסנים את התוכן (פעולה שקורת כל הזמן ברקע). ובעצם כל התכנים הזמינים יושבים כל הזמן על הממיר. וברגע הזמנה התוכן משודר מהממיר ולא מהלווין. (כמובן שכל החיוב וההזמנות מסונכרנות על קו הטלפון). התאוריה הזו עדיין בעייתית ולא מסתדרת לי... הייתי שמח אם מישהו יודע איך YES מבצעים את זה
לפי מה שאני יודע הבעיה הגדולה של יס, היא רוחב פס השידור, הם די מוגבלים בכמות הערוצים אותה הם יכולים לשדר דרך הלווין, ברגע שמוסיפים למשוואה שידורי VOD, כלומר שידורים פרטיים לכל מנוי דרך הלווין, גודל רוחב פס השידור אמור לזנק...
אני חשבתי שהם אולי משדרים את התכנים לכולם כל הזמן לממירים, והממירים מקליטים ומאחסנים את התוכן (פעולה שקורת כל הזמן ברקע). ובעצם כל התכנים הזמינים יושבים כל הזמן על הממיר. וברגע הזמנה התוכן משודר מהממיר ולא מהלווין. (כמובן שכל החיוב וההזמנות מסונכרנות על קו הטלפון). התאוריה הזו עדיין בעייתית ולא מסתדרת לי... הייתי שמח אם מישהו יודע איך YES מבצעים את זה
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
השידור נעשה דרך האינטרנט, לא דרך הלווין.
אתה צריך לחבר את הממיר לרשת הביתית.
אתה צריך לחבר את הממיר לרשת הביתית.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

כנראה, אבל צריך לחכות ולראות איך זה יעבוד.
מנכ"ל HOT דיווח לאחרונה שהניסוי של yes נכשל, אם זה מבוסס או לא, אני לא יודע,
אבל מנכ"ל yes שהיה שם לא הכחיש
מנכ"ל HOT דיווח לאחרונה שהניסוי של yes נכשל, אם זה מבוסס או לא, אני לא יודע,
אבל מנכ"ל yes שהיה שם לא הכחיש
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני עדיין מקווה וזה מאד חסר לי