bf bad company 1 - סינגל פלייר
היי..
קראתי בשרשור על BC2 שכדאי לקנות BC1 בגלל המחיר, בדקתי ובאמת אפשר לקנות חדש GOLD EDITION ב100 שקל (תלוי בשערי פאיפאל)
אני לא מחפש מולטי פלייר ורוב הסיכויים שאני לא אגע בו בכלל (יש לי MW2) ואני רוצה לקנות אותו אך ורק לסינגל פלייר.
איך ? אפשר לעשות OFFLINE CO OP?
אני כמובן מדבר על גרסת הPS3.
(המחיר הוא 27.39 דולר קנדי מVGP כולל משלוח)
קראתי בשרשור על BC2 שכדאי לקנות BC1 בגלל המחיר, בדקתי ובאמת אפשר לקנות חדש GOLD EDITION ב100 שקל (תלוי בשערי פאיפאל)
אני לא מחפש מולטי פלייר ורוב הסיכויים שאני לא אגע בו בכלל (יש לי MW2) ואני רוצה לקנות אותו אך ורק לסינגל פלייר.
איך ? אפשר לעשות OFFLINE CO OP?
אני כמובן מדבר על גרסת הPS3.
(המחיר הוא 27.39 דולר קנדי מVGP כולל משלוח)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
הוא ממש כיף. כאילו הוא כמו COD4 בתוספת כמה נשקים.אוריאל כתב:אגב , לא יודע מה ההתלהבות מהמולטי של MW2 , המולטי בBFBC2 טוב ממנו בכל אספקט ובהרבה רמות...
אבל אני מתכוון שאני לא אשחק במולטי של BC1 בגלל ששלMW2 יותר טוב (אני משער) וגם יש בו הרבה יותר שחקנים
בדיוק , הוא בדיוק כמו הקודםZeppeliN כתב:הוא ממש כיף. כאילו הוא כמו COD4 בתוספת כמה נשקים.אוריאל כתב:אגב , לא יודע מה ההתלהבות מהמולטי של MW2 , המולטי בBFBC2 טוב ממנו בכל אספקט ובהרבה רמות...
אבל אני מתכוון שאני לא אשחק במולטי של BC1 בגלל ששלMW2 יותר טוב (אני משער) וגם יש בו הרבה יותר שחקנים...
והקודם לא טוב?אוריאל כתב:בדיוק , הוא בדיוק כמו הקודםZeppeliN כתב:הוא ממש כיף. כאילו הוא כמו COD4 בתוספת כמה נשקים.אוריאל כתב:אגב , לא יודע מה ההתלהבות מהמולטי של MW2 , המולטי בBFBC2 טוב ממנו בכל אספקט ובהרבה רמות...
אבל אני מתכוון שאני לא אשחק במולטי של BC1 בגלל ששלMW2 יותר טוב (אני משער) וגם יש בו הרבה יותר שחקנים......