הגיוני פיליפס 8404 ב 5750?
וואלה. תודה על העזרה, לא יצא לי להתעסק עם האתרים הללו, בטח לא בסדר גודל כזה של מחירים.
תגידו, ברגע שמציעים לי שנתיים אחריות של היבואן, בכלל משנה מאיפה אני קונה את זה?
ואם אפשר שאלה אחרונה, האם הדרך הטובה ביותר להשיג את המחיר היותר זול היא להיכנס למכירות פומביות, להציע מחיר זול ולקוות שיחזרו אלי נציגים?
תודה רבה.
ואם אפשר שאלה אחרונה, האם הדרך הטובה ביותר להשיג את המחיר היותר זול היא להיכנס למכירות פומביות, להציע מחיר זול ולקוות שיחזרו אלי נציגים?
תודה רבה.
אתה יכול לעשות זאת בכדי לקבל מושג לגבי המחיר.luckyloo כתב:וואלה. תודה על העזרה, לא יצא לי להתעסק עם האתרים הללו, בטח לא בסדר גודל כזה של מחירים.
תודה רבה....
יש חנויות שמוכרות עוד יותר בזול, כמו אבי סופר. הטלויזיה הזו נמכרה לפני שבועיים ב 6350 כולל הובלה והתקנה..
בקשר לאחריות - אם היא מקורית של אלקטרה, אז בעקרון זה לא משנה מהיכן אתה קונה (כל עוד אתה סומך עליהם שיתנו לך מוצר חדש).
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה בטוח? 6350 שקל עבור הפיליפס 8404? אצל איזה סניף של אבי סופר, עכשיו אני הולך לקנותmayeast כתב:אתה יכול לעשות זאת בכדי לקבל מושג לגבי המחיר.luckyloo כתב:וואלה. תודה על העזרה, לא יצא לי להתעסק עם האתרים הללו, בטח לא בסדר גודל כזה של מחירים.
תודה רבה....
יש חנויות שמוכרות עוד יותר בזול, כמו אבי סופר. הטלויזיה הזו נמכרה לפני שבועיים ב 6350 כולל הובלה והתקנה..
בקשר לאחריות - אם היא מקורית של אלקטרה, אז בעקרון זה לא משנה מהיכן אתה קונה (כל עוד אתה סומך עליהם שיתנו לך מוצר חדש)....
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אחי, אם תגלגל קצת אחורנית תראה שאני לא הבאתי לינק לאף מכשיר. אני בסה"כ התבלבלתי והייתי בטוח הדיון הוא על ה 47 שאני מחפש.mp3lll כתב:אתה זה ששלחת קישור ל 42
42 LCD FULL HD תוצרת PHILIPS דגם 42PFL8404H...
אחלה סופ"ש