Red Dead Redemption - נראה מדהים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הרבה מהמשחק הזה הוא RIPOFF מהמשחק Call of Juarez 2 לפי מה שראיתי מהסירטון. בנוסף הקריין מציין שזה המשחק מבוסס עולם פתוח הראשון של החברה, ובתור מכור ל GTA שפותח ע"י אותה החברה ושגם הוא משחק עולם פתוח קשה לי להבין את ההצהרה הזו (שימו לב בערך משנייה 24 בסירטון).
למרות שכל הטריילר הוא קומי, שים לב שוב להצהרה עצמה : זה המשחק עולם פתוח הראשון בסביבת המערב הפרוע (rural environment) שלהם.Huber כתב:הרבה מהמשחק הזה הוא RIPOFF מהמשחק Call of Juarez 2 לפי מה שראיתי מהסירטון. בנוסף הקריין מציין שזה המשחק מבוסס עולם פתוח הראשון של החברה, ובתור מכור ל GTA שפותח ע"י אותה החברה ושגם הוא משחק עולם פתוח קשה לי להבין את ההצהרה הזו (שימו לב בערך משנייה 24 בסירטון)....
ונראה לי שדי קשה לקרוא לו ripfoff, כי בסופו של דבר רוקסטאר כבר הוציאו בעבר את Red dead Revolver (שגם היה במערב הפרוע, אבל לא היה משחק עולם פתוח - ככה שההצהרה שלהם בטריילר עדיין נכונה)
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איזה עתיקאוריאל כתב:מזכיר לי משחק שהיה פעם (ממש פעם) בשם קולורדו . .. אהבתי ממש...
אבל היתה לי בעיה בדיסקט
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
איזו צמרמורת עברה לי בגב - Metal mutantmrunderhill כתב:איזה עתיקאוריאל כתב:מזכיר לי משחק שהיה פעם (ממש פעם) בשם קולורדו . .. אהבתי ממש...אני גם זוכר..מאותה חברה שעשתה את Metal Mutant
אבל היתה לי בעיה בדיסקט...
הימים ימי בי"ס העליזים והשפעת הרובוטריקים עדיין חזקה (אגב עד היום...) ואז קיבלתי את המשחק הזה ואפשר להחליף צורה ועוד לרובוט דינוזאור וטנק - מה אפשר לבקש עוד ...
רגע של נוסטלגיה
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2010/01/12/sourc ... n-trouble/
המשחק בצרות. לדיברי Rockstar San Diego, המשחק שנמצא בפיתוח כ 4 שנים עלה עד היום 40 מיליון דולר בעלויות פיתוח (והקופה ממשיכה לספור), ז"א רק בשביל לכסות עלויות ולפני שהחברה תראה דולר רווח המשחק צריך יהיה למכור לפחות 5 מיליון עותקים. החברה לא שמה לעצמה למטר להרוויח מהמשחק אלא רק להוכיח שהסטודיו ב San Diego יכול להוציא תחת ידיו משחק AAA.
המשחק בצרות. לדיברי Rockstar San Diego, המשחק שנמצא בפיתוח כ 4 שנים עלה עד היום 40 מיליון דולר בעלויות פיתוח (והקופה ממשיכה לספור), ז"א רק בשביל לכסות עלויות ולפני שהחברה תראה דולר רווח המשחק צריך יהיה למכור לפחות 5 מיליון עותקים. החברה לא שמה לעצמה למטר להרוויח מהמשחק אלא רק להוכיח שהסטודיו ב San Diego יכול להוציא תחת ידיו משחק AAA.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

Huber ראית את התגובה הבאה בכתבה -
I have a couple of buds that work there, and the real story is the developers want to do what's best for the game, the management want what's the most profitable.
Specifically, the devs are sick and tired of having to gimp the PS3 version just to make it work on Xbox (all Xbox, even the HDD-less ones). Their time is better spent writing great code, not exploring workarounds for silly limitations.
ויכוחים בין המפתחים להנהלה זו לא תופעה כל כך נדירה אבל הדרישה להגביל את המשחק כדי שיעבוד על XBOX היא הבעיה.
אין ספק שהמשחקים הבלעדיים ל PS3 היו יותר מרשימים וכנראה שזו אחת מהסיבות.
ברור לי שעדיף לחברת משחקים לשחרר משחק לשתי הקונסולות אבל למה לא למצוא פתרונות יותר יצירתיים ולא לפגוע בבעלי ה PS3 (שכזכור הם אלה שבאמת משלמים עבור המשחק ... )
I have a couple of buds that work there, and the real story is the developers want to do what's best for the game, the management want what's the most profitable.
Specifically, the devs are sick and tired of having to gimp the PS3 version just to make it work on Xbox (all Xbox, even the HDD-less ones). Their time is better spent writing great code, not exploring workarounds for silly limitations.
ויכוחים בין המפתחים להנהלה זו לא תופעה כל כך נדירה אבל הדרישה להגביל את המשחק כדי שיעבוד על XBOX היא הבעיה.
ברור לי שעדיף לחברת משחקים לשחרר משחק לשתי הקונסולות אבל למה לא למצוא פתרונות יותר יצירתיים ולא לפגוע בבעלי ה PS3 (שכזכור הם אלה שבאמת משלמים עבור המשחק ... )
- Huber
- חבר במועדון HT

idanb - רוקסטאר כבר הוכיחו שאפשר לכתוב משחקים טובים שישוחררו לשני הקונסולות בו זמנית, ע"ע GTA האחרון מבית מדרשם שזכה לממוצע הציונים הכי גבוה בקונסולות עד היום!
http://www.metacritic.com/games/platfor ... theftauto4
http://www.metacritic.com/games/bests/2008.shtml
אז נכון - היו שם לא מעט פשרות בגרפיקה, אבל בסופו של היום זה היה משחק ממכר. גרפיקה היא לא השיקול המרכזי בהנאה ממשחק זה או אחר וזה כבר הוכח מספיק פעמים. ז"א שההנהלה צודקת והמפתחים היו צריכים לשחרר את המשחק לשני הקונסולות על מנת למקסם את פוטנציאל המכירות (ואת זה אני אומר בתור בעל PS3 שבהחלט בצורה אגואיסטית רוצה שיצאו משחקים רק ל PS3 על מנת למקסם את האיכות שלהם - אבל מודע לעובדה שלרב זה לא מעשי).
http://www.metacritic.com/games/platfor ... theftauto4
http://www.metacritic.com/games/bests/2008.shtml
אז נכון - היו שם לא מעט פשרות בגרפיקה, אבל בסופו של היום זה היה משחק ממכר. גרפיקה היא לא השיקול המרכזי בהנאה ממשחק זה או אחר וזה כבר הוכח מספיק פעמים. ז"א שההנהלה צודקת והמפתחים היו צריכים לשחרר את המשחק לשני הקונסולות על מנת למקסם את פוטנציאל המכירות (ואת זה אני אומר בתור בעל PS3 שבהחלט בצורה אגואיסטית רוצה שיצאו משחקים רק ל PS3 על מנת למקסם את האיכות שלהם - אבל מודע לעובדה שלרב זה לא מעשי).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם הטוקבק הזה אמיתי, ולא שקר של איזה PS3 פאנבוי, אז אפשר לקוות לפחות שיש חלוקת ידע בין האולפן הזה ובין האולפן של רוקסטאר שעובד על Agent - משחק PS3 אקסקלוסיבי שעליו הם עובדים לאחרונה.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

אכן זה רק טוקבק ויש להתייחס אליו בהתאם - זאת לא הודעה רשמית של האולפן (לא שיש סיכוי שמישהו יצא עם הכרזה שכזאת )
אני יותר התכוונתי לזה שיש הבדל ביכולות החומרה לטובת הPS3 ועדיין לא ראיתי משחקים משותפים שגרמו לי להתעלף בזמן משחק ב PS3
ׁ(בהחלט יכול להיות שמיצוי היכולות ב XBOX קרוב לשיא לעומת שימוש חלקי בלבד ב PS3 - לראייה בסוף חייו יצאו ל PS2 משחקים מדהימים ברמת החכולת יחסית למשחקים מוקדמים יותר )
אני יותר התכוונתי לזה שיש הבדל ביכולות החומרה לטובת הPS3 ועדיין לא ראיתי משחקים משותפים שגרמו לי להתעלף בזמן משחק ב PS3
ׁ(בהחלט יכול להיות שמיצוי היכולות ב XBOX קרוב לשיא לעומת שימוש חלקי בלבד ב PS3 - לראייה בסוף חייו יצאו ל PS2 משחקים מדהימים ברמת החכולת יחסית למשחקים מוקדמים יותר )
אין מה לדאוג כאן: במקרה של רוקסטאר לפחות, זה כבר ידוע שהם לא מגבילים משחק בקונסולה אחת רק כדי שהוא יראה זהה לקונסולה אחרת: את GTA4 למשל על הX360 הם לא הגבילו ברזולוציה ובגרפיקה, למרות שעל הPS3 הם לא הצליחו להגיע לאותה הרזולוציה ואותה הגרפיקה.idanb כתב: ויכוחים בין המפתחים להנהלה זו לא תופעה כל כך נדירה אבל הדרישה להגביל את המשחק כדי שיעבוד על XBOX היא הבעיה.
ברור לי שעדיף לחברת משחקים לשחרר משחק לשתי הקונסולות אבל למה לא למצוא פתרונות יותר יצירתיים ולא לפגוע בבעלי ה PS3 (שכזכור הם אלה שבאמת משלמים עבור המשחק ... )...
הבעיה היחידה היא שבמקרים האלו הצרכנים עם הקונסולה שעליה המשחק רץ פחות טוב מתלוננים על זה שהם מקבלים גרסה נחותה יותר ולא משנה כמה טוב המשחק בפועל - הרי זה קרה שוב ממש עכשיו עם ביונטה.
- Huber
- חבר במועדון HT

למי שמתעניין, הנה התגובה הרישמית של Rockstar :
http://www.joystiq.com/2010/01/21/rocks ... cusations/
http://www.joystiq.com/2010/01/21/rocks ... cusations/
- idanb
- חבר פעיל מאוד

חוץ מלהיות נורא אמריקאי (Politically Correct) הוא בעצם לא אומר כלוםHuber כתב:למי שמתעניין, הנה התגובה הרישמית של Rockstar :
http://www.joystiq.com/2010/01/21/rocks ... cusations/...
- Huber
- חבר במועדון HT

לפחות הוא מאשר שהמשחק יצא ללא דחיות, גם משהו 
- idanb
- חבר פעיל מאוד

יצא עוד קטע של hands on באתר Gamespot.
הוא נראה כל כך יפה וזורם - Rockstar יודעים לעשות משחקים...
בהתחשב בעובדה שלא שיחקתי GTA על ה PS3 אני כבר מחכה למשחק - ואכן Grand theft horses הוא השם הכי מדויק למשחק
הוא נראה כל כך יפה וזורם - Rockstar יודעים לעשות משחקים...
בהתחשב בעובדה שלא שיחקתי GTA על ה PS3 אני כבר מחכה למשחק - ואכן Grand theft horses הוא השם הכי מדויק למשחק