יש לרמקולים זוג מסילות שאפשר להרכיב בתחתיתם. אל המסילות האלו אפשר (צריך?) לחבר את אחד מהברגים הכי משונים שראיתי: ראש שטוח, הברגה ואש שפיץ ארוך וחד, כשעל ההברגה מרכיבים אום.
לפי השרטוט בחוברת ההוראות (דבר סתום וקשה להבנה כזה מזמן לא ראיתי) מחברים אותם עם השפיץ למעלה. יש בזה היגיון מסויים: כשהראש השטוח למטה, הרמקולים יהיו יציבים יחסית. אבל השפיץ הזה נשאר חשוף למעלה וזה חוד די רציני, אם מישהו נופל עליו זה יגמר באישפוז.
לפי תמונה באתר של Jamo, נראה שמרכיבים את הברגים הפוך, הם הראש השטוח למעלה והחוד למטה. אז אי אפשר להיפגע מהשפיץ, אבל כל רמקול קדמי ישב על ארבעה חודים דקים - מה הרעיון?
אפשר כמובן להרכיב בלי הברגים האלו, אבל אז בכל פעם שאשטוף את הרצפה (פעמיים בשנה, אם צריך ואם לא
אז איך מרכיבים אותם?
נ.ב. ואם אני כבר בשוונג, מה עם הסנטר והאחוריים? לפי השרטוטים, צריך לחבר להם משחו בצורת חצי עיגול. הדבר היחיד שיש באריזה שאפילו דומה אלו מדבקות גומי/פלסטיק, אבל לא ברור לי איפה מדביקים אותן - בכלל צריך על האחוריים שכנראה יותקנו על הקיר? איך בכלל מחברים אותם לקיר?
נ.ב. 2 קשה איתי... נראה לי שמצאתי:

אבל מפחיד אותי מה שהשפיץ הזה יעשה לרצפה, הרמקולים לא ממש קלים. ומה אלו ה- איך לקרוא לזה - פקקים החרוטיים פלסטיק קשיח? בהתחלה חשבתי שהחודים נועדו לשבת עליהם, אבל הם בכלל לא מתאימים.
שובו של נ.ב. בסדר, אני חושב שהבנתי מה עושים עם הקדמיים: מרכיבים עם השפיץ למטה ושמים אותו על קונוס הפלסטיק. אחרי קצת התאמה זה יציב. נראה שאת האחוריים תולים על בורג אחד וזהו. באמת?