קניית POPCORN A-110 בארץ
הבנתי שהמחיר בארץ זול יחסית 1300 ש"ח אבל קשה למצוא אותו.
איך הוא מבחינת סטרימר והאם יש הבדל משמעותי מול הC200?
יש איתו בעיות בעברית כמו שקראתי? הוא בין הסטרימרים המובילים?
יהיה שיפור גדול בלראות תסרטים לעומת הזרמה דרך הPS3?
אפשרי להכניס דיסק קשיח בגודל 3.5? מה גודל הדיסק הקשיח המקסימלי שהוא יכול לקרוא?
מה עם הסטרימר הזה? משתלם?
http://www.hdstore.co.il/mzrimdih-playo ... n=playonhd
איך הוא מבחינת סטרימר והאם יש הבדל משמעותי מול הC200?
יש איתו בעיות בעברית כמו שקראתי? הוא בין הסטרימרים המובילים?
יהיה שיפור גדול בלראות תסרטים לעומת הזרמה דרך הPS3?
אפשרי להכניס דיסק קשיח בגודל 3.5? מה גודל הדיסק הקשיח המקסימלי שהוא יכול לקרוא?
מה עם הסטרימר הזה? משתלם?
http://www.hdstore.co.il/mzrimdih-playo ... n=playonhd
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ה-C200 מדור חדש יותר ויודע לקרוא ולהציג קבצי בלו-ריי כולל תפריטים בצורה מלאה.
הוא תומך בעברית ואין שום בעיה עם כתוביות.
יש לו מקום לכונן 3.5" והוא תומך עד טרה וחצי (אני לא יודע לגבי 2 טרה).
הוא מכשיר מצויין ממשפחת ה-NMT, ניתן להתקין עליו תוספות (כמו ג'וקבוקס פנימי), ומזרים תוכן מעולה. בכלל, ה-A110 נחשב לאחד הסטרימרים הטובים ביותר ועד היום הוא קיבל את הציונים הגבוהים ביותר במבחנים רבים (יש לו יחס עלות-תועלת מצוין).
הוא מכשיר מצויין ממשפחת ה-NMT, ניתן להתקין עליו תוספות (כמו ג'וקבוקס פנימי), ומזרים תוכן מעולה. בכלל, ה-A110 נחשב לאחד הסטרימרים הטובים ביותר ועד היום הוא קיבל את הציונים הגבוהים ביותר במבחנים רבים (יש לו יחס עלות-תועלת מצוין).
אצלי הוא (c-200) תומך ב 2 טרהIrus כתב:ה-C200 מדור חדש יותר ויודע לקרוא ולהציג קבצי בלו-ריי כולל תפריטים בצורה מלאה.
....
אם יש מישהו שהזרים פעם לPS3 דרך PMS ועבר להזרים דרך סטרימר כלשהו אשמח לקרוא את תגובתו על ההבדלים, השינוי, ואם עדיף להשקיע כסף.
באמת שאני לא מבין למה להשקיע כסף נוסף כאשר אני יכול להפעיל כל סרט 720P שאני רוצה בצורה חלקה? גם ככה הרסיבר עושה אפסקל לוידאו ולאודיו.
באמת שאני לא מבין למה להשקיע כסף נוסף כאשר אני יכול להפעיל כל סרט 720P שאני רוצה בצורה חלקה? גם ככה הרסיבר עושה אפסקל לוידאו ולאודיו.
- Irus
- חבר מביא חבר

קודם כל, אני יודע שיש בעיות עם תמיכה של ה-PS3 בכתוביות, אני לא יודע אם זה תוקן - אם זה רלוונטי, זה גם שיקול.
יש לי חבר שלאחר ניסיון עם תכנים רבים ב-HD על גבי ה-PS3 (גם בהזרמה), החליט לקנות סטרימר והוא טוען שהאיכות טובה יותר בצורה משמעותית.
לי אישית אין ניסיון ואני לא יודע אם אמור להיות הבדל.
יש לי חבר שלאחר ניסיון עם תכנים רבים ב-HD על גבי ה-PS3 (גם בהזרמה), החליט לקנות סטרימר והוא טוען שהאיכות טובה יותר בצורה משמעותית.
לי אישית אין ניסיון ואני לא יודע אם אמור להיות הבדל.
טובה יותר מבחינת מה? אודיו ווידאו? יכול להיות, אבל אני כרגע יותר נהנה לשמוע מה הולך אצלי בחדר מאשר באולם קולנוע ביתי 
בעיה עם הכתוביות בPS3?
או שאני משדר סרט באיכות רגילה DVDRIP עם כתוביות מובנות או שאני מעתיק תקובץ MKV לתיקייה מסויימת במחשב שלי ולאותה תיקייה מעתיק תכתוביות, חשוב שיהיו באותו שם ואז הכל עובד מצויין!
יש לו רסיבר עם הפורמטים החדשים שעושה אפסקל?
יש לי אונקיו 607 גם המתקין וגם בחנות ארמגדון שממנה רכשתי, הסבירו לי שלא משנה מה אני שם זה עולה אפסקל למקסימלי גם באודיו וגם בוידאו.
החלטתי להוריד רק 720P כי קודם כל ההבדל הוא קטנטן דבר שני גם ככה הרסיבר עושה אפסקל והטלויזיה מזהה בלי הרסיבר 1080P מהPS3.
ככה שלהוציא 1000 שקל כאשר האיכות גבוהה ומצויינת, הסרטים נראים נשמעים מצויין כולל כתוביות בעברית, מאוד קשה!
בעיה עם הכתוביות בPS3?
או שאני משדר סרט באיכות רגילה DVDRIP עם כתוביות מובנות או שאני מעתיק תקובץ MKV לתיקייה מסויימת במחשב שלי ולאותה תיקייה מעתיק תכתוביות, חשוב שיהיו באותו שם ואז הכל עובד מצויין!
יש לו רסיבר עם הפורמטים החדשים שעושה אפסקל?
יש לי אונקיו 607 גם המתקין וגם בחנות ארמגדון שממנה רכשתי, הסבירו לי שלא משנה מה אני שם זה עולה אפסקל למקסימלי גם באודיו וגם בוידאו.
החלטתי להוריד רק 720P כי קודם כל ההבדל הוא קטנטן דבר שני גם ככה הרסיבר עושה אפסקל והטלויזיה מזהה בלי הרסיבר 1080P מהPS3.
ככה שלהוציא 1000 שקל כאשר האיכות גבוהה ומצויינת, הסרטים נראים נשמעים מצויין כולל כתוביות בעברית, מאוד קשה!
- Irus
- חבר מביא חבר

האמת שבמידה ואין לך צורך בפורמטים החדשים, ואם אתה מרוצה מאיכות התמונה בניגון התוכן דרך המכשיר, אז קניית סטרימר לא כדאית כרגע.
אני יודע שבעבר הייתה בעיה בהצגת כתוביות SRT בעברית, אבל אם כרגע זה עובד, אז מצוין...
עוד דבר שמגביל ב-PS3, לא ניתן לחבר למכשיר כונן חיצוני בחיבור USB, אלא רק התקן בנפח של עד 32GB.
אני יודע שבעבר הייתה בעיה בהצגת כתוביות SRT בעברית, אבל אם כרגע זה עובד, אז מצוין...
עוד דבר שמגביל ב-PS3, לא ניתן לחבר למכשיר כונן חיצוני בחיבור USB, אלא רק התקן בנפח של עד 32GB.