כתם לבן במסך LCD של סמסונג - נעלם!!
בשעה טובה רכשתי LA40B530 ,של סמסונג.
כשהדלקתי אותה בלילה כשכל האורות מכובים והעברתי ערוצים מ HDMI ל VGA, לוקח למכשיר כמה שניות להתאפס על האות ובינתיים המסך שחור, למרבה ההפתעה אני רואה כתם לבן גדול ולא אחיד בצבע ובצורה במרכז המסך, אני יודע שיש זליגות אור לפעמים בפינות אבל במרכז זה קצת מוזר לי ...
האם התופעה מוכרת או שיש טעם להפעיל אחריות?
ע י ד כ ו ן
עוד לא הגיעו להחליף, הכתם הלבן נעלם...מוזר או מוכר?
כשהדלקתי אותה בלילה כשכל האורות מכובים והעברתי ערוצים מ HDMI ל VGA, לוקח למכשיר כמה שניות להתאפס על האות ובינתיים המסך שחור, למרבה ההפתעה אני רואה כתם לבן גדול ולא אחיד בצבע ובצורה במרכז המסך, אני יודע שיש זליגות אור לפעמים בפינות אבל במרכז זה קצת מוזר לי ...
האם התופעה מוכרת או שיש טעם להפעיל אחריות?
ע י ד כ ו ן
עוד לא הגיעו להחליף, הכתם הלבן נעלם...מוזר או מוכר?
נערך לאחרונה על ידי r2m ב 20/12/2009 7:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה קורה תמיד כשהמסך שחור
קשה למצוא סצנות שחורות לחלוטין אז אני יכול להגיד שאני רואה את זה רק כשהמסך משחיר בין מעברים של כניסות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: כתם לבן במסך LCD של סמסונג.
r2mr2m כתב:בשעה טובה רכשתי LA40B530 ,של סמסונג.
האם התופעה מוכרת או שיש טעם להפעיל אחריות?...
הזמן מיידית טכנאי של רטפון . במידה ורכשת יבוא רשמי של מיני ליין 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יבוא רשמי בהחלט ואפילו חיכיתי לטכנאי שיבוא לפתוח אותה
השאלה איך הוא יראה את זה מאחר וזה נראה רק בחושך מוחלט והוא יצטרך להגיע בלילה כי בסלון שלי יש רק זכוכיות ווילון שלא חוסם אור יום... 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים